Отговори
# 690
И аз да се изкажа по въпроса с кухните, аз съм ЗА-нашата храна е супер,аз съм много доволна и ми е такова улеснение, няколко пъти съм й готвила и резултата е неядене, не че кухнята я яде особено, но тя какво ли яде Laughing  Laughing  LaughingИ да ви разкажа за нашата домакинка-една изрисувана кукумявка с една дълга опашка, няколко пъти се е налагало тя да сипва храната и един път майка ми й направила забележка, тя не разбира от дума, по-принцип нали трябва да е с шапка и с прибрана коса, а нейната стига чак до храната, втория път напрабо я заплашила, че ще извика РИОКОС и тя на др.ден си сложила една с козирка и опашката пак в храната, а днес пак беше тя и познайте дали имаше нещо на главата, скоро ще правя оплакване, иначе всичко друго е на ниво, кухнята е чисто нова.
Отивам да се къпем. Hug

# 691
  • София
daya, Elfi, Mia, всички пари са налични. Ще пусна поръчката още тази вечер, но чакам милото.
Някакъв негов колега му предлага същото столче за кола. И ако е около 200лв, ще го взема него.. Човекът го е купил от Пиги'с за 470 с вкл 5% отстъпка... и то преди време...  ooooh!
Странно ми е защо го продава, при условие, че детето му е на около 3г.... казал че вече се вози на седалка  newsm78

За кухнята - аз нали взимах 1 месец от тази към БМК - супер доволна съм /Белослава е яла едно единствено пиле с ориз Simple Smile)/!!! Не знам с какво готвят, но манджите особено бяха много  вкусни.
Супите 50 на 50, но аз по принцип съм капризна и не обичам застройка от всякакъв вид. така че що м и половината са ми харесвали, значи са ОК Simple Smile От десертите само какаото ми хареса и един... май грейпфрут беше  newsm78 Но майка ми с най-голям кеф ги омете всички останали Simple Smile)
Цяла седмица не повтаряха храната... всеки ден с различно месо - заек, пиле, телешко
Пък и струва 1лв... Не знам, но още при следващото посещение при педи ще искам бележка...

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 21:11 от carbo

# 692
  • Sofia
Привет и от нас Simple Smile

Изчетох прилежно всичко и сега да се разпиша.
Днес ходих до Джъмбо и за пореден път се убедих, че некомпетентните (и доста тъпи) служители са бича за нашата икономика  #Cussing out С толкова нефелни (пак от хубавите думи  Grinning ), мързеливи, незаинтересовани служители се сблъсках, че направоооо  ooooh! Поизчаках ги, поизчаках ги да се събудят и като видях, че само ми губят времето и не знаят изобщо откъде да ми подхванат проблема, такъв вой нададох, че в чудо се видяха  #2gunfire Направих ги за 5 стотинки, разфучах се и много бързо се окопитиха и повикаха, когото трябваше. Сега чакам обаждане от главния счетоводител, казах им, че иначе пак ще дойда  Twisted Evil

Дани, за столчето - баш финансите са ми проблема  Grinning Аз иначе знам кое е най-доброто, ама няма как Sad Гледам да не правя компромис и все пак да взема нещо качествено, но трябва кюфтето да го заведа някъде да го пробваме, да не му е тясно... А и като знам как се краде от колите, направо не ми се мисли да ни задигнат такова скъпо столче...(не че това е аргумент сериозен, разбира се...)
Деси, мерси за мнението!  Hug Знаех си аз, че ще ме светнеш за проучването Wink

Много хубави снимки!!! Страхотна седянка са си направили малките  Mr. Green

Наде, аз нещо не можах да се рганизирам с My toys  Embarassed Бях си харесала един предпазител за седалката на колата с джобчета за разни работи, ама следващия път!  Peace

За кухнята - днес за 1 път взех от Ози. Никак не ми харесаха нещата. И на мен ми направи впечатление яйчния прах и многото брашно и като капак след като яде с тотална липса на желание, накрая Венцо повърна почти всичко.... Confused
Сега ще се пробвам с Ян Бибиян, просто да имам някакво разнообразие от време на време. Иначе не ми е никак на сметка, аз като му готвя и с най-качествените продукти ми излиза наполовина....

Нещо ме привиква, след малко ще допиша.

# 693
Елфи много благодаря за бързия отговор, с Марианка много ми помогнахте. Да видим дали изобщо ще направим нещо.
 Сияние аз сега видях въпроса ти за миомите. Аз съм с миома изкарах си цялата блеменост с нея беше станала накрая като ябълка. След раждането спадна и  сега е около 2 см , и ми казаха само да я следя. За сега операция не се налагало. Та нека майка ти си ги следи и лекарите ще и кажат, ако има нещо обезпокоително. На мен ми казаха обаче при различните лекари различни неща. Една, която си мислеше че ще ме оперира ми каза, че трябва задължително оперативно да я махем и то след раждането около година. Оказа се, че здравната каса има прилични пътеки за такива операции и имат сметка. Други лекари, който нямаха такива интереси ми казаха да не пипам миомата само да я следя периодично и само ако порастне прекалено много тогава би се налжило операция. А ако сега я махна може да има рецидив и пак да трябва да се оперирам след което може би ще последва изрязване на всичко  Tired.
 Така че дано майка ти да попадне на добри лекари и да я посъветват най-доброто. Но не е нищо опасно и обезпокоително.
 За кухнята и ние сме вече в кюпа от 4-ти януари. Према се доста добре засега от младежа с малки изключения. За сега го храня по следния начин.
  На обяд половината супа и половината второ и ако поиска изобщо и колкото поиска от кремчето. То според мен е най-маловажно. Изяжда около 4-5 лъжици ако е ял по-малко от основното може и повече оставям на неговия вкус. Следобяда в 17:30 му давам останалата половина от супата и второто и пак кремче ако стигнем до него. До сега не си е изяждал крема, но той е десерт все пак. Вечер преди лягане му давам АМ , нощем също минималната доза ако си пойска. Сутрин сме на попара от 2 сухара все още, рядко я изяжда  Whistling.  Тия дни след днешната консултация с новото педи почвам да замествам вечерното хранене с кисело мляко. Нощем си оставаме на АМ докогато той иска.
 Иначе резултата от днешната консултация е 12 кг ( много относително мерене, според мен е по-малко ) и 79 см. , и цепната пишка след забелване. Сега реве като пишка подобно на Руси, иначе е спокоен. НО при банята като се опитах да почистя и намажа с гентамицин много плака. Надявам се да мине за ден два ,че ми се реве с него. Фонтанелата ни е 1 на 1 и каза да сме пиели по 2 капки вигантол че да почнела да се затваря. А тя от лятото до сега е намаляла със страшна скорост и не мисля да му давам.
 Деси ак се развиват нещата при сестра ти ?
 Този пост го пиша от 19 часа ....... ooooh! ще чета пак и ше дописвам утре
Лека и мека момичета и да се наспите.

# 694
Привет и от мен,
да се изкажа за кухнята /уж нямаше да пиша, а пак ме заразихте  hahaha/ - та наш Михи нали не е злояд, даже екстра си хапва /то си личи  hahaha/ и понеже държавната кухня беше в ремонт през декември, взех и опитах от частните Junior меню - една седмица мъки, мъкииии - върти глава, не ще и не ще да яде това ми ти чудо ... То вътре само брашно, а си е двойно по-скъпо от другото. От една седмица сме на държавната - ееее, няма такава вкусотия, много хубава храна, разнообразна, екстра, много съм доволна, детето всичко си изяжда.  /това беше изречение в чест на Ивето  Joy/ Имам и сготвено във фризера за събота и неделя, а вечер похапва от мойта чиния - тая вечер яде спагети и сега заради лакомията му, го боли стомахчето и пак е с колики  #Crazy
Сияна аз също имам миомно възелче, малко е и го следят, ако нараства бързо трябва да се отстрани, но моето /за щастие/ си стои така - 1см, не го мислете, дано се размине махането им!
Мрм, нашата срещичка беше в Младост, а мамите от Южния парк още не са се отчели със снимков материал  Grinning , а ти оздравявай бързо, за да си с нас другия път!!!
Коте, пожелавам ти да пребориш бюрокрацията и непрофесионализма на работещите в Джъмбо!
Весе, всичките ни малчовци растат като гъбки, ееех кога мина цяла година ....?
Ей, Албенка кога ще ни попееш? Много е пораснал сладура Джордан, пу-пу.
Айде лека, мека и полека с дюшека !!! /Това в чест на Фоксуна - къде сиииии?/
П.П. А Мимето къде е?

# 695
Здравейте от мен......много съм зле психически Confusedднес сестра ми правила опит за самоубийство #Cussing outи искала да се хвърля от терасата с детето...Боже Господи от къде ни дойде това #Cussing outНе знам какво да предприема искам да и помогна но не мога да отида там и с моето дете да гледаме тези циркове.Обещах и че ако влезе в болница ще дойда веднага,макар че не знам как ще се справя на чуждо място .... с толкова проблеми там  newsm78 newsm78 newsm78Доктора е идвал днес у дома и е искал да я вкарат в психиатрия #Crazyно е трябвало някой роднина да подпише или мъжа и но те не са женени и не става.Пиша този пост да ви благодаря за подкрепата и да ви кажа че ми олеква когато споделя  с вас.Благодаря ви

# 696
Леле Деси, стискаме палци всичко да се оправи, дано Бог даде разум на сестра ти и повече да не повтаря подобни опити. Дано се вразуми и влезне в болница, а на вас пожелавам много сили и търпение, с което полека-лека да овладеете ситуацията!!!
С каквото можем - насреща сме да помагаме. Лошото е, че си далече...

# 697
Оооооох Деси, миличка много е неприятно това, което се случва на теб и семейството ти. Явно положението там е отчайващо, но ти как ще идеш с Ивко ли как ще го гледаш и него там при тези условия?  Няма ли шанс като се стабилизира малко сестра ти да се приберат в БГ или пък майка ти да иде в Испания при тях да помага. Вие с мъжа ти очевидно пак ще трябва да правите поредната финасова инжекция, дано да се вразумят и да е последната. Съчувствам ти много, особено като знам колко си състрадателна и искаш да помагаш и както в случая не се знае кое е по-доброто и как най-деликатно да постъпите и нужна ли е  изобщо деликатност или по-твърда ръка  spoko

# 698
  • София
Леле, Деси  Hug Hug Hug... Сестра ти наиситна трявба да се лекува... може би не чак в болница, но определно не й е минала следродилната депресия, а може и носталгия да е...
На теб кураж и дано наиситна се вразумят и да си дойдат в България... Колкото и зле да е тук , все пак са си вкъщи...

МОмичета, пуснах поръчката!
Първо някак си не разбрах как стигнах до FERTIG.. и се чудех какво да правя, тъй като потвърдителния мейл може би чак в понеделник ще дойде... но като ми свирна гсм-а, че са изтеглили парите се успокоих Simple Smile)
Като дойде мейла, пак ще пиша  Peace

# 699
  • София
Деси, ужас. А майка ти няма ли възможност да отиде? И аз си мисля, че сестра ти има нужда от помощ, а не са от лигавщина тези кризи.
Бисерче, и аз сравнявах менюто в държавната и в частната кухня (ОЗИ) и държавната ми се стори много по-добре и на вид и на вкус. Дано и Мишката мисли така.
Да бе, нищо не казват за срещата в Южния парк участничките. Айде поне някоя снимка да покажат.

# 700
Момичета едно голямо благодаря Hug..Сестра ми е една много конфликтна личност и с майка ми трудно се търпят и 10 минути и се скарват #Cussing outтя не иска майка ми да ходи а и мака ми не може да си го позволи финансово и в момента е на борсата и ако замине за Испания ще загуби тези пари който получава.Аз предлагам да и платя билета и да замине но сестра ми не иска...иска аз да ходя,което според мен е малко лудост.Мъжа ми е съгласен да помогнем финансово,но тя да влезе в болница и да се каже как да се лекува..инак само да плащаме там по 500 евро наем и по 500 за храна е направо  тъпо а тя да е зле.Не знам как ще се помъкна с Ивко за Испания но не мога да я оставя и сама в такъв момент.Исках да отидем с мъжа ми с колата и да взема детето тук..но тя не дава и да се каже..не знам какво да правя...но се надявам нещо да измислим newsm78

# 701
Деси06, не успях да ти пусна л.с нещо....
ако мога да помогна по някакъв начин, за  каквото и да се сетиш Hug може да ме притесняваш и по всяко време.
Незнам къде живее сестра ти, аз съм в най - южната част на Испания, до границата с Португалия. В района шанса да се намери работа е доста добър в момента, само за това се сещам...
Дано по- бързо се намерите разрешение на проблема , че и на вас сигурно не ви е лесно.
Ако мога нещо да направя, идея нямам и аз какво...с удоволствие Hug

# 702
Деси, а не може ли като отидеш там да подпишеш да я вземат в психиатрия? Явно сестра ти няма желание да си седне на д..то и да се замисли за живота си и все още поставя условия... При положение че е в тази ситуация се прави на интересна кой да ходи там... Ако влезе в болница може да се стресне и да се стегне... Имаме семейни приятели, живеят в Канада, и при тях имаше едни драми, подобни на тези при сестра ти... Накрая мъжа се съгласи да подпише, вкараха я съпругата му в болница, лекуваха я, не знам дали лечението помогна или тя просто видя че нещата са сериозни, но сега се е кротнала и си гледа детето... И на мен ми се иска да помогна някак, но няма май с какво...

За детската кухня- ние тук живеем точно срещу ДК, но аз не взимам. Просто смятам че храненето си е част от възпитанието, че семейството трябва да се храни заедно. Мисля, също така, че децата рано или късно ще седнат с нас на масата и че те ще копират нашите хранителни навици. Пък и за нас също е важно да се храним здравословно. Затова- нещата, които смятам за неподходящи за децата си просто не купуваме и не ядем, всички. Е, позволяваме си разни вредности, понякога, но гледам да е по-рядко. И да ви кажа, откакто си оправихме храненето с мъжа ми почти не боледуваме и по-лесно поддържаме теглото си без да напълняваме.

# 703
Къде сте купонджийки?  newsm44Ние правим едно афтър парти в нас Whistling Тука мъжете точно си говорят за кърмене,аман от бебешки теми Crossing Arms
Миме, имаш специални поздрави от Боян, питах го дали му говори нещо твоето име и той каза,че си най-мъжкото момиче,което е познавал Grinning и ми каза,че е видял ,че имаш две деца -момче и момиче (Едо) във Фейсбуук-а.

# 704
Добро утро. Blush

Общи условия

Активация на акаунт