АВГУСТински майки без страх през 2010 бебета ще имат пак!

• 22 999
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Здрасти мами!!!

Ирка,Лу-Сашовците явно са си природно надарени от към бисери Laughing

Лу,стискам палци Peace,макар че Сашун е толкова оправен,че не ми се вярва да има проблем Hug

Сутринта даваха Велев по "На кафе",ако искаш си пусни запис,много беше интересно Hug

Аз съм при него следобед.Стискайте палци и за нас с бебо Peace Praynig Hug

# 256

Аз съм при него следобед.Стискайте палци и за нас с бебо Peace Praynig Hug
Ще стискаме. Praynig Peace

# 257
  • В светлината на слънцето
Ади, стискаме палците, пък ти да пишеш веднага и само хубави новини. Hug

# 258
  • София
Честит имен ден на вчерашните и днешните именници!

Елис, много ти се насъбра. Дано всичко в най - скоро се оправи и да започнем да четем само положителни постове от теб Praynig.
Ира, бързо оздравяване и на двама ви Praynig. А относно "лошите " думички, вече не мога да се справям Confused. Дани ги научава от градината, вкъщи почти непрекъснато се повтарят, защото аз се ядосвам и му се карам, че това което казва не е хубаво, той ми прави на пук и съответно Ани всичко "попива". Поне като тръгне на градина ще ги знае Mr. Green.
Лу, стискам палци на сладура да свикне със спането fingerscrossed. Предполагам, че няма да има проблеми, след като види, че и другите дечица лягат.
Мариета, тортата е много хубава Peace. Снимките не успях да ги видя, но съм сигурна, че и те са толкова хубави.
Ади, стискам палци за днес Praynig.
Сигурно нещо и някой пропускам, но тези дни нямах никакво свободно време и сега от горе от горе по прочетох.
За моята операция, какво да ви кажа. Растат ми мъдреци, които отгоре се оказаха, че са 4  #Crazy и отдолу още 2. (много съм мъдра Mr. Green) и понеже освен, че ме болят растат и навътре и трябва да се извадят, но понеже не са пробили венеца се налага да ме режат Rolling Eyes. И мен ме е много страх, защото няма да я правят с пълна упойка, а с местна и всичко ще става пред очите ми, а и не знам как ще успея да стоя толкова дълго време с отворена уста Thinking.
Стига, обаче съм ви занимавала с мойте проблеми. Живот и здраве другия понеделник ще видим каквото ще става.
Приятен ден от мен   bouquet.

# 259
Марти, лоша работа. Confused Ще стискаме палци в понеделник да мине леко, бързо и безпроблемно. Praynig
А иначе у дома също се чуват отвреме-навреме лоши думички, но от каката. В групата им имаше двама близнаци, които бяха страшен пример за подражание. Rolling Eyes Плюс един откровен хулиган. Но близнаците вече ги няма и отскоро хулиганът е станал супер примерен. Съответно лошите думички крайно намаляха и сега са инцидентно нещо. Докато в групата на Сашко всичко е много спокойно. Засега де. Още не са се осъзнали. Mr. Green

# 260
Марти, съчувствам ти за операцията и ти разбирам страховете. Дано мине безболезнено. Нищо че упойката е само местна, ако е достатъчна няма нищо да почувстваш, но след преминаването и може доста да поболи. Възможно е да ти дадат и едно хапченце за да ти се замъгли мозъка, поне на мен такова ми дадоха, когато ме човъркаха веднъж. Ще стискам палци в понеделник  Heart Eyes
Моите зъби нещо хич ги няма и започнах на всеки шест месеца да откривам кариеси. До преди година поне горните ми бяха здрави, но сега един след друг се пломбират и те, явно на 50 ще се радвам на изкуствено чене  Sick

Ади, чакаме само хубави новини от днешния следобед  Wink

Аз сутринта ходих на пазар, да видя какви намаления има. Обаче с простата ми глава премерих една пола върху дънките и в къщи се оказа, че на голо ми е голяма  ooooh! Та ще ходя да я връщам. Иначе намаленията са страшни, от по 70 процента, само време да има човек да мери по кабинките.

Друго за днес няма и ще се разплескам да си доплета терлика  Grinning

# 261
Здравейте, мили, честит Атанасовден! Ние сме в Шумен и тук вали много, ама много сняг. Аз изведох Явор и за пръв път в целия си живот успях да направя снежен човек, т.е. топките за снежен човек като само търкалям топката по земята. Станаха огромни топки. Преди го правех само с леки натрупвания на сняг на купчинки. Много съм горда.
За Явор нищо повече не мога да кажа. Очарована съм от него, но вече той е напълно, напълно голям като разсъждения. Казва разни смешки, но бързо ги поправя, защото не обича да греши. Сега са на ход въпросите. "Мамо, какво правиш, ама на кого готвиш, кой ще яде, на кого ще сипеш и така докато не зададе абсолютно всички възможни въпроси."
Може да ви се стори странно, но малко се тревожа, че винаги прави нещата така, че да ми угоди. Лъч светлина, че ще стане независим човек, ми дава това, че никога, никога, никога не слуша заповеди.
Много ви прегръщаме и на бебетата, "които са в коемчетата и майките ше ги родят" - милване
А, да снежните човеци са Наско и Страхил.

# 262
Тиги,  Hug Естествено, че снежният човек ще е Страхил. Иска ли питане? Mr. Green
Тони, и аз съм същата работа със зъбите. Имах най-здравите зъби на света сигурно. Доскоро. И щом спрях да кърмя Сашо, изведнъж започнаха един по един да се предават. Такова нещо направо не е било - постоянно съм на зъболекар. #Crazy Както доскоро нямах нито една пломба, сега вече имам три умъртвени зъба и една коронка. ooooh!

# 263
Тигиии Hug да снимаш снежните човеци и да ги пуснеш в фс,да им се порадвам,при нас леко прехвърча Grinning

# 264
# 265
Леле, колко много сняг  Shocked Приказка !

# 266
Ухааа, какъв сняг само... Grinning Тиги, Яворчето колко е пораснал само.  Whistling Peace

Нашият първи спален ден в градината е минал почти отлично. Е, Сашко бил поизнервен, когато майка ми ги прибирала, но за сметка на това е спал там, не е ревал, заспал е бързо (за последното така той твърди) и в общи линии е доволен. Лекичко е поразфучан повече от обикновеното и попревъзбуден, но да се надяваме до края на седмицата да привикне с новото положение.  Grinning

# 267
Здрасти мами!!!

Тиги,ще го изям твоят професор Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesСнежковците са страхотни Peace

Френско Тони,признай си,че си се стопила,не се оправдавай с полата в/у дънките:love:

Марти,от къде ги намери 6-ст мъдреца бре жена ShockedАма едни умни сме се събрали в тази тема LaughingАз съм от по-малко умните,само с 4 мъдреца Laughing,от които 2 налични и 2 избиващи сега.Дано след раждането и кърменето ми останат зъби,че като ви чета,положението хич не е розово ooooh!Марти стискам палци всичко да мине леко в Понеделник.Поне знаеш,че е веднъж за винаги Hug

Колкото го глупостите-още не знаем такива,но имаме друг проблем.След 1-2 м прекарани на Сандански,няма да ви обяснявам на какъв диалект говорим сега ooooh!
Пример:"Ти що праиш?","Ке се баняме ли?","Да обличаме пАлтото и обущата" и разни такива Tired

Сега за бебо:
Всичко е наред.Вървим с 5 дни напред,едвам ни измериха-въртя се,рита,отскачаше от стената на матката,голям смях беше.Лекаря ми вика:"Брей,че диво,няма да ти е лесно".Викам спокойно докторе,на мен все такива ми се падат Laughing

И Лу,запомнили са,че ти си ме завела.Птаха ме"Теб, Деси Балканска те доведе,нали?"Казвам:"ДА".
"Тя да не би да се е отказало от 3-тотот,гледам вече не идвате заедно" Joy

Ами,това е от нас Hug

# 268
Леле,Тиги,страхотен сняг а снежковците са супер,Яворчето няма какво да го коментирам прекрасен Hug

# 269
Ухааа, какъв е отговора на Лулумба на туй предизвикателство ?  Wink

Ади, не съм бре, даже съм надебеляла. Върнах я полата и си взех друга, но мъжът ми не я харесва нещо  Crossing ArmsРазвали ми настроението, ей !
Да не забравя - браво за бебочето и душа да ти е яка, като се роди  Joy А пола видя ли се или бубата реши да се крие, а ?

За мъдреците си признавам, че съм с няй-малко, само два са ми останали. Айде сега, кой е по-немъдър от мен ??? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт