моите съболезнования

Прегръдки, бъди силна..

Чак утре съм на лекар, обачер, нямало място за днес. Натова отгоре преди личния съм и на гинеколог за редовното цито. Абееее, навързала съм ги едно посещения.

Вярвам ,че милата ти майчица сега се чувства по-добре и се намира на много хубаво място! 
Сега освен дупето ме боли и гръбнака .А разреза го оставиха отворен ,за да зарастне раната отвътре навън и за да не ми се получава повече такова възпаление.Доста ми е дискомфортно ,но ще се оправя ,няма да падам духом!
Е ,споделих си мъките!
Беше голяма емоция.Ивето ,мъжа й и Боянски също бяха на терен естествено и Ели даде всичко от себе си. 
Особено след престоя в болницата.Преосмислих доста неща... Тази година ще се престрашим май.Мъжа ми хич не е навит ,но... има време.Пък може и да го излъжа някак.
Страшно ти се радвам.
И благородно завиждам за голямото семейство. 

И Стилиян да преодолее по-бързо адаптацията и вече да не плачка като отива на ясла. 
И бързо оздравяване.
Пратих ти покана във фейса, че иначе не се отварят снимките.
А децата са направо бонбони, пу-пу.
За къде е била тази фотосесия? Аз разпознах между другото басейна на нашия хотел, в който бяхме през лятото. 
Радвам се ,че ти се харесахме.Дано и немците да ги харесат.

Всички тук ти се възхищаваме ,нали знаеш? 
а пък за пола - на мен в 12 г. с. ми казаха ,че ще имаме момченце.Доктора каза:"Ей тук ще се появи пишле!" Човека си разбира от работата! 
Гледаме ги по сто пъти на ден.Вече си купуваме и списанието "колите".Вътре винаги присъства някой от героите.Матю и Мак' Куиииииин ,разбира се , са най-великите!
После ще научите имената на абсолютно всички герои и ще гледате тези филмчета. http://www.youtube.com/watch?v=sM-wckCGIEE Това е сериал с Матю!