Отговори
# 315
Привет и от нас Simple Smile
Мим, да ти е жив и здрав сладък Люко макар и със закъснение! Незнам дали ще стане Люк Скайуокър, но му желая звездно щастие и успехи! Hug Hug Hug
Вал, теб съм те признала за скрита лимонка - незнам от коя торба ги вадиш тея заложби, но си страшен талант. В някое от междучасията на уроците по кулинарство били била така добра да ми разкажеш как се правят тея красоти, че аз съм мързел и обичам всичко да ми е сдъвкано  hahaha Като те четох за плодовата пита от Неделя, се замислих че напоследък всичко сама си приготвям, най-вече хляба. Както каза мъжа ми - добре ни се отразява на "гъзягите"  hahaha
Мери, незнам какво да ти кажа - всъщност знам - докато не се махнеш от Айтос нищо няма да се промени! Моля се за твоя татко и твоите близки Praynig. Мисли позитивно и вярвай до край! Hug
Красенце, нали ни кажеш в понеделник за резултата от срещата?Hug
Ави, толкова ми е домъчняло за вас Sad Ще гледам да измисля нещо тези дни за да се видим.
Вив, как е Стефко?ако излизате навън, елате да се стоплите в нашия офис Simple Smile
Каттт-че - до кога ще събираш снимки? Че ми се е изпарило желанието за снимки. Преди няколко дни снимах сладката бебка на моята приятелка и от 200 снимки 1-2 да са читави. Направо се комплексирах и хич не искам да го пипам тоя апарат в близко време  Close
Буб, как сте? Има ли резултат дали това е атопичен дерматит? Много Hug на сладките буболечки Heart Eyes
Лени, страхотни весели колажчета си направила Peace
Умирам за сън и ми е каша в главата  #Crazy
 Hug

# 316
Роси , утре преди обяд вземи децата и ела у нас да си поиграят , а ние да си полафим  thumbsup
Мери  Praynig Hug Росен му обещаха една работа за търговски представител пак , но били поръчали кола и като дойде колата го вземат . Уж е сигурна работата , но той и на други места ходи и все някъде ще намери работа .Въпроса е на каква заплата ще бъде  Rolling Eyes, дано да е добра , че и майчинството скоро свършва  Confused

Ох , аз се напих тази вечер  Crazy Mr. Green На четвъртата чаша с вино съм  newsm24 Wine Glass Милото тука като направи едни мезета и изкара една бутилка с вино ... сложихме децата рано по леглата и си пийваме  Crazy

# 317
Авинце, ми направо продължете... има защо Simple Smile

Мила моя Ави честит рожден ден!
Желая ти здраве и нека щастие и много усмивки да осмислят дните ти! Имаш прекрасно семейство и изживей с него най-невероятните  мигове от живота си!
Много те прегръщам Hug

Скъпа Тони, честит имен ден мило другарче Hug
Бъди здрава и силна, само успехи и прекрасни имоции да ти носи името! Ти си щастлива жена с твоите невероятни мъже до теб!
Много силно те прегръщам Hug

Ави, с най голямо удоволствие, но Божидар си е поканил гости утре сутрин у дома - негови съученици за да играят. Тъкмо пускам машината за хляб за да може сутринта да им направя сандвичи. Така че вие ако решите заповядайте у дома Peace

Е, вече мога да си лягам спокойна:) Лека нощ мили дами Hug

# 318
Хайде да ви почерпя , днес помъдрявам и остарявам с още една година
Laughing Laughing Laughing
Да ви е сладко  
smile3510 eat

# 319
Роси , утре преди обяд вземи децата и ела у нас да си поиграят , а ние да си полафим  thumbsup
Мери  Praynig Hug Росен му обещаха една работа за търговски представител пак , но били поръчали кола и като дойде колата го вземат . Уж е сигурна работата , но той и на други места ходи и все някъде ще намери работа .Въпроса е на каква заплата ще бъде  Rolling Eyes, дано да е добра , че и майчинството скоро свършва  Confused

Ох , аз се напих тази вечер  Crazy Mr. Green На четвъртата чаша с вино съм  newsm24 Wine Glass Милото тука като направи едни мезета и изкара една бутилка с вино ... сложихме децата рано по леглата и си пийваме  Crazy

Пийнах си и аз едно за твое здраве мила АВИ, честит рожден ден,
бъди ни все така мила, добра, красива, обичана,
здрава, желая ти го от сърце,
много любов и щастие в живота ти и безкраен късмет...
ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ на празника...
Обичам те много... Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 00:26 от бубето 29

# 320
Роси ме изпревари  Mr. Green Mr. GreenБлагодаря ти миличка за хубавите пожелания и че си се сетила за мен , много си те обичам  Heart Eyes Hug И ние утре сутринта сме си поканили две дечица да дойдат да си поиграят , така че остава за другата седмица  Peace
Бубенце , мерси миличка , и аз много ви обичам  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

Мила Тони , честит имен ден !!! Бъди все така неотразима и обичана и ни радвай с успехите си !!! Весел празник !!!

