Спамо-чат(28.12-03.01)шампанското сипи...Новата Година посрещни!

• 41 181
  • 2 030
  •   1
Отговори
# 2 010
  • София
... няма тенкю, няма дебеленкю... има честита новата, да ти е все така сладко хлапенцето, ти също и момчето много да те обича...   bouquet

За дебеленкюту съм съгласенкю Crazy За другото също Hug

# 2 011
... няма тенкю, няма дебеленкю... има честита новата, да ти е все така сладко хлапенцето, ти също и момчето много да те обича...   bouquet

За дебеленкюту съм съгласенкю Crazy За другото също Hug

... знаех си...  Whistling

# 2 012
Аз пък казвам, че ме чакат 20 невероятни и неповторими години...
...само да сме здрави Praynig Hug Heart Eyes

Ехааааааа...  Party Hug ... да...

Поци... за да са щастливи децата, преди това трябва да са щастливи техните родители... аз поне така си мисля... щастието се предава... с очите... а това за болните и тези в нужда... на тях пак могат да им помогнат щастливите хора... иначе нещата попадат в задънена улица... затова аз обичам щастието... или де да знам, може и да бъркам...  Rolling Eyes
Ех..темата отива към доста философска Laughing..от първичния въпрос..КАКВО Е ЩАСТИЕ Laughing
..защото някои хора твърдят ,че щастието не е в парите...но...без пари и работа... двамата родители не знам къв блясък може да имат в очите...освен от алкохол...ама да сменим темата..защото има хора които не живеят като нас..и се обичат..обаче не е тва което заслужават..понякога се радват ,че имат вода/през 2010 г/..понякога...от това, че само са... здрави Peace

# 2 013
..дано Hug..не исках да вкарвам тъжна нота в спама..но е факт

Поцко, много песимистично го раздаваш, не че не си прав, ама... Rolling Eyes Hug
..не знам..на такъв кеф съм..до сега се карах с дъщерята Laughing

# 2 014
Верно философия стана таз нашта... плюс това оправянето на планетата съм го отложил за следващата година... или по-следващата беше 2012, че ми се губи... наздраве тогава...  cheers

# 2 015
Хайде..един поздраФФФФФФ....и от мен Hug...Щастлива нова година Hug
http://www.vbox7.com/play:29bbc72d

# 2 016
Верно философия стана таз нашта... плюс това оправянето на планетата съм го отложил за следващата година... или по-следващата беше 2012, че ми се губи... наздраве тогава...  cheers
Наздраве Hug..аба стига с таз 2012..маите.са нямали матрял..за календар Mr. Green

# 2 017
Хайде..един поздраФФФФФФ....и от мен Hug...Щастлива нова година Hug
http://www.vbox7.com/play:29bbc72d

Поздрав приет...  Hug

# 2 018
  • София
Ай сиктир ви, кака си лега Hug

# 2 019
# 2 020
  • София
Абе, а нова тема? newsm78 Варели, ред ти е и ти се пада, аре действай Mr. Green

# 2 021
Абе, а нова тема? newsm78 Варели, ред ти е и ти се пада, аре действай Mr. Green

Ааааааа моля, моля... дамите са с предимство... така, че Петито днес ще пуска тема... и всички чакаме...  Whistling

# 2 022
Офчева- не се обяснявай, ми пускай темата Whistling  Чакам да се запиша и да се опвам на диванчето да позяпам телевизия.
А утре.....мъкаааа, ставане в 7 и 30 ooooh!

# 2 023
Аз съм си набелязал едно филмче и също си го пускам... по-късничко като мина ще се запиша... на лягащите им се полага ето това...  Hug

# 2 024
лека нощ с приятни сънища Hug

Общи условия

Активация на акаунт