АВГУСТински майки без страх през 2010 бебета ще имат пак!

• 22 999
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Eлис,не знаех,че и ти си бременна(Честито),от мене също  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover и всичко ще е ок ,ти само си пий лекарствата...
Ади айде на теб момък,ама да знаеш с тях не е лесно,мъжка му работа hahaha

# 121
Елисе,вчера сутринта се обадих и ми дадоха за днес,при Цонев става бързо записването,той също е добър диагностик Peace

# 122
О,благодаря за палците.Искате и мен да ме вкарате в кюпа със свекървите Twisted Evil
Аз си усещам,че ще е момче,но и мома да ми кажат,няма да я върна. Peace

Ние изпратихме първата партида гости.Ивон пак се сдоби с купища играчки.Аман вече,само ги трупам и никой не си играе с тях.Ако другото е момче,директно изпращам половината "детски клуб" в някойя ДГ и или дом за деца. Crossing Arms

Ето една снимка,да я видите маймуната,колко е доволна:

# 123
Ади, кога си на преглед, аз пак не съм разбрала? Стискам палци да е здравичко, пък ако е момиченце, с мъжо ще потретите за реванш  hahaha.
Морска много са бързи, направо ме изненада, ако всичко е наред ще ти искам координати, но това на по-късен етап.

# 124
Ади не те ли е срам  Twisted Evil с тази апетитна торта. Сега завивай едно парче и към куриерската фирма  Joy.
Без майтап, кажи рецептата, ако е от сладкарския пусни линк Heart Eyes.

# 125
Елисее,всичко ще е наред,стискам палци,тези вторите ще ни побъркат от тревоги,сигурно после ще са ни най мили Hug

# 126
На преглед съм на 11.01,на 18.01..после на 26.02...Има да се гледаме с бебо Heart EyesДАно всичко е ок,стискам големи палци и на теб Praynig Peace Heart Eyes

Рецептата на лични ще я пратя,ама друг ден,че сега имаме гости още и не мога да накарам Ивон да си легне Crazy,а утре ще ми спрат нета,че имахме планове да си ходим утре за Сф,пък остана за Понеделник и не е платен ooooh!

# 127
  • В светлината на слънцето
Ади, защо толкова често на преглед? Thinking

# 128
Добро утро от нас!
Сладкиш, ние ползвахме Криосейф - съхранението става в две различни банки за по-сигурно, банките на Криосейф са извън България. Плащаш след като клетките са пристигнали и са живи. А първоначално таксата за това изпращане и за взимането беше сто и няколко евро.

Да ви почерпя, днес Борис става на 6г.

# 129
Фава,да ви е жив и здрав Баткото Hug

# 130
ФАВА, ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕНИК! ПОЖЕЛАВАМ НА БАТКОТО ДА СТАНЕ ГОЛЯМ, СИЛЕН И ДОБЪР МЪЖ! ОООО, И МНОГО ПОДАРЪЦИ ДА ПОЛУЧИ ДНЕС, В КОЕТО НЕ СЕ И СЪМНЯВАМ!

# 131
  • Пловдив
Здравейте момичета.
Лулу радвам се,че Теди е добре.
Морска честита ти розова панделка.Сигурно си много щастлива бъдеща майка.Радвам се за вас.
Ади на теб ти пожелавам да не сгрешиш с усещането за момченце.Да ви е шаренко и на вас.
Важното е всички да сте здрави.
Фава честито на батко Борис.И много подаръци да получи днес.
По темата за проговарянето-Стилиян започна да говори на две години.Сега казва и изречения,но и доста глупости е научил.Каквото чуе от телевизора,го повтаря.Казвам на мъжа ми,че следващата му дума ще е ''секс'',защото всяка 2-ра дума в сериалите е тази.Иначе днес пиеше вода и за го питам ''Носа ли тече.''-и той ми отговаря:''Не,това е от водата.''Повтаря сега рекламата за Българската Коледа ''Неее,няма вече.Разбира се,че е възможно.''
Но според мен всички деца са различни и няма значение кое,кога ще проговори.Не се притеснявайте и си вкарвайте излишни притеснения.
За яслите,за сега ги отложихме,защото малкия в понеделник вдигна температура.Давам му Суметролим и в понеделник може би,ще пуснем изследванията за яслата.
Тези дни се надявам и да си намерим квартира.Моя приятелка ми се обади,че техни познати дават и ще ходим да я гледаме.Дано да е хубава.
После няма да мога да ви пиша известно време.Много ще ми е мъчно.Дано не ни забравите.
Весел ден и здраве за всички.

# 132
Ди, стискам палци за квартирата.  fingerscrossed А пък ти като се появиш отново след неписането, ще се отчетеш както трябва.  Hug

# 133
  • вкъщи
Здравейте и от нас!
Първо 4естито на Морска  Hug
Елис и Ади на вас пожелавам мом4енца,да видите тогава за какво става въпрс,трудно е да си мъжка майка,повярвайте ми.
Тия дни все екстремни слу4ки край нас.Първо оная ве4ер мъжа ми оставил Мони в колата пред блока заклу4ен вътре,щото не искал да ходи в магазина с него.Пазарува нашия татко набързо притеснен ,излиза от магазина и Симеон му вика -Тате виж тва коте ко прай.Направооо му се подкосили краката,защото беше 21 ве4ерта,магазина е на 200 метра от блока и има 2 улици да се преси4ат.Голям късмет е извадил нашия момък да стигне дотам жив и здрав,а как е излязълл от колата все още се 4удим.Цяла нощ не спах да мисля какво можеше да стане.Второ в4ера съм си изгубила портфейла,ама без да знам.Звъннал на мъжа ми 4и4о му и го питал слъ4айно д ами липсва нещо.Някакъв негов приятел видял един ром как хвърля портфейла и псува(вътре имаше само 20 лв,но вс ми документи)Взел го 4овек а и видял фамилията ми,която в бургас е само една такава и се обадил на 4и4ото на мъжа ми.Та така върнаха ми вси4ки дебитни карти,ли4ната и д р документи.Спестиха ми огромно разкарване и много проблеми.А в едната карта има солидна сума и добре,4е брата ром не е хакер Joy
Трето днес му взимаха кръв на Мони,то не беше рев,мазане по стените,а бе ужас.
За говоренето говори страшно много,задава въпсроси постоянно,но разбира се,4е не казва вси4ки думи правилно.Но всяко дете е разли4но.Тук на една дружка е с 10 дни по голям нейния и казва то4но 5 думи.

# 134
Лелка,това което е направил мъжа ти е ужасно безотговорно,направо не ми го подибира ума как ще остави само дете в кола #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт