Новата година с радост среща ЮНСКАТА дружина- Тема №99

• 19 846
  • 754
  •   1
Отговори
# 105

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ, ЛЮБОВ И ЗДРАВЕ!

# 106
Честита 2010г.
 Успех във всичко, което умеем,
късмет във всичко, което не зависи от нас
и сбъдване на всичко за което мечтаем!"

# 107
  • Germany
Честита Нова Година! Бъдете здрави и много, много щастливи!

# 108
честит имен ден на всички именици със здраве да си носят имената , а те да им носят много щастие , късмет и сполука   bouquet

# 109
Честита Нова Година !!!
Да сте живи и здрави!

Ние прекарахме празника у дома, децата спяха. Събудих Вики да види фойерверките и тя беше много впечатлена, само за това говори Simple Smile

Да ви кажа това герданче от кехлибар, което е за никнене на зъби - вълшебно е ! Дани  не го успокоиха, нито прахчета, нито гелчета само плачеше и се будеше през час  час и половина. Спрях всички мазила и сложих гердана -  е това детенце забрави какво е да плаче и да се буди толкова начесто.  Все още няма зъби.
Аз го кърмя, но мисля да го отбия скоро, много е дразнещо да ме скубе, дере и т.н. докато го храня. изнервям се.
Той седи стабилен, сам си зима биби играчки, занимава се поне 15 минути без никой да го закача. Яде бисквитки, отхапва си и ги дъвче, много е смешен Simple SmileПак съм прекалила с оранжевите зеленчуци , защото носът му е оранжев :О

# 110
Хехе, на Симона Нова година донесе първото зъбче!  Grinning

# 111
Честита да ни е Новата 2010 година! Здрава и благополучна да е за всички нас и всички, които обичаме! Бебчетата да растат здрави и много усмихнати!  Hug
Към мамите, които имат опит в захранването - след колко часа/дни може да се прояви алергична реакция към дадена храна?

# 112
Честито първо зъбче на Симона нека са и здрави и белички  Grinning
От баницата на Гого се падна късмет  Flowers Four Leaf Clover
Мисля че беше до 48 часа но не съм сигурна
Шарки честит рожден ден да си жива и здрава и много късмет на теб и цялто семейство

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 12:51 от anjeelina

# 113
Към мамите, които имат опит в захранването - след колко часа/дни може да се прояви алергична реакция към дадена храна?

От няколко часа до ден-два, зависи колко е силна реакцията / според педиатъра на Симона/.
Защо, какви са ти опасенията?

# 114
Честита нова година!

Честит рожден ден, Шарки!!!

# 115
От няколко часа до ден-два, зависи колко е силна реакцията / според педиатъра на Симона/.
Защо, какви са ти опасенията?
Питам, тъй като няколко дни захранвам Алекс и понеже има наследствена алергична обремененост исках да зная кога евентуално мога да очаквам алергична реакция. Благодаря за отговора!   bouquet
Честит рожден ден, Шарки!  Hug

# 116

ШАРКИ, Ч.Р.Д.!

bouquet

# 117
Грети, изпразни си кутията Wink

# 118
Момичета Честита нова година  Hug
Шарки честит рожден ден  Hug
Грийнлайф радвам се, че малкия е добре, разписвай се по-често  Hug

Аз послучай новата година съм болна Tired

# 119
  • Пловдив
Честита Нова Година на всички!!! Бъдете здрави, весели, засмени и от Бог благословени!!!

Франчи, честито ви зъбче. да са ви бели и здрави и да излизат лесно! Може за това да е било такова поведението на Симона.

Шарки бъди здрава и обичана!

Алиената бързо оздравяване.  Hug
Грийнлайф бъдете здрави и щастливи през новата година!

Общи условия

Активация на акаунт