Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 4

• 37 268
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Зизу-у-у-у Hug Hug Hug
Къде скита до сега? Naughty Naughty Naughty
Притеснихме се да не си забила и ти в планината Mr. Green Mr. Green Mr. Green
или удари един следобеден и сега си свежа за довечера
ооо,слънчице и ти си се обзавела с тез барабани Hug Hug  bouquet
Али  Hug,аз имам вече две куфарчета със снимки и пет папки с емотикони да се не моря да ги търся всеки път

# 481
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
...И един Убавец за Титииии...

# 482
Зизу-у-у-у newsm20 newsm20 newsm20
Да би твоя Гаргамел да е двойник на Сару и да спряташ тайно фотосесии у дома? newsm44 newsm44 newsm44
Ти си недостижима с толкоз снимков материал Hug Hug Hug
За теб!

# 483
Дааам Зизка отиде на дискотека, затова ще викна Сару да подпре малко темата. Няма само стената да подпира я!

# 484
  • София
Зизка отиде на дискотека да тренира танци за Сару bowuu bowuu
Зизке, много съмнителна си  Winkнова прическа, дискотека посред нощите, и то без Гаргамел Thinkingлеле, удари кьоравото ти hahaha hahaha

# 485
Леле, ако е докопала Сару, дано поне някоя снимка да направи  Mr. Green Mr. Green

# 486
Здравейте! Добър вечер и от мен! В тази тема пишат най-толерантните и най-весели хора! Hug Hug Hug Това е самата истина.
Имам въпрос, който няма нищо общо с темата. Могат ли модераторите да изключат някого от форума за това, че е писал обидни неща за друг човек? newsm78

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 00:32 от snezhinka

# 487
Здравейте! Добър вечер и от мен! В тази тема пишат най-толерантните и най-весели хора! Hug Hug Hug Това е самата истина.
Имам въпрос, който няма нищо общо с темата. Могат ли модераторите да изключат някого от форума за това, че е писал обидни неща за друг човек? newsm78

Снежинка не съм чела подробно правилата на форума, но мисля, че няма да го изключат. Първо трият постовете и отправят предупреждение. После налагат временен бан. Ако конфликтът много се задълбочи може би и изключват, но не знам със сигурност. Ти ли имаш проблем с някого?

# 488
Майка ми, а следователно и аз. В "Гордата Аси" turnovka се изказа обидно за майка ми. Моята майка не я е провокирала с нищо. Искаш ли да копирам тук двата поста и моят отговор?

# 489
Вени моля те, изтрий ЛС! Praynig

# 490
# 491
Извинявай, забравих. Готово

# 492

Маслина лед мартини
наздраве за много години!
Весели Здрави Засмяни
и цяла година Пияни
но не от домашна ракия
а от ЛЮБОВНА МАГИЯ!

Весело посрещане на Новата 2010 година!

# 493
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 newsm68 newsm68  Тукя...    newsm68 newsm68     Тукя....    newsm68 newsm68
Гюнайдън Сарухан Ханъми...!!!  newsm51 newsm51 newsm51
Жеаля Ви весело посрещане на 2010г.   love001  love001

Днес малко че се подвизавам тукя...ако има някой може да полафим... newsm08 newsm08

# 494
...И един Убавец за Титииии...

Зи -з-у-у-у-у-у ми толкоз се блещих на погледа му и не го разгадах Thinking newsm78 Thinking newsm78
Моля дай тълкование плийз Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт