помогнете ми :( :cry:

• 4 996
  • 30
  •   1
Отговори
# 15
Мъжа изкарва много пари, а тя неработи. Ами аз съм доволна, преди много годи му казах да не се жени за нея ама той не.

Злобарка  Mr. Green

# 16
Значи Тя се е държала лошо с него, ама Той е длъжен я да търпи защото                                                                    
Цитат на: gaby13 link=topic=457847.msg13607636#msg13607636 date=126208660 сама жена с две деца в голям град и почти без пари. Незвучи много розово.
[/quote

стига бе този мъж да не е малоумен или мазохист или май жената се е самозабравила. Обстановката, която си описала, в това семейство е много грозна и ненормална ( лошото е че е често срещана ) Държиш някой до себе си набивайки му комплекс за малоценност, и ако един ден евентуално прогледне и каже КРАЙ стават трагедии. Авторката - коя страна си взела и защо се чувстваш отговорна? Смяташ ли, че това семейство трябва да продължи да съществува? А тези деца в тази обстановка как се чувстват? Ако са момчета и изкопират поведението на бащата ( както често се случва ) един ден в техните семейства няма ли да са в същата роля ( мълча, търпя,не изказвам мнение и имам само задължения ), ако са момичета обратното?
Не приемай въпросите ми като провокация. От написаното разбирам, че искаш да помогнеш на тези хора, но не разбирам какво мислиш за правилно - раздяла или по старо му.

# 17
ами въобще не съм злобарка, просто това са фактите и никак не ми е весело.  и двамата са ми приятели, но просто не бяха един за друг.

# 18
 smile3502 Аз разбрах,че той я напуска ,защото имали второ дете пък не било негово,но той много го обичал.Ася де.Че като се обичат да не се разделят.

# 19
Ще се самоубиват и двамата ли? Единият, защото е напуснат, а напусналият-защо? Ритуално ли ще е самоубийството, не разбрах?!
Извинявам се, ако звуча несериозно, но не мога да си представя, че някой ще се самоубие, защото има семейни проблеми. Има брачни консултанти, има съдилища...имат и усти, сигурно...
И защо заглавието на темата е "Помогнете ми!", а не "Помогнете им!"???

# 20
В тая ситуация, горките деца. Родителите им са просто бетер детската градина. Може ли такова нещо бе, то това да ги хванеш и да ги нашляпаш. Много добре си играят на семейство твоите познати, и всички наоколо ги осиновяват сега само и само да не се ударят нещо, а че тия деца стават свидетели на тая простотия, дето ще им държи мокро цял живот... То бива бива да си се втренчил в себе си, ама това на нищо не прилича. Ако не ги освестите и то ефикасно и неотложно, тия деца нямат шанс. Тоя мъж мъж ли е, баща ли е, какво е?! Не може да укроти истерясалата си жена  ooooh!  

# 21
Наистина по точно е помогнете им Това което се опитвам да убедя и двамата е че трябва да мислят преди всичко за децата те не са виновни че баща им 15 години е спал и сега се е сетил че е Мъж. За мен лично като правиш деца после си длъжен да им осигуриш спокоен живот поне до 18 години. После прави каквото щеш.

# 22
  • E-CLM & CH-VD
Помислих, че говориш за едни мои приятели  Crazy Laughing, само дето те са с едно дете. Иначе отношенията са 1:1. Караници, мъж под чехъл, той работи, тя харчи.... И след всичките заплахи за самоубийства и от двете страни, сега са щастливо разведени  Joy и пак живеят заедно. И детето щастливо.  Crazy

# 23
Дано и с моите приятели се получи така.
Весели новогодишни празници на всички. Живота е твърде кратък за да го пропиляваме в караници.

# 24
Аз разбрах всичко мисля. Историята ми звучи съвсем достоверно, не мисля че ни пращат за гъби. Жената си е разигравала кончето 15 години с мъж който е държала под чехъл.Това не означава че не го обича, или че не и е прекалено удобен за да си позволи той да я напусне. Той изкарва парите в семейството, на нея и се струват  малко, но ако го игуби остава без нищо, сама с две деца. Затова заплашва със самоубийство. На него обаче му се подиграват и той е започнал да се усеща с каква жена живее живота си. Иска да я напусне, но тя го заплашва че няма да му дава да вижда децата. На свой ред той не може да приеме това и понеже е в капан заплашва че ще се самоубие.

Към авторката. Не се меси там където не ти е работата. Няма нужда да му натякваш че е сгрешил с този брак, така не му помагаш никак. Но виж, може да го посъветваш да направи тест за бащинство. Жената може да е обвинявана незаслужено че детето е от друг и така да се създава излишно напрежение в семейството. Ако ли пък детето е от друг, той ще има по голяма смелост и твърдост да довърши каквото е започнал.
Иначе да, зная два случая на самоубили се млади мъже, точно заради момичета които са ги зарязали. Хора всякакви.

# 25
  • София
Да ходят на психиатър и да си пият хапчетата.

newsm10

# 26
Някой пак има да пише курсова работа и извършва проучване. Mr. Green

# 27
Благодаря Oliver точно такава е ситуацията, той вече е направил тест за бащинство негови са децата. Аз не натяквам че съм права, просто той се изяжда от яд че не се е осъзнал по рано. не само аз съм му казвала преди години. не мога да помогна единственото което правя е да ги изслушвам и двамата което понякога много помага добре е да се говори. За мен положението е безизходно. Ако я остави тя взима децата води ги в дълбоката провинция(родния си град) и какво става с тях един господ знае. другия той продължава да живее с нея, но как трудно е да живееш с някой когото не можеш да понасяш. А дали си струва заради децата.

# 28
Благодаря Oliver точно такава е ситуацията, той вече е направил тест за бащинство негови са децата. Аз не натяквам че съм права, просто той се изяжда от яд че не се е осъзнал по рано. не само аз съм му казвала преди години. не мога да помогна единственото което правя е да ги изслушвам и двамата което понякога много помага добре е да се говори. За мен положението е безизходно. Ако я остави тя взима децата води ги в дълбоката провинция(родния си град) и какво става с тях един господ знае. другия той продължава да живее с нея, но как трудно е да живееш с някой когото не можеш да понасяш. А дали си струва заради децата.

В дълбоката провинция, казваш, живот няма. Ще пропаднат горките деца...

# 29
Не исках да кажа че няма живот аз също живея там в дълбоката провинция в град който от ден на ден става все по задръстен, ако не и най задръстения вече. Но според мен големият град дава много повече възможности. И проблема е повече, че няма да с двамата си родители.

Общи условия

Активация на акаунт