Отговори
# 225
  • София
Сиянка, Честит Рожден Ден!
Бъди здрава, щастлива и обичана майка и жена!
Остани си все така красива, нежна и добра!

Честит имен ден на всички именнички днес - Чара , майката и племенничката на Пух , Таничка на Бени , майката на Слънцето, сестричката на Ави
и всички останали !!!
Бъдете щастливи и си носете със здраве името !!!

Бихме и двете ваксини. Вики не проля и сълза дори. Сега спинка. Надявам се да ги понесе добре.  Praynig
За гърнето и ние сме наникъде. Да си призная самата аз занемарих това, понеже не я подканям. Но вече се стягаме и започваме. Иначе вчера като й казах, че ще й купя дъска за тоалетната чиния, за да ходи там като кака и тя като настоя там, та там и седнахме. Понапъва се детето, понапъва, пръдна и се отказа. То не трябва само желание.
Обаче имаме друг проблем. Досега си ми беше много ящна. Но откакто научи думата Гадно и в повечето случаи като види паничката с манджа, започва да се дърпа и да крещи "гадно, гадно", без дори да е помирисала яденето. Е, забаламосвам я и го изяжда, ама хабя доста калории за това Simple Smile Пух, и ние преди бяхме фенове на Том и Джери, но сега искаме само "Пух и гух, и мял и Мими" Ама то си е и много хубаво детското!

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 10:57 от Cattt

# 226
  • София
Момичета, в общата ни поща fevruarki@abv.bg съм изпратила писмо с една много полезна книга. Казва се ДЕТЕТО - КАК ДА ГО ОБИЧАМЕ ИСТИНСКИ от д-р Рос Кембъл. Струва си да се прочете (само 74 страници е).

Повечето родители несъмнено обичат децата си и са убедени, че любовта им не се нуждае от доказване. Предпочитат да наблягат на дисциплината и избягват нежността, която излишно разглезва детето. Тогава защо много деца днес не се чувстват напълно обичани и приети от родителите си, защо се възприемат по-скоро като досадна пречка в живота на възрастните? Проблемът според тази книга не е в липсата на любов, а в неумението на родителите да изразят и покажат своята любов на детето си, да му помогнат да усеща постоянно тяхната безусловна любов—и когато са неясни с него, и когато се налага да бъдат по-твърди.
Съветите на д-р Кембъл са да се вглеждаме повече в децата си и да разпознаваме по-често техния неизменен въпрос: „Обичаш ли ме?” Задават ни го понякога безмълвно чрез цялото си поведение, с всичките си бели и непослушание, когато са опънали нервите ни до скъсване. Питат ни непохватно, с детска наивност а понякога й с детска жестокост. От нас зависи да ги чуем и да си дадем сметка за онова, което правим. Не се срамувайте да изразявате любовта си, Казва д-р Кембъл, стига да знаете как да го направите.                             
Прочетете тази книга – с нея ще преживеете радостта и отговорността да сте родител.
                                                                                                                                                 Д-Р РОС КЕМБЪЛ

# 227
Благодаря Ви много момичета!Много ме зарадвахте с хубавите пожелания и вниманието!

Да почерпя за Рд-то.Все пак ставам на 25 години  Wink

Честит имен ден и на всички прекрасни Танчета! Те никак не са малко в нашата тема.
Да са живи,здрави и безкрайно щастливи и да си носят хубавото име с гордост!

# 228

СИЯНЧЕ, честит рожден ден мила и от нас, остани си все така красива, добричка, лъчезарна, усмихната и безкрайно здрава и щастлива  Hug

Честито и на именничките ни днес, здрави, истински щастливи и вечно обичани да сте... Hug

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 12:31 от бубето 29

# 229
Честит рожден ден на очарователната Сияна!С пожелание за здраве, успехи във всичко и сбъдване на всички желания[/
Честит имен ден на всички именнички днес. Като гледам статистиката страхотни хора носят това име. Весел празник!

# 230
                      Сиянка, Честит Рожден Ден ! Бъди здрава и много много обичана и щастлива!

Мила Чаре, Честит Имен Ден! Носи си името със здраве и късмет!

Честит Имен Ден и на останалите Танчета и Татянчета! Дано Бог ви закриля и ви дава сили!

Бубенце, много  Hug Hug Hug. Много са мъчителни тези екземи, защо не пробваш с хомеопатия. Чела съм в хомеопатичния форум, че се повлияват доста добре от това. Има ли лекари-хомеопати във Франция? Инъче с тия кремчета си мисля, че само се подтиска проблема   newsm78 .

Катче, браво, че Викито е приела добре ваксините, въпреки , че е рано да се каже. А за книгата съм сигурна, че е добра. И на други места съм срещала , че децата се нуждаят единственно от много любов , а не толкова от възпитание, защото се раждат едва ли не с 90% оформен характер .

Пухи и ние сме във същия филм като вас , Дани сяда на гърнето да си гледа детските по Бейби Тв или нещо на комютъра и седи така половин час  Tired . Ако го хванем след сън , че не е напишкан си върши работата в гърнето, но инъче нищо не прави, само си стои там като на столче. Сигурно и това не е добре, защото трябва да се научат, че се ползва само по предназначение.
Напоследък обаче понякога казва '' Дани пиша'' или '' Дани ака'', но това е в момента на действие и е трудно да реагираме  ooooh!.
Аз въобще не се притеснявам, а ще си чакам да поодрасне още малко и лятото вече ще го борим памперса  Peace .
Та по този повод, Ефросинка, остави я Анна да си върши работата там където за сега и е комфортно, не за друго , а защото за в бъдеще може детето да започне да се стиска и да не иска да ходи до тоалетна. Всички рано или късно ще се научат къде е мястото  Mr. Green .

Тролииии, снега ли ви затрупа там какво? Пиши как сте?
Роси Hug Heart Eyes . Пусни снимки на Алекс , че отдавна не сме го виждали.
Мери, как вървят нещата при вас?
Прегръщам ви всички и бягам, че дълга ме зове  Wink .

# 231
ЧРД Сияанка!!!  bouquet
Желая ти здраве и късмет!
...25-най -хубавите години Party

Чара,Таничка на Бени,Пухкова и Слънчева майка,Авина сестричка и всички други -да ви е живо и здраво името и вие покрай него!!!!!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Моята майка е Станка,но се всички я наричат Таня,затова се нареждам да черпя и аз Mr. Green

Чаршафосах малко почерпката,ама вие си вземете колкото ви се хапва Mr. Green

# 232
  • Sofia
Изабелко, да си ни жива и здрава още 125 пъти по толкова!   love001
Остани си все такъв шемет неземен, пожелавам ти да си заобиколена от много любов и внимание!  Hug
Весел празник и много емоции ти желая!  Laughing

Танче, Честит Имен Ден!  Hug
Жива и здрава да си и все така добра и търпелива!  Heart Eyes

Честит празник и на майката и племенничката на Пух , Таничка на Бени , майката на Слънцето, майката на Еления и специално на Тина сестричката на Ави!  Hug
Живи и здрави да са всички именници!   bouquet

Хайде днес празнувайте утре ще ви върна на темата с ваксините, защото според календара, който аз имам на Пламена на 2г съм и слагала 5-ти прием на Полио-то.
Катче, дано няма проблеми, че Ева от последната ми вдигна 39 градуса и два дни я поддържаше почти, а според лекарката и не можело от ваксината да вдигне толкова висока температура, при положение, че я беше прегледала и беше здрава, чудно от какво ли друго я вдигна.  Crazy

# 233
Честит Втори рожден ден на Борис!
Честит рожден ден на Изабела! Бъди все така очарователна и щастлива с принцесите си.
Честит имен ден на всички които празнуват! Да са живи и здрави

