Отговори
# 465
честит рожден ден на Тино, Андреан, Пламен, Янина и Мартин ... Hug
Най -безгрижното детство им желая, много щастие и здраве, нестихващи смях и веселби ... Hug Hug Hug

# 466
Добро утро момичета,

благодарим за хубавите пожелания. Честит рожден ден на нашите наборчета Тино, Андреан, Янина и Мартин. Желаем им много здраве, много игри, да са послушни и весели и много обичани.

Една скромна почерпка от нас, че и Дани прави 5 месеца днес.

Ние вчера събирахме бабите, а днес си почиваме. С деца няма да се съберем, че няма възможност, но нищо, другия път.
Рожденика днеска като за празник не слуша от сутринта, но това си е нормално. Simple Smile

Весел и усмихнат ден ви желая, нищо че навън е ужасен студ. Пращаме ви много целувки да ви стоплят.

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 10:42 от alex99

# 467
Хайде, почнаха рожденните дни на дечицата!

Честито на всички, които вече са на 2 ! Да са живи и здрави, много весели игри и щастие! 

Аз не мога да ви следя така, както преди, заради работата, но все пак да се маркирам, да не помислите че съм ви забравила  Wink Hug Hug

# 468
                 Честит втори Ден Ден на Анди, Дон Тино и Пламен!
                 Бъдете много щастливи, мили момчета!

...Драгонче,  Hug

# 469
  • София
Честит да е рожденият ден на Пламен, на Дон Тино и Сър Андрю! Момчета, да сте живи и здрави, много щастливи и големи късметлии Grinning

Честит празник на Янина и Мартин! Безгрижно детство и много здраве!

Дез, много хубав рожденик Grinning

Ади ,тази торта дето си я показала, беше една от фаворитите ми за тазгодишния рожден ден на Камен Grinning Много ми хареса тоя Зайо Grinning От догодина като се почне с Маккуин Светкавицата и поне няколко години....

Ето малко снимки и от нас Grinning

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30753064&id=1368835855

# 470
  • Бургас
Честити да са ни рождениците днес! Дон Тино, Анди, Плами, бъдете здравички, добрички и послушни деца, радост носете на мама и тате!

Чести рожден ден и на Янина и Мартин! И те да са здравички и щастливи деца!

и на патерици ЧРД на Златомирка. Желаем й година, изпълнена само с приятни емоции и едно сладко бебче на пролет
При нас нищо особено, само дето днес сме ранобудни, вдигна ни човека в 8, по първи петли е това за нас та сега правя вече второ кафе  Laughing

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 13:38 от vivi.vivi

# 471
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН  ДЕН, МИЛИ МОМЧЕНЦА - ТИНО, АНДИ И ПЛАМЕН! ДА СТЕ МНОГО ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, СКЪПИ МАЙЧЕТА! МНОГО РАДОСТ И ГОРДОСТ С ДЕЧИЦАТА ВИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНИНА И МАРТИН! ДА СА ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ДОБРИЧКИ!

Драконче Hug,(виждам че си на балкона)добре завърнала се сред нас, дано да имаш вече повече за форума. Hug-ки и на принцесите.

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 17:08 от *Дария*

# 472
Честит рожден ден на Златомирка!   bouquet
Честита втора годинка на Тино, Пламен, Анди, Янина и Мартин!  Heart Eyes
 Много здраве, късмет, усмивки и обич желая на всички!  Hug

# 473
Честит рожден ден на още един голям отбор порастнали февруарчета-Тино, Пламен Анди, Янина и Марти!Бъдете здравички, игириви и любознателни, за гордост на мама и тате!
Чаре-за снимките ви от Рд има само една дума-красота... на квадрат. Въпреки че са ми слабост момиченцата, твоите малки мъже са страхотни! Peace

# 474
Честит рожден ден на още един голям отбор порастнали февруарчета-Тино, Пламен Анди, Янина и Марти!Бъдете здравички, игириви и любознателни, за гордост на мама и тате!
Чаре-за снимките ви от Рд има само една дума-красота... на квадрат. Въпреки че са ми слабост момиченцата, твоите малки мъже са страхотни! Peace
Я тоже Peace
------------
Специални поздрави на гадже-Тино!
Златомирка,ЧРД на теб и йоор систър!  bouquet  bouquet  bouquet

Извинете,че така телеграфно,но ме мори гнойна ангина и ще ходя да се лекувам Tired

# 475
Честит Рожден ден на Тино,Анди и Пламен.Растете здрави и безгрижни мили деца.
 Мили майчици-весел празник
Честита месечинка  и на сестричката на Пламенчо

Честит Рожден ден и на Янина и Марти.Живи и здрави.

# 476
Честит рожден ден на сладките ни февруарчета Дон Тино, батко Пламен, Сър Андрю, Янина и Марти!
Бъдете най-сладките, най-здравите и най-добричките деца!

Танче, чудни снимки мила, ама една мома да им беше викнала за цвят. Пусто мойте очи само женско търсят hahaha
Камен обаче наистина е най-щуравото февруарче. Да вземеш да си смениш обектива - че от него много му синее челото Joy Joy Joy

# 477
Мили, момичета, трогнахте ме с пожеланията си, Дай Боже здраве и късмет на всички нас! Ето я и тортата:
Тук Тино обяснява, че е на две годинки:

Порасна ми момчето. С баба му и дядо му празнувахме на 22.01, че да има време да изядем тортата, защото утре заминаваме за Велинград. До 01.02 ще сме там. Дано успея да почина и многото минерална вода да измие всички болести и грижи!
Днес водихме Тино на детски клуб да поиграе, беше само той и детето на шефката на клуба, което беше около 4-5г. момиченце, голяма глезла. Включително удари един шамар на Тино, та ме ядоса, едвам се дсържах да не си тръгнем. Той беше същисан, горкия, нали ние не го бием, и разбира се, че се разрева, след като се чуди една-две секунди какво да направи.
Целувам ви, развълнувахте ме много!  bouquet Hug Heart Eyes

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 17:24 от gotika80

# 478
  • София

Камен обаче наистина е най-щуравото февруарче. Да вземеш да си смениш обектива - че от него много му синее челото Joy Joy Joy

Ако щеш вярвай Роси, нямам спомен някога Камен да имал синина на челото, удрял се е по ръце, по крака, но почелото не. Сега седмица преди рождения ден падна на кабела на прахосмукачката т.е. кабела остана между пода и челото и направо вдлъбна челото, а точно на рождения ден, един час преди снимките- същия номер с ухото на едно гумено магаре, попадна между челото и пода и пак вдлъбнато...2:0 за пода  Grinning

Аз чакам снимки от другите рожденици  Grinning

А Тино се отчете докатопиша GrinningКато гледам и той по-голям се прави - на едната три пръста, на другата два  Grinning

# 479

А Тино се отчете докатопиша GrinningКато гледам и той по-голям се прави - на едната три пръста, на другата два  Grinning

Разсмя ме, мила Чара! не се бях сетила, че се големее нашият човек! Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт