Ех , Казанлък , Казанлък ! - 2

• 103 455
  • 775
  •   1
Отговори
# 60
Ехо!!!Здравейте момичета!Все нямам време да се запиша,по често вися във face  Simple Smile Яна,много кофти с работата,но не се притеснявай,може да излезне нещо по-добро.Ако има някой скучаещ да драсне нещо  Mr. Green

# 61
герче и аз съм от скучаещите ..ама сама не мога да си говоря Mr. Green...и аз вися във фейса.. Peace

# 62
И аз съм във фейса, че тук от толкоз интелигенция ми е неудобно..... Crazy

Яни, щом си свободна - ела ми на гости и ние с Пьофка се гледаме по цял ден Peace

# 63
И аз съм във фейса, че тук от толкоз интелигенция ми е неудобно..... Crazy

Яни, щом си свободна - ела ми на гости и ние с Пьофка се гледаме по цял ден Peace
.... newsm78
zajka...това с интилигенцията не го разбрах... Mr. Green...ама ако аз съм интелигентна...дай да те разцелувам...не са ми правили такъв комплимент Mr. Green Whistling Joy Joy Joy Joy Joy..
ами като сте във фейса...казвайте кординати ,де.... Praynig Whistling...ще се радвам. Praynig Hug

# 64
  • Казанлък(Бургас)

В Казанлък ли си?!  Shocked
С удоволствие бихме ти дошли на гости ,но Фил още е под карантина.

# 65
Да в Казанлък съм Peace
Айде като ви мине карантината ще ви чакам Hug

# 66
моят face е Gergana Dimitrova,а email- ger4e1980@abv.bg  ,kойто иска да добавя:))

# 67
 Joy
Не знаех ,че фейса е забранен за интелигнети,трия се веднага  Mr. Green Joy Joy

# 68
Joy
Не знаех ,че фейса е забранен за интелигнети,трия се веднага  Mr. Green Joy Joy
.....ами крайно време беше... Mr. Green hahaha

# 69
a,a, герче имам те #Crazy Joy Peace...... май имаме общи познати newsm78 Thinking...дали не се познаваме и лично Whistling Flutter

# 70
# 71
  • В събота
Тц тц тц тц...... Егати и фейса!!!! Не нещо друго, ми и аз там  Mr. Green Е, когато ми остане време от диванечка и Aion. Айде Галюно, и аз те аднах, да не вземеш да ме ритнеш  Mr. Green

# 72
аааааати значи ти си тая мадама... Crazy...пък аз се кьорих и си викам,ами щом е позната на нуца...аде де...и моя позната да бъде Peace

# 73
  • В събота
Еееййй, с тоя фейс умре форума......

# 74

Общи условия

Активация на акаунт