Ние изпратихме старата година щастливи и доволни, но на 1.01 посрещнахме новата на студено. Парното ни се развали в 10 вечерта и прекарахме ноща на 10-15 градуса с една духалка свити в спалнята. Само аз си знам какво преживях. Цяла нощ следях как температурата спадаше и трупах по още едно одеяло върху децата. На сутринта Иван отиде да купи радиатор докато не сме станали на шушулки. в резултат всички се разболяхме и прекарахме една седмица лекувайки се на топло. После ни затрупа снега, всичко се блокира, мъжа ми чак затвориха офиса и работеха от къщи. Лео не хареса много снега, чистеше се и се чудише какво толкова му се радваме на това студено и мокро нещо??? Виви сякаш беше по доволна, но тя на всичко се смее.
Вече сме здрави и дано се задържим така по дълго. Иначе незнам да се хваля или дас е оплаквам но всеки месец сме с по един вирус, включително и Виви. Не мога да я опазя, но при нея дори най лесно и бързо минава. И така трупаме си имунитет от малки. Поне се разминаваме без хапчета и за 4-5 дни сме на крак готови да покорим и следващия вирус:)
За гърнета си говорите, далеч сме още ние от това. За сега само съм показала обяснила, но си мисля че му е още много рано. По скоро друго ме притеснява. Има ли друго дете като нас което не казва НИТО една дума. Лео категорично отказва да говори, като изключим монолозите му на бебешки. Вече взех да се притеснявам. Отдавам го на това че расте в двуезична среда и че от както се е родила Виви се прави на бебеи той. И все пак ми е леко притеснено, иска ми се нещо да си говорим вече да има някаква комуникация.
Пускам ви малко снимки на Виви, да не кажете че не се отчитам:) и толкова за повече няма време.

http://www.flickr.com/photos/23037362@N06/

# 234
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИЗАБЕЛКО!   ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ , ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО В ПРЕКРАСНОТО ТИ СЕМЕЙСТВО!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ  ТАНИЧКИ И ТАТЯНИ!

# 235
Честита Нова Година, мили момичета!
Желая на вас и прекрасните ви семейства здраве, разбирателство и много спокойствие   bouquet
Честито и на рожденниците и именниците дано усмивките не слизат от лицата им.

Винаги когато имам възможност да пиша при вас се чувствам особено щастлива. Толкова сте дейни  Hug
Толкова са порастнали малките слънчица. Като гледах колажа направо ахнах. Имаме си вече и дългокоси принцеси.
Лили вече ходи на ясла с удоволствие и на мен камък ми падна от сърцето  Simple Smile Така когато му дойде времето на 22 февруари по-спокойно ще се върна на работа. За сега се възползвам до навършването на 2-рата й годинка за да мога да съм полезна на батко й. Мислим за социален асистент, но за сега не е стартирала програма. Затова пък се радвам че сме в малък град и все някак си ще прелитам до вкъщи за да му давам яденето и бия инсулина. Няма да е лесно, но пък няма да е и невъзможно, което ме удовлетворява.
Ще гледам да навестявам когато мога форума, защото много ме разтоварвате. Може пък този път и да успея да включа и Лили в следващия колаж.
Лека вечер и много  Hug

# 236
Des26 Hug Hug HugИ ние се радваме да те видим Hug
За следващия колаж пращай снимки на -catttтя е така добра да се заема всеки път с изготвянето на страхотните колажи  Grinning

# 237
  • Бургас
Честит Рожден ден на Сияна! Много здраве, обич и късмет и пожелаваме!
Чести имен ден на всички Танчета!
Ние от тази вечер сме на Оспамокс. Цял ден умувах какво да правя защото днес Т беше сутринта 37.3, привечер 37.1. Ама ме хвана шубето , а и имам някакъв спомен, че бактериалните инфекции са точно с ниска Т. и така, в кюпа сме.
Троли, няма място за притеснение за сега. Стефан не казва нищо. Нито една дума. На моята приятелка големия имаше в речника 3-4 думи на 3 години. В двуезична среда расте детето. Малкия й не е така, говори вече много, явно от батко си слуша. И на мен ми се иска като на теб да си говоря със Стефко, просто ще е по-хубаво, по-забавно. Сега като почне да мрънка и да сочи хладилника например вадя и режа и предлагам 100 неща докато уцеля желаното  Laughing
Синекод сме ползвали капки на 6 месечна възраст, заедно с Тантум Верде за гърлото. Сега като спомена на друг лекар , различен от нашия и всички казват " Сакън, малък е още за Тантум" Аз обаче продължавам да го фъшкам и мисля, че много помага. Това, написаното в листовките ми се струва повече презастраховане, най-вече заради алергични прояви.
За гърнето, от вас разбирам, че аз естествено съм започнала наобратно, както си имам традиция, първо с акото. ясно ми става, че това е по-трудното за научаване. Проблема при нас е, че първо трябва да успея да го задържа в седнало положение на гърнето  Laughing

