да отговоря и аз на въпросите
. От каква възраст слагате, или мислите да го направите бебета си в проходилка/паяк?- Ще го слагам но мисля по нататък,защото сега съм поръчала бънджи и трябва да го използваме.Взех бънжи, защото постоянно иска да го държа да скача и направо останах без ръце.В проходилката на едно приятелче като го сложих и се придвижваше скачайки
2. Колко изправени се возят децата ви в количката? Към вас ли гледат или напред?- Вече гледа на пред и го слагам в седнало полужение когато спи го свалям до легнало
3. Спят ли навън през деня и по колко часа?- Да като го изведа веднага заспива и спи докато издържа на вън.Някога доспива и вътре, ако навън вече ми е било мн студено
4. Давате ли им пресни плодове, и ако да какви и по какъв начин - Не съм давала.Това захранване ми е толкова сложно че.........засега само купени пюрета му давам ,само един път му направих картоф и той беше отвратен

Искам да ви попитам пропускат ли ви памперсите сутрин.Крис от няколко дни се върти като се събуди и се завърта на колене да гледа през кошарата и като го взема винаги е мн мокар.Затова си мисля, че е от въртенето това пропускане .........незнам какво да правя.Не искам да му сменям памперса през ноща, защото ще го разбудя и после няма заспиване....
някой сменя ли памперси през ноща?Чудя се ако взема по голям размер дали ще ми попива по добре.Сега ползвам памперс от 7-18кг, а Крис е 8.500 
А дали има нещо като нощни памперси......

Честит Рожден ден на Гринлайф
Весело посрещане на новогодишната нощ!!!И леко изтрезняване на следващия ден

. 

Много искрено ме трогнахте.