Честит втори рожден ден на Ивана на  Jesika_fresh !!! Да расте здравичка и послушна !!!

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 09:48 от *Ави*

# 321
А такаа...преди да си легна да взема и аз да честитя...
Авинце,мила,Честит Рожден Ден.Пожелавам ти толкова здраве, че да учудиш медицината! Толкова щастие, че да ти завидят ангелите, толкова любов, че да не може да я запише историята!
Мила Тони,Честит имен ден.Със здраве и късмет да си носиш името...

Честито на всички именници днес!

# 322
ТОНИ.... Hug  Честит имен ден,
здрава ,щастлива, винаги победителка бъди, Hug

на всички ,които празнуват днес...Весело посрещане на празника,
 много щастие  и здраве им желая... Hug

# 323
Еха в началото на новия ден съм щастлива с многото ни празнуващи!
АВИНЦЕ, честит рожден ден !Пожелавам ти цялото здраве на света, много търпение,воля,  инат,много късмет,много нови възможности и едно спокойно и безоблачно бъдеще подкрепено материално за да не се тревожиш с излишни неща!
Наздраве и от мен!

И букет нежни рози като теб самата!
ТОНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ, честит иман ден момиче!Бъди винаги толкова любяща,раздаваща се ,усмихната и прекрасна както винаги досега!Дано спортните ти успехи се множат винаги и по много!Дано здравето бъде твой верен спътник  и винаги да си закриляна от съдбата!
Обичам те!Наздраве и на теб!

Честито и на всички останали именници!
Авинце,нещо се бъркаш миличка,поне според моя календар Атанасов ден е в понеделник Thinking
Честит 2 рожден ден и на Ивана!Да расте здрава и безгрижна за радост на цялото й обично семейство!

# 324
Честит рожден ден, мила Ави! Пожелавам ти здраве, щастие, любов, късмет и пари...за харчене из Нета WinkВесел празник!
Честит имен ден, Тони!Много щастие, късмет и успехи във всичко, с което се захванеш!
Честит да е втория рожден ден на Ивана! Да бъде здрава и засмяна, гордост на татко и на мама!

# 325
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТОНИ!
БЪДИ ЗДРАВА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АВИ!
БЪДИ ЗДРАВА!

ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАНА!
НЕКА РАСТЕ ЗДРАВО И УМНО ДЕТЕ!

Hug

# 326
  • sofia
Авинце, честит рожден ден! Желая ти много здраве и щастие!
Ави, днес е само Антоновден, утре е Атанасов... Wink Нека всички именници да се чувстват поздравени!

Тони, със здраве да си носиш името!

Честит 2ри РД на малката Ивана!

Вал, поздравления за тортата!

# 327
Авинце, честит рожден ден! Желая ти много здраве и щастие!
Ави, днес е само Антоновден, утре е Атанасов... Wink Нека всички именници да се чувстват поздравени!

Тони, със здраве да си носиш името!

Честит 2ри РД на малката Ивана!

Вал, поздравления за тортата!
Честито и от мен на всички празнуващи Hug Hug Hug
Еми,честити отбиване Simple SmileНа останалите -шапка ви свалям,особено на Камчи(аз бях на нейния принцип и знам колко е трудно)
Мерка,дано Господ е с вас Praynig
Вал,Кас,Кат ,Пухка,Асол,Еми,Мери и др.Покрай толкова много талантливи приятелки започвам да се сдухвам...как пък нищо ме ми се отдава на мен newsm78

# 328
Честит Рожден ден , Ави! Много здраве , милион мечти и безброй усмивки ти желая!!

Тони, честит Имен ден! Носи си името със здраве и кеф още сто години!

На госпожица Ивана желая незебравимо детство и много здраве
!

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 17:18 от Камчи

# 329
Благодаря ви ,момичета !!! Много ви обичам !!!

Утре е Атанасовден ,ама снощи нали бях пийнала и ги подкарах всички празници  Embarassed Crazy Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт