Новата година с радост среща ЮНСКАТА дружина- Тема №99

• 19 852
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте!

Поради ангажименти, няма да се включвам тук. Ще се радвам да поддържам връзка с тези, с които се познаваме!

# 376
здравейте момичета,
влизам само да кажа ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички, които празнуват днес! Да сте живи и здрави и много, много щастливи и успели!
аз малко разредих включванията тук, но ми се налага да си поприпомня някои неща във връзка с връщането на работа, а и наглеждам жената, която се грижи за Дани /все още има нужда!/ и не ми остава време за форума  Cry надявам се скоро да наваксам!
както и да е, весел празник на всички и НАЗДРАВЕ на именниците!  Hug  Hug  Hug

# 377
Хехе, днес купихме проходилка на Симона.
Сложих я и тя.....плачеееее Cry Cry Cry  Laughing

# 378
Франческа честа проходилка.Симона бързичко да се научи да ходи в нея Simple Smile
Кати как е?Оправя ли се?

# 379
Честито на Богдан и на всички други, които имот именници!
Amorevole честита ви годишнина - много щастиливи да сте!
На Марти утре ще му слагат 3-я пентаксим, че като бяхме на консултация на 29.12. Марти още се оправяше от хремата, която доста дълго се задържа.
Марти е наддал 700гр. за месец и беше 7.600кг. и 67см.
Слънчице - благодаря, чи писа за кехлибарената огърлица, че търсим средства всякакви против този зъбобол  Hug. Аз обаче няма да се справя с поръчването по интернет - имам активирано интернет банкиране, ама само си проследявам сметката Mr. Green - ще търся по магазините.

# 380
  • Germany
Честито и от мен на празнуващите днес!
И да кажа, че и ние вече си имаме зъбче Simple Smile. Още почти не се вижда, но боцка на пипане Simple Smile

# 381
Франческа,честита ви проходилка без бели да си я ползвате Wink
Мони,честито ви toothда ви е беличко и здравичко  bouquet

# 382
Честито на всички именици!!! Да са живи и здрави!!! (Днес май нямаме месечинки??? Или поне в списъка нямаме родени на 6-ти юни)

Аморе, честита годишнина!!! И аз ти пожелавам да се обичате силно и Алекс да си има поне едно братче или сестриче  Grinning И ти благодаря за инфото за списанието  Heart Eyes Hug Още не съм си го купила, но цялата рода в Пловдив се е сдобила и все някога ще стигне и до мен.

Франчи, каква е проходилката? Ние все още сме в чудене дали да купуваме  newsm78 Мисля, че Симона съвсем скоро ще открие удоболствието да достигаш всичко сам Simple Smile Сега може би демонстрира характер  Wink

Ayas, ще ми липсваш тук, но се радвам, че си в съседния квартал и ще се виждаме като запролети Simple Smile   Hug

Ние купихме малки столчета за хранене на Fisher Price ( http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.438 - в Джъмбо същите са с 20 лв по-евтини...) и първият ден беше голям зор - плачеха и не искаха да стоят на него. После обаче им стана интересно и вече дори се забавляват. Единствено съжалявам, че им взехме столчета с джунджурии отгоре (мислех, че ще им е забавно). Но за малките е важно да има табла, на която да удрят своите играчки, които след това летят към пода.

Моля мамите с по-голямо дете да споделят кога въведоха преходните чаши! И Кога е добре бебчетата да започнат да пият АМ сутрин и вечер от чаша? Изобщо не виждам как ще стане това, при условие че моите почти винаги са в сънено състояние и лежат, спят и пият...

# 383
Мони, честито зъбче  на Брани tooth

Благодаря за пожеланията за проходилката. Не виждам за сега обаче успех в ползването й.

# 384
  • Пловдив
Мони, честито зъбче. Да са ви здрави и бели.
galinkacat, ако намериш кехлибар ще съм ти благодарна ако пишеш от къде. Аз също много исках да купя на Марина още преди да излезнат зъбите й, но и аз не мога да се оправя с поръчка от интренет. Аз не мога да се оплача толкова от зъбоникненето, но трудно заспива и много късно. А нали казват, че действа успокойтелно и за това съм решила да й сложа под матрака, и се надявам да помогне да спи.
Ayas, ще се радвам поне другите момичета да пишат как сте.

# 385
Франчи, честита проходилка на Симонка-бонбоннка. Предполагам ще свикне с нея.

Честито зъбче на Брани, да му е беличко и здравичко.

Слънчице, да е жив и здрав, мерси за почерпката , а таткото бързо да оздравява.

Сега говорих със свекито за кехлибара,че тя има няколко герданчета. Имало на много места - в Халите, в музея Земята и хората , пазара при Александър Невски. На мен утре ще ми донесе да пъхна в леглото, пък дано има ефект.

Хубава вечер  Hug.

# 386
Честито зъбче на Брани - леко и без болки да излизат и другите!
ninand -Ама голяма сладурана е Марина - ще има да се бият за нея ергените - пък още и от сега!  Hug Ако намеря кехлибарена огърличка веднага ще пиша и ти ако видиш някъде да продават - пиши. Марти го мъчат зъбките от новогодишната нощ и е на периоди, ту по -спокоен, ту приплаква и е кисел или много плаче. Тази сутрин се събуди към 5 и нещо и много плака, въпреки гушкането и люшкането.
KaterinkaM - не си спомням кога точно баткото ни почна да пие от преходна чаша, но беше по-голям от твоите сладурани. С шишето е по-лесно и няма да се цапат щом ядат сънени и лежейки.
Слънчице - честит имен ден на синчето - здрав и весел да е!

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 19:43 от galinkacat

# 387
  • Germany
Благодаря за пожеланията  Hug

# 388
Ами ходихме на невролог, наистина се оказа че изоставаме в развитието на ръчички и краченца и изправяне на глава и десния крак по-муден от левия,НО с подходяща рехабилитация се надявам Ерик да се оправи.На 25 януари почваме-всеки ден по 1 час.

# 389
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СЛАДЪК МАЛЪК БОГДАН И НА БОЯНОВЦИТЕ НИ - на Феникс, на Гъделичкова и на Славена! Със здраве да си носят името хубавите ни момчета!
Ейййййййййй, за малко да изтърва този хубав празник, въобще не се сетих тази сутрин  Embarassed. После ще се върна да чета.

Общи условия

Активация на акаунт