Новата година с радост среща ЮНСКАТА дружина- Тема №99

• 19 850
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ви момичета за отговорите , златни сте  Hug Hug

Аз имам и друг въпрос , как почиствате зъбките на бебчетата , които са се озъбили вече ?? Долните ни зъбчета са доста големи вече и мисля че трябва да се почистват , ако ми пуснете и някакъв линк с продукти за зъбопочистване , ще е супер   Hug Hug

# 661
Благодаря ви момичета за отговорите , златни сте  Hug Hug

Аз имам и друг въпрос , как почиствате зъбките на бебчетата , които са се озъбили вече ?? Долните ни зъбчета са доста големи вече и мисля че трябва да се почистват , ако ми пуснете и някакъв линк с продукти за зъбопочистване , ще е супер   Hug Hug

С това:
http://www.picvalley.net/u/17/4031_137.JPG
http://www.dentinox.de/uploads/pics/Nenedent_Baby_02.jpg

Силиконовият накрайник на Ненедент.

# 662
# 663
А да ви питам в тази паста има ли флуор, защото знам, че в БГ  всички детски пасти са с флуор и затова каката ползва моята паста, а не детска.

# 664
  • Germany
Благодаря ви момичета за отговорите , златни сте  Hug Hug

Аз имам и друг въпрос , как почиствате зъбките на бебчетата , които са се озъбили вече ?? Долните ни зъбчета са доста големи вече и мисля че трябва да се почистват , ако ми пуснете и някакъв линк с продукти за зъбопочистване , ще е супер   Hug Hug

Аз не смятам да мия зъбите на Брани преди да се покажат почти всичките. При Бобо почнахме към 1,6 - 2 г.

# 665
кръвна група и резус фактор се унаследяват и от баби и дядовци. Това не значи, че има грешка от лабораторията или майката е "кривнала от пътя" ако детето е с друга.

Ти пък ще кажеш!  По сапунките така разбират, че детето е от друг! Crossing Arms

Joy Joy Joy

Така стана един скандал в 10ти клас по биология  Laughing

За зъбите и аз като Мони, чак към 1г и 6м- 2 години някъде започнах с Благо и така мисля и сега.

# 666
Здравейте, сериозни мамчета  Hug

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ НАС !!!
Аз не съм писала от многооооо отдавна,но малко съм несериозна,малко компютъра ми беше на ремонт,непрекъснато сме в движение между градовете и така,ама хайде да не се оправдавам  Laughing

Ние с Теди сме добре. Растем както всички сладки юнчета (ще кача снимчици да ни видите и нас). Разгледах снимките, всички много са пораснали и са многоооо сладки  smile3521 Да са ни живи и здрави и много да ни радват.

Честит имен ден на празнуващите днес  smile3525 пожелавам ви много щастие,късмет,винаги да сте заобиколени от любими хора,много радости от малките палавници,но най вече здраве,че без него сме за никъде  smile3521

Честити месеченки и на празнуващите днес   bigdance2

Почвам да се ровя и да чета  smile3529 в старите теми и обещавам,вече да се включвам и аз по честичко  smile3523

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 17:54 от baby12

# 667
Значи Еми може и да е 0 кръвна група newsm78

Попарата я правя с купешко сирене(не растително) което изкисвам малко.Масло слагам Бутер.

Риба смятам да въведа малко по късно към 10м.

Зъбите (които още нямаме) ще почиствам когато станат достатъчно за да се задържа храна м-у тях,иначе на 1,2 зъба не виждам какво трябва да им се почиства.Пък и на тази възраст не може да се говори за навик на детето.

Днес говорих с една приятелка и се разбрахме тя да ми взема храната от кухнята,когато запиша Еми другия месец.
Това много ще ме облекчи.

Да ви питам,на какво ( с какво) обичат да си играят децата ви?
Имат ли нещо което да задържа вниманието им по дълго?

# 668
  • София
А да ви питам в тази паста има ли флуор, защото знам, че в БГ  всички детски пасти са с флуор и затова каката ползва моята паста, а не детска.
нещо си се объркала, аз купувам немски и по-точно Ненедент за деца под 4 години и всичките са без флуор. Аз също не смятам от сега да търкам зъбите на детето. На мен и двата пъти педиатрите от МД ми казаха кръвната група на детето.

baby, хубаво е, че драсна някой ред.  Simple Smile

Марти вече доста си похапва и кърма и пюрета  Simple Smile Хомеопатията отново много добре ни подейства.
Най-много обича да седи на земята и да лапа неща, с които изобщо не му е работа да се занимава.  Grinning

# 669
Франчи , Сенайде , точно това гледах и аз , ще взема да опитам , та да видим какво ще излезе .

Благодаря ви отново на всички за отговорите  Hug

Рая , на малкия любимата му играчка в момента е тази  http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.1440 , забелязах че много му харесват и игрите с  топчици  , с едни писукащи играчки , с един музикален панел , с мокри кърпи ... абе играе си с каквото му дам . На бънджито откарва много време и на проходилката

# 670
  • Пловдив
Нана, и ние си хапваме предимно зеленчукови пюрета. днес отново ми отказа плодовото.
vanny_ ето тук пише съдържанието на пастата. Не съдържа флуор. http://www.ewopharma.bg/index.php?page=itemid&id=21

# 671
 Peace

И ние ползваме същата паста вече /озъби се и Пепи/

Във фейсбук съм качила клипчета с новите подвизи на Пепи, изправен в леглото. Simple Smile

# 672
И Ненедент и Чикото са без флуор. Зъбките ще почна да мия веднага след като се появат. Така правех и с Елена, сега по същия начин.

Павел яде абсолютно всичко от доста време - и глутен, и риба, всички меса съм въвела, абе наистина всичко.

Любимата му играчка в момента (освен всякакви шарени и шумкащи опаковки) е една пътечка, която издава различни мелодии и животински звуци при натискането й.

Забелязах, че вечер млякото не го засища и започнах да добавям бисквити в него.

Кръвна група не знам каква е.

# 673
Честито на всички именнички!  Hug   bouquet

# 674

Фантазия, мисля, че ти беше питала за гърнето - и аз съм купила на Чико, на което пише след 18 месеца. Все още не съм го пробвала, че Ицко се напъва и ака все като яде, а не искам да яде докато стои на гърнето Laughing
Моето момче пък предпочита зеленчуковите пюрета.

Аз бях, да.  Laughing наистина докато папка не е удобно да е на гърне  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт