Книга, която не можах да дочета!!!

• 50 994
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
"Последната тайна" - за първи път с тази книга ми се случи точно на втората страница да я зарежа  Embarassed

# 631
 Аз зарязах "История на един брак".Подобни книги ми убиват желанието да чета за известно време - претенциозни ,безинтересни. Чувствам се като омърсена след подобни сюжети. Вероятно, ако попаднат на добър разказвач не би било така. Не съм заклеймяваща моралистка, но разказът не ми допадна изобщо.

# 632
"По пътя" на Керуак съм я почвала цели три пъти и не се получи между нас.
Не мога да си обясня как някой може да нарече това нещо шедьовър Shocked

# 633
Аз зарязах "История на един брак".Подобни книги ми убиват желанието да чета за известно време - претенциозни ,безинтересни. Чувствам се като омърсена след подобни сюжети. Вероятно, ако попаднат на добър разказвач не би било така. Не съм заклеймяваща моралистка, но разказът не ми допадна изобщо.
Първо я започна майка ми и каза, че е пълен боклук, та не и дадох шанс дори... Предпочитам да не започна една книга, отколкото да се наложи да я зарежа недочетена. Освен това адски много се влияя от чуждите коментари и това ми убива желанието за четене, а не би трябвало да е така- вкусове всякакви...

# 634
[quote author=Coolmummy link=topic=457950.msg16382090#msg16382090 date=1285181891
Първо я започна майка ми и каза, че е пълен боклук, та не и дадох шанс дори... Предпочитам да не започна една книга, отколкото да се наложи да я зарежа недочетена. Освен това адски много се влияя от чуждите коментари и това ми убива желанието за четене, а не би трябвало да е така- вкусове всякакви...
[/quote]

Така е. Всеки трябва да се убеди за себе си. Аз например имам много добри спомени от "По пътя". Но съм я чела на 20 г. ,по соцвреме. Едно усещане за свобода и пътуване ми даваше, които тогава много ни липсваха. Сега как я бих приела ,незнам. Ще я прегледам пак. Дано не се разочаровам.

# 635
По пътя съм я чела два пъти.Чувство за свобода в себе си не съм усетила,само чувство,че съм мръсна.И Буковски така ми въздейства.

# 636
"Фердидурке", на един полски писател, дори името му забравих... Такава отврат няма (аз съм голям книжен фен, това ми е и образованието, но това е простоооо  Sick )

# 637
  • Ямбол
На път съм да зарежа "Кръстина и райските ябълки" на Красимира Кубарелова. Уж тази й книга казват, че била най-добрата от останалите. Предвид малкия обем може и да се напъна и да я довърша. Подразни ме на няколко места, едното за идиотското й изказване за учителите по математика/чувствам се лично засегната/ и как не били важни задачите за басейни и скорост, път и време. Някакъв опит за чиклит ли е, не знам, но не ми звучи изобщо оригинално. После пък за пръв път чувала, че колите минават преглед и разни такива тъпизми. Или аз не съм в настроение за леко четиво или е прекалено леко, чак пилешко.

# 638
ето поредното доказателство за поговорката "На вкус и цвет, товарищ нет" Simple Smile))

Тази точно книга на мен ми допадна особено много Simple Smile

# 639
anntonia, харесва ми аватарът ти. Веднага разбирам коя е книгата, която и двете сме прочели докрай. Laughing Hug

# 640
anntonia, харесва ми аватарът ти. Веднага разбирам коя е книгата, която и двете сме прочели докрай. Laughing Hug
Hug И при това всичките части... по няколко пъти Simple Smile

# 641
Брулени хълмове.

# 642

мм, коя пък, кажете деее!?!(моля)

# 643

мм, коя пък, кажете деее!?!(моля)

http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=12968&show_comments=1

Laughing

# 644
ооо,ама филмчето беше страхотно, ще вземаа да прочеа и книжката, имам я на английски,хем ще си го поопресня Hug

Общи условия

Активация на акаунт