Не съм писала от стооо години. Все бързам или нямам муза...Тази вечер реших да се отдам на релакс, а от няколко часа вися у форума...пък викам си - срамота да не ви се обадя
Изчела съм всичко, но не мога да се включа по всички теми. Само искам да кажа на НАН, че се надявам майчето й скоро да се оправи.
Варя ми е с кашлица от преди НГ, има моменти, когато почти не кашля, но като цяло си влачи кашлицата, лекарите нищо не чуват, изпихме маса сиропи...стоя вкъщи и пак. Иначе много се забавлява на градината, сега не знам защо са направили някакви сборни групи /аз нали в градината стъпвам на 2 месеца веднъж/ и тя е много въодушевена от факта, че по цял ден са с "големите". Брат'чеда /почти на 2г/ е на гости и тя го "какосва" нон-стоп.
Заехме се по-сериозно да оправяме апартамента, за да се нанесем най-накрая, но става бавно. Нямаме пари на куп, имаме да вземаме /част от тях от лихвоточки/, но кога ли ще стане...Идеите за оформлението много ми бягат, нищо интересно не ми хрумва...

На работа отново се сдухвам /май стана непрекъснат процес от около 1.5 г насам/, вечер едва имам сили да се занимавам с детето, добре че поне готвенето не ми е грижа.
В понеделник летим за Италия - много ми е кеф и се надявам да случим на време
. После си идва братовчедка ми от чужбина за 2-3 седмици и това също е свързано с положителни емоции. По Великденските празници не сме мислили какво ще правим. През май сме на концерт на AC/DC - има ли някой друг от нашата дружинка, който ще ходи?В общи линии това.
Jorji май позачезна
.Весел уикенд ви желая!
Крис мерси за рецептата,направих аз по една рецепта от форума
Оздравявайте бързо
сега си и давам клеева,имунобор и лимфомиозот,зиртек не го давам
че моя не ще на дунапрен да спяла,той ако знае на кви спят в ДГ хихих
Той си е рок манияк и не вярвам да пропусне. 

.Ще оставим Влади на свекитата,като им поискам прошка,почерпя с хубавия кекс/с майонезата/ и две бутилки хубаво вино и после отпрашваме на ресторант с компания.
Ще ходи няколко седмици с баща си на работа и се надявам да се закрепи. 
:

докога ли