АВГУСТински майки без страх през 2010 бебета ще имат пак!

• 23 008
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Честит Рожден Ден ,Пива  bouquetЖелая ти много здраве,любов и Перси да продължава да ти носи все повече радост и усмивки Hug

# 481
  • Stavanger,Norway/ Varna
Честит празник Пива, много здраве, сбъднати мечти и постигнати успехи. Наздраве  :hug:

# 482
Пиванова

Бобче,Честит Щъркел,лека и безпроблемна от мен   bouquet

# 483
Пива ,прекрасна наша мама ,да си жива и здрава !Все така красива ,щастлива и обичана! Hug  bouquet
Нери ,добре дошла в лъвския прайд! Simple Smile
Иви ,благодаря ти за подкрепата! Heart Eyes

# 484
Ей, здравейте!

Ама много, много сте мили с мен, за което искрено Ви благодаря! Така ми стопляте сърцето, толкова е важно да знаеш, че някой там те мисли и ти желае само хубави неща.
Ние сме добре.
Снощи празнувахме, тази вечер продължаваме, а утре на работа.
Настроението е празнично, само дето имам толкова да уча и дори не мога да се зарадвам на хубавия повод да бъда с приятели, обградена от обич и внимание. С работата приключих преди 3 седмици, сега започвам друга, дано Господ е с мен и имам късмет, че от некадърници и негативни хора на човек да му призлее. Все се хващам на едни трудни хора,които да играя,  не си стоя кротко и мирно, ами все с това пусто професионално развитие......, дано има смисъл. Перси е добре, беше се ощастливил от факта, че бяхме три седмици заедно, но сега определено страда като мен няма, но ще свикне отново, няма друг начин. Тази сутрин така ме зарадва малкото човече, пристига с татко си с букет и ми го подарява лично той, от таткото подаръка-уникален костюм на Капаска. Перси вече си е голямо момче, това, което ме плаши при него, че доста често посяга да се бие, най-интересното, е че само с едно дете така прави, явно много го дразни. Що се отнася до говореното, много малък напредък.........., но ще проговори.................
Много дълга станах с моите истории , сега за Вас............
Тук гледам има просто страхотни новини, само май аз, Кроки, Фети, дето още не сме се похвалили с някоя друга цветна новина.....При мен поне със сигурност скоро няма да има такава.
Бобче-честито на теб! Много безпроблемна бременност ти желая, бързо справяне с неприятностите и разрешаване на проблемите за отрицателно време!
Нери-добре дошла!
Кроки-каквото и да решиш, ние сме с теб и те подкрепяме! Всеки създава своя собствен свят, а колкото той е по-смислен, толкова по-добре!

Сега Ви оставям, че ще ходя да се приготвям!
Хубав ден на всички от мен и целувки!

# 485
 Ауууууууу то имало ден-ден тука.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПИВА - ЖИВА, ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ВИНАГИ ВЛЮБЕНА.
      bouquet  bouquetВЕСЕЛ ПРАЗНИК
  bouquet  bouquet

# 486
Пива,честит рожден ден!  bouquet  bouquet  bouquet

# 487
Хей, добро утро!

Днес най-любимият ми мъж на света има рожден ден, почерпете се за негово здраве!!!

И сега нещо безалкохолно и полезно за бременните дами  Laughing Heart Eyes

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 16:49 от AnMary

# 488
Да ти е жив и здрав любимия мъж.

Малко ми е рано за уиски Party, но ще пийна, че това ми е и любимото Simple Smile.

# 489

Малко ми е рано за уиски Party, но ще пийна, че това ми е и любимото Simple Smile.

С деца у дома, няма рано за алкохол  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 490

С деца у дома, няма рано за алкохол  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Абсолютно съгласна Party. Ама тази седмица съм ги завела всички по направления Mr. Green/ясли, градини/.
На колко става мъжлето newsm78 Да не се казва Трифон

# 491
Георги е, на 27  Heart Eyes

# 492
Танче   чрд на Жорката!!!

# 493
Фети,да ти е жив и здрав мъжът.Много здраве му желая Hug

Много млад,тоз твоят мъж.Мой набор е bowuu

Ще се възползвам аз от втората част на почерпката Grinning

# 494

Много млад,тоз твоят мъж.Мой набор е bowuu

Млад и мултифункционален  Laughing Laughing Laughing