Новата година с радост среща ЮНСКАТА дружина- Тема №99

• 19 846
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
# 736
 Hug Добро утро!
И аз вчера купих то Памперс от Кауфланд на 19.99лв. - още не съм ги пробвала - дано да са добри. Аз още слагам на Марти 3-ка, но сигурно скоро ще трябва да минем на 4-ка, че на консултацията на 29.12. беше 7.600кг. и на следващата сигурно ще е над 8кг.
Искам да попитам тези, които са ползвали 3-ка Памперс - после на 4-ка ли минахте или ползвахте друга марка, че памперс 4 после са от 9-18кг. Гледам, че 4-ки има и от 7кг./на Либеро се сещам сега/. Притеснявам се 4-та на Памперс да не е много широка и да пропуска.
А за плодовите пюрета вие как ги давате/нали още сме в началото на захранването/ - аз давам като десерт - около час след основното хранене в 10-10.30ч. Педи каза, че не могат да заместят цяло хранене, а и от другаде съм чувала.

# 737
Гале, турската 4ка на Памперс е от 7-18кг и почнах да ги ползвам когато Тони стана 8кг.
ако твойте са от 9-18кг. почти съм сигурна че при тегло на Марти 7.600кг. ще му пропускат.

А за пюретата аз такива гимнастики правя за да яде тия пусти зеленчуци,
та не смея да давам мнение.
Гледам да се е наспал и в настроение и почвам одисеята с лъжицата,
но ти правилно си му го предлагаш на мъника и да плодово пюре не замества хранене.

# 738
  • Пловдив
Гале и аз давам плодовото като десерт между кърменията. Обикновено към 10 сутринта, а на обед 12-13ч давам зеленчуковото.
И само да кажа за месото в бурканчета, че има и на Сънвал. Аз купих бурканче с пуешко-80гр.
За кашите-яли сме само оризова с кърма-много я хареса. Сега понякога й слага по лъжичка в зеленчуковото пюре. Скоро/като навършим 7 мес/ ще вкарам елдата.
Имаме си вече трето зъбче.  Grinning

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 09:07 от ninand

# 739
И нашата четворка е 7-18кг.

Плодовото пюре го давам или между храненията или замествам ядене с тях. Когато замествам ядене, им слагам и бисквити закуска, за да го заситят.

Нинка, честито ви трето зъбче! Да ви е бяло и здраво!

# 740
И нашата четворка е от 7 до 18 кг. Май 4+ бяха от 9 Thinking, но не съм ги ползвала. galinkacat, дали твоите памперс не са 4+? Иначе 19,90 е наистина фантастична цена! Най-голямия удар, който съм правила е 22 лв и някакви стотинки за джъмбопак на памперс. И аз давам плодовото пюре около 9:30 - 10:00, също го водя между храненията макар че от последното ни сукане са минали два часа Grinning Благодарение на пюрето издържаме до обяда, който е в 12-12-30.

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 09:43 от ivi_81

# 741
Рая, във Варна единственото заведение, в което знам, че не се пуши е кафето в Public  на 2-я етаж.

# 742
Нинче, честито ви трето зъбче - леко да излизат и здравички да са ви!
Ние още сме си беззъби  Laughing
Нели, ivi_81 - тези папмперс, които сега купих за 19.90лв. са още 3-ка, но смятам вече следващия пакет, който ще купувам да е 4-ка - затова разпитвам отсега. Ще видя къде продават от турските Памперс, щом са от 7-18кг.
polito_87 - вашата 4-ка каква марка е пак на памперс ли?

# 743
# 744
Е, сега я омазах много  Crazy дублирах темата с още някой  Embarassed

Лелееееееее, някой продължава да редактира Sad и ми замина украсатаааааааааааааааа  Mr. Green

# 745
  • София
Хихи споко де ще си изберем една. Аз не мога да избера и двете заглавия ми харесват  Mr. Green Оф много съм зле само удивителния май е разликата  Joy Joy Joy Аа не три са темите обърках се.. ще пиина едно кафе...

# 746

Лелееееееее, някой продължава да редактира Sad и ми замина украсатаааааааааааааааа  Mr. Green

Грета, темата, която аз пуснах, съм помолила да бъде заключена.

Много моля момичетата, които пускат теми, нека предвалително се разбираме, кой ще прави новата тема!

# 747
А бе, аз видях, че никой не се е логнал и стартирах... ужас! Лелеееееее, те са три вече темите Sad как стана така?

# 748
Коя е сега новата тема? И двете са с едно и също загалвие  newsm78

# 749
  Embarassed Какво правим сега с темите ????????
От още една майсторка на стотната тема  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт