Използват ли мъжете ви "Виагра"?

• 67 199
  • 115
  •   1
Отговори
# 60
За виагра не знам......
Но знам какъв секс правих с едно бивше гадже след употребата на испанска муха........

# 61
За виагра не знам......
Но знам какъв секс правих с едно бивше гадже след употребата на испанска муха........

Какъв?

# 62
За виагра не знам......

Какъв?

"Испанска муха" за жени е  Simple Smile))) едно втеме  (2005 от ст град си взехме 3 мацки....)
какъв--- мама миа ... това е най якия секс в живота ми . Е да а на гаджето хидравликата не отказа ... и без виагра

# 63
# 64
  • София
Има ли такива хапчета и за жени?
За да им се прииска повечко,да речем?
Имаше,ама ги спряха мисля,че преди 2-3 години.Бяха регистрирани,като хранителна добавка(Билковите препарати у нас се регистрират като хранителни добавки, а режимът е доста либерален.)Та,кой знае какво е станало,че са го оттеглили от пазара Wink

# 65
ами май не са го всъщност

# 66
Ми... честно казано незнам! Все си мисля, че все още за тази цел аз служа / външен стимулатор/!  Laughing Laughing Laughing

# 67
Най-накрая го открих отново - благодарение на една реклама. Казва се Максимум Секшуъл и има две форми. Розови хапчета  за жени и сини за мъже! В сайта им тече някаква промоция и струва 7-8 лв.

moresmileпоне аз незнам.... Mr. Greenза удоволствието може и двамата да опитаме

# 68
Аз да питам - значи, мъжът като вземе виагра свършва бавно и трудно, нали, а ако жената вземе ли - същото ли става, щото ако е така - аз не ща  Naughty

# 69
Моят мъж има нужда от "антивиагра". Понякога чак ме дразни с непоклатимото си либидо. Не може така! В каквото и душевно или физическо състояние да се намира, сексът не бива да се изключва. А пък аз не винаги съм в настроение за ласки, мдам.

# 70
Ми то и при нас не е имало случай никога той да не иска или да не му стане, напротив, докато на мен ми се е случвало просто да нямам желание  Wink

# 71
Неееееееее,не ни трябва.Още вдига самолета.

# 72
Лелеее кaкви сa тея мъже,дето не можете дa се отървете от тях Joy hahaha Joy hahaha
Моят aко не го гоня сигурно нямaше и дете дa имaм Joy hahaha Joy Тея вaшите по цял ден пред ТВ ли седят???Много ми е стрaнно кaк един уморен или психи4ески обременен мъж нямa търпение дa се 'мушне"...в леглото де Wink

# 73
Че моя нито е изморен, нито психически обременен  Crazy

# 74
Е,той твоя не рaботи ли бре Joy Нямa 4овек,който дa не е уморен или обременен психи4ески....може дa съм в грешкa де

Общи условия

Активация на акаунт