Ех , Казанлък , Казанлък ! - 2

• 103 533
  • 775
  •   1
Отговори
# 255
Извинявайте момичета, че развлачвам въпроса, но чуденката ми е голяма и може би имам нужда някой да ме побутне, за да съм сигурна че взимам правилното решение.
За сега все още се надявам да имам като вариант и Военната градина в западното, но по стечение на обстоятелствата вече два месеца не можем да си набавим документа от докторката и най- вероятно ще изпуснем срокове и свободни места #2gunfire
затова се оглеждам и за общинските, които да са ми наблизо и да са ми удобни, защото съм с бебе в къщи и няма да мога да пътувам из града да водя и прибирам баткото. Естествено това ще е грижа и на таткото, но военните от време на време липсват от вкъщи за по ден или месец Laughing.
А колкото за Детския център - нямам нищо против настоящото му състояние, но имам против състоянието на крилото на детската градина, където ще запиша моето дете! Поне да бяха сменили дограмата на цялата сграда!

# 256
Тъййй... Аз посетих йогата  Mr. Green

Сега да кажа, за майките с бебета - твърде вероятно е да се провеждат занимания по йога за мама&бебе (разбирай - бебето също участва); това е едно много добро решение, според мен, за който желае да посещава йога, но няма възможност да си оставя детето някъде - едновременно прекарваш приятно време с детето си, обръщаш внимание и на себе си, и си създаваш контакти със "себеподобни"  Mr. Green
Който има интерес - да следи в близките дни вероятно ще се пусне тук информация за точен ден и час на първата среща, и там на място ще може да се уточни кога, какво, защо и прочие!

# 257
  • Казанлък(Бургас)
Добре дошла на maria_tsvet !   bouquet

# 258
Offioly - ти ли беше бременото мамче от вчера?Защо не каза ,че си от форума?И аз ти се представих все едно че не те познавам:)Намери ли си чорапките?

# 259
Здравейте момичета!
Как беше времето днес в Казанлък? Сигурно сте били по разходки цял ден. Тук днес и вятър нямаше само дето мойта хубостница се разболя, че и аз покрай нея. Но нищо и това ще мине Mr. Green
Хайде лека нощ и успех на Зорница в решението на детска градина

# 260
  • Казанлък(Бургас)
Добър ден на всички!
Имам питане. Вкъщи сме със стайна антена и почти всичко хващаме на снежинки. На мен не ми пречи ,но моят мъж от 3 години само мрънка. Кажете ми какви кабелни и не кабелни телевизии има  и къде са ,за да мина и да проверя какви са им условията. Благодаря предварително.

# 261
Добър ден на всички!
Имам питане. Вкъщи сме със стайна антена и почти всичко хващаме на снежинки. На мен не ми пречи ,но моят мъж от 3 години само мрънка. Кажете ми какви кабелни и не кабелни телевизии има  и къде са ,за да мина и да проверя какви са им условията. Благодаря предварително.

много лесен отговор! има една кабелна телевизия - ВВС - предлага цифрова и аналогова. ние ползваме нея (заедно с интернет)- но в момента е спряла, т.е. няма никой и нета е лош, така че може да не получиш отговора Laughing и има и Булсатком- за него нищо не мога да кажа.
къде се намират newsm78- ВВС - на кръстовището на 23 ПШПолк с Христо Ботев, близо до Пощата и в комплекс Изток до училище Чудомир. А офис на БУЛСАТКОМ знам до Училище Мати Болгария (на ъгъла с Батенберг и мисля че вече направиха и нов офис на моста за ТЮлбето(пада се срещу рест. Терес)
да но да съм била полезна, а не още по-объркваща!

# 262
Яно,хич не се занимавай с тия от ББС-то.По-загубени са и от мен Joy

# 263
Ние ползваме тях-нито кабелната им като хората нито нета,ако не едното то и двете ще липсват Close

# 264
Ние ползваме тях-нито кабелната им като хората нито нета,ако не едното то и двете ще липсват Close
Обикновено нета,щото той е по-труден за връзване Joy
Ама иначе юристконсултът им е симпатяга Mr. Green

# 265
Булсатком са с по-добро качество, като цифрова телевизия, ползвам на село. В къщи сме и с кабелна, и с цифрова, и с интернет на BBC, оплаквания имам само от кабелната - лошо качество, иначе нета е сносен.

бул. "Александър Батенберг" 6
тел.: 0431/64946, 0889/603390
ул. "Хан Крум" 26
тел.: 0887/988155

BBC

Бул. „23-ти пехотен шипченски полк” №11,  партер
Тел: Каси- 0897 95 09 48

Клиентски център  „Изток” в Търговски комплекс „Изток”
тел: 0893 610035

Клиентски център Енина
0896 672547
Клиентски център Крън
0894 373714

За повреди, сигнали и въпроси: 0431/ 62162 , 0431/ 62181,  0892 230 181, интернет -  04318 68181

Call център – Номера за абонати на Vivatel, за абонати на Globul, за абонати на Mtel

# 266
Не им е лоша кабелната на ВВС. Майка ми им е абонат, но моят опит е малък, за интернета не знам, майка няма. Но пък ако трябва да изберам, бих предпочела Булсатком определено Peace Твой избор и постоянните казанлъшки рози могат да помогнат с мнение повече от мен
Успех  bouquet

# 267
  • Казанлък(Бургас)
Много ви благодаря за изчерпателните отговори. Май клоня към Булсатком.Процентът на недоволните от ВВС е доста голям.

# 268
Булсат за година и половина само веднъж спира за някакви часове, имаше гръмотевична буря ли, що ли, не помня; доволни сме, също е и доста приятно винаги да имаш инфо какво предаване тече в момента и какво да очакваш, както и чточно време  Mr. Green като ида на гости някъде, и като няма "info" бутон ми става много тъпо  Crazy  а офис имат вече и в центъра - срещу детското Есен. А, да, не на последно място - когато дойде техникът за да инсталира сателита, да пробие дупки за кабели и прочие... е, това беше човекът, който най-бързо експедитивно и "безболезнено" си свърши цялата работа, без изобщо да създаде неприятности, мръсотия, да се тутка или подобни изнервящи работи. 
А за кабелната... свекитата са с кабелна, купиха си страхотен телевизор, с ултра-хипер-мега як екран, и пак им е размазана картината; у нас поостарялото "сони" направо грейна като включихме сателита, чак сега разбрах колко хубав телевизор сме си купили  Mr. Green

# 269
хехехе cazo, аз бях на йогата, да, ама реших че може и да не си дошла, и затова не се обадих Simple Smile Аз малко ще поразредя посещенията, но после пък с бебето ще ходим общо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт