Анкета
Коя от екранните партньорки/изключвам главните героини/, подчертава най-добре артистичния талант на Сарухан Хюнел?/изписвам имената на героините, а не имената на актрисите/
Гюнайдън Сарухан Ханъми...!!! 

...че не съм си легнала още ...и каза, че ще ми резне нета...
...и аз си викам ...по добре да си легам..

ако знаят какво изпускат

ама и да не е с турски произход, тогава пък е изрусено и с лещи

по точки: Добре, че след първата има целИвки, щото реших че си сърдите, по втората- съжалявам, че е станало така, по третата- в това съм абсолютно убедена, по четвъртата- и мен ме е яд барабар с тебе, по петата-
не разбрах къде има трито - в нашата тема си е тук сладкия Сърдитко и в оная тема си стои да ги плаши
, вчера ми беше станало чак болно, докато четях, че се чувстваш наранена от нас- пак ще ти кажа- вярно е че езика ни понякога е твърде груб- вкл. и моя, употребяваме прекалено много диалектни думи, но никога нямаме за цел да нараним някого, ако наистина не ни е обидил преди това той самият и то след като сме се извинили или обяснили по нормален и надявам се интелигентен начин постъпката си. За диалектизмите- ами правим го за да се забавляваме! 
Бризче?
, вчера ми беше станало чак болно, докато четях, че се чувстваш наранена от нас- пак ще ти кажа- вярно е че езика ни понякога е твърде груб- вкл. и моя, употребяваме прекалено много диалектни думи, но никога нямаме за цел да нараним някого, ако наистина не ни е обидил преди това той самият и то след като сме се извинили или обяснили по нормален и надявам се интелигентен начин постъпката си. За диалектизмите- ами правим го за да се забавляваме! 

просто се кефя на всяка дума
нямаш представа колко ми липсват майтапи като тези 

гуд морнинг и приятен ден на всички 

Препоръчани теми