# 238
Здравейте милички!  Heart Eyes
Благодарим ви за пожеланията!Ние днес черпихме в детската ясла, там са празнували  Laughing , досега празнувахме и вкъщи!
Искам да честитя на патерици на:
 Пламенка на Вал !!!!Нека бъде здрава и много щастлива!
и на Борис! Желае му и на него много здраве и щастливо детство!
Честит Рожден ден на Изабелка (Сианка) !!!   bouquetЧестит имен ден на прекрасната Чара; на майките на Пух, Слънчице и Еленийка ; на милата сестричка на Ави - Тина ; на племенничката на Пух; и на всички именници!
Мили мои дружки , Благодаря ви от сърце за всичките топли думи, за безценните съвети и за това, че ви има!Обичам ви!
Лека нощ!  Hug

# 239
Деня мина а аз още не съм поздравила многото ни празнуващи!
Сиянка,честит ти 25 рожден ден миличка!Много здрава,обичана,щастлива и все така красива и младолика остани!
Чаринка,честит имен ден мила приятелко!Дано днес е бил един вълнуващ,прекрасен и изпълнен с усмивки ден!
Честито и на всички останали наши Татяни и Тани,на на майките на Пух, Слънчице и Еленийка ; на милата сестричка на Ави - Тина ; на племенничката на Пух!
Троли,прекрасни снимки както винаги!На братовчедка ми сине до 3 години не казваше и една дума,тръгна на градина и постепенно речника му така задобря ,че вече не му се затваря устата!Нека не забравяме ,че мъжете са си мъже....психически и емоционално съзряват наистина по-бавно от момичетата,но пък в това и им е чара нали Grinning!А иначе моите деца сас по-голяма разлика и каката пак се обебчоса покрай малката.Временно е не се тревожи,казват че децата с малка разлика уеднаквяват възрастовите си различия и така отрастват емоционално заедно,а какво по-хубаво от това!
Бени,радвам се че Таничка се е веселила така!
Дес,радвам се че се разписа!Браво ,чеЛили така лесно е свекнала с яслата!Дано бързо и лесно се разреши всичко покрай сколасването с баткото Praynig
Виви,не знам дали бактериалните са с ниска температура,ама са много упорити и коварни.Така че, н есе коси.При условие ,че Стефчони си е още на кърма мисля ,че бързо ще му се възстанови имунитета.
Въче,мило не че съм много запозната с имунизационните календари, ама мисля че са се променили за 9години Thinking Ти как си ?Зарадвай ни с подобрение Praynig
А иначе ние вече сем във фазата да лудна #CrazyАни по цял ден върви след мен и нещо мрънка:Туй квой? Туй що така го прави /направи/?!Туй на мен? Тва е мое! Искам гледам Бас тинна година /Бас светлинна година-Играта на играчките/Има ли коколад?Аз отвора видя /хладилника за шоколада,при което се взима най-тежката таберутка слагасе пред хладилника и се откарва поне 15мин там Shocked последния път я загащих на фризера,нямаше залепнал език или скреж по миглите,ама после понакихваше доста hahahaИ така......като чуя вече :Туй квой?! и честно прощъклявам,защото с връщането на каката от градина въпросите стават на квадрат!
Айде спете сладко,аз отивам да обличам една розова дружка Joy

Общи условия

Активация на акаунт