Днес имаме 7 годишнина от сватбата. Един от най-хубавите периоди в моя живот.

Ще се опитам да се организирам за среща, но след 20 юли. 
Мими ходи до обед на градина, че са сборни групи, правят частични ремонти на сградата и са около 40 и отгоре деца в стая. Помолиха който има възможност да си взима детето, че спят по две на легло. Забавата така или иначе е сутрин. В неделя водих Мими на цирк, "Балкански" гостува в Стара Загора, Мимата към края ме пита кога ще свърши, май не й хареса много. Спряхме с логопеда, но у дома се упражняваме, не много успешно, но пък има резултати, което е по-важно. 

да драсна, поизчетох набързичко, ама и вие не сте писали многхо докато ме е нямало 
) само и само да поотдъхна и аз да намеря себе си 
Приатно и весело море 

То не бяха кашлици, температури, болни уши и ... прочие а и сополяци на рояци
тааа сега на море не ми се ходи, не и с децата съвсем ако успея да се измъкна за един уикенд сама с някоя приятелка ... това да ! Мъж ми като компенсация за неговата липса заради странство и след тим билдинг на морето ми обеща да гледа децата и аз да си отдъхна ... та да видим, дано не се отметне, докато се организирам 
голям разбойник и тя се заформя, има си вече и зъб, а ако съдим по мрънкота и стресливостта и и втория е на път!
на всичкото отгоре ми се отвори работа и се опитвам да го съчетая с детегледането ... на моменти леко не чувствам земята под краката си ....
хайде весело и малко по-топло лято
Чакаме снимки и нови срещички.
жив и здрав,спокоен и много спящ хаха
Оказа се,че продавали бански за бели китове и се уредих