С какво завивате бебо зимата?

• 11 089
  • 174
  •   1
Отговори
# 75
Зимата със зимни и плътни торби беше. Лятото - с тънки. Торби ползваше до 4 годишен  Peace

# 76
зависи от въздраста и от Т в стаята.При нас е по-студеничко вечер и затова го завивам с олекотено и слагам и чувалчето и одеалце

# 77
Аз Алекс го завивам с олекотено, но сега съм му купила и чувал...

# 78
  • Стара Загора
Завивала съм ги с олекотени завивки

# 79
Зависи каква е темп. в стаята.Колкото дебело завивам себе си толкова и детето.Най редовно сме с олекотено и одеяло и беба също.

# 80
Като новородена Натали спеше с олекотена завивка на 22 градуса.Сега спим на 18 и я преспиваме с чувал(не много плътен) и олекотена завивка до кръста Peace

# 81
  • София
С тънко одеялце при температура 24 градуса. За съжаление не търпи чувалче и през повечето време е отвит.

# 82
  • София
Моето дете е лятно бебе. Зимата беше на 6 мес. и спеше в спално чувалче, не много дебело. Но при нас е доста топло в спалнята и спим на отворена врата.

# 83
С олекотени завивки.

# 84
Дарина в началото първите дни я завивах с поларено одеало, но напластено.
Сега вече е само с олекотена завивка, но гледам да е плътно по нея, че стои малко бухнала и не упътнява...

# 85
В трикотажно спално чувалче и завита с олекотена завивка спеше когато беше бебе. Сега когато е почти на 2 години, не търпи нищо и обикновенно се спи по цяла нощ само по пижама, защото постоянно се върти и се открива.

# 86
  • София
По принцип с олекотена завивка.
Но, например сега в това топло време и с това парно, което е на макс, в стаята става доста топло и го завивам с една лека пелена Peace

# 87
Завивам го с олекотено юрганче когато е по-студено,а като е по-топло го завивам с одеалце.

# 88
По принцип предпочитах чувалчето за дъщеря ми,сега бебо го завивам с одеяло или с олекотено юрганче.
После ще слагам пак чувала.

# 89
С по-дебело спално чувалче и отгоре одеалце.У нас спим на  хладно,към 18 градуса е нощем.

Общи условия

Активация на акаунт