НЕЗАБРАВИМА (Unutulmaz) - турски сериал по НОВА

• 169 422
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
Вие се молете да не прочете от някаде какво му мислим че туко виж избягал на някаде
той незнае български

# 736
sofia68 ами, не го харесвам като мъж, просто ми се струваше по земен и някак по-близък до мен, пък и Кенан ме дразнеше. Но сега го гледаме с благоверния по диема и има неща които са ми убягнали. Пък и никой не може да пие като него, той просто е уникален Mr. Green
Wink а наздраве! да са живи и здрави повторенията, макар че още не съм готова за повторно гледане.

сега сме на незабравимата. объркаха ме съвсем двете сестрички с "мистър харизма".
хайдеее и Йо в кюпа. ей не забравяйте после да ползвате това http://www.vbox7.com/play:4647f23c Joy че се прихваща от него лесно

# 737
  • Видин
Вие се молете да не прочете от някаде какво му мислим че туко виж избягал на някаде
той незнае български
Сигурна ли си  Mr. Green

# 738
# 739
той незнае български
още по добре за нас ни ще си говорим на бг пък аз ще му превеждам на тр само части от разговора да на разбере какво му мислим

# 740
той незнае български
Сигурна ли си  Mr. Green

няма нужда и да знае. нали знае какво означава:  Heart Eyes. то и повечето от нас не знаят турски, ама не пречи. като начало ще му кажа мараба. дано ме разбере Peace

# 741
той незнае български
Сигурна ли си  Mr. Green

няма нужда и да знае. нали знае какво означава:  Heart Eyes. то и повечето от нас не знаят турски, ама не пречи. като начало ще му кажа мараба. дано ме разбере Peace

hahaha Joy

# 742
Йо, изобщо не се смей. после ще му кажа: чок аферим. евала. ашколсун. и ще му се издигна в очите, защото знам турски повече, отколкото той български Wink

# 743
  • Видин
Йо, изобщо не се смей. после ще му кажа: чок аферим. евала. ашколсун. и ще му се издигна в очите, защото знам турски повече, отколкото той български Wink
То и толкова не е нужно да знае човек! Но внимавай, че той и без това нещата само с поглед ги върши  Mr. Green

# 744
пък като му кажеш и сакън направо ще го разбиеш Grinning

# 745
То и толкова не е нужно да знае човек! Но внимавай, че той и без това нещата само с поглед ги върши  Mr. Green
е там всички сме загинали. потънахме в лъжи в къщи Rolling Eyes ама спомени ще имааа Heart Eyes

пък като му кажеш и сакън направо ще го разбиеш Grinning

сакън не думай! как ще му казвам сакън. направо в ава в барачката

# 746
То и толкова не е нужно да знае човек! Но внимавай, че той и без това нещата само с поглед ги върши  Mr. Green
и после има да обяснявам на мъжъ ми че ние нищо не сме правили само ме погледна

# 747
  • София
Я си признайте, че гледате повече фантастика, отколкото турски сериали  Mr. Green

# 748
# 749
хайде мойто аферим машала ще е за тебе не за ХАРУН

Общи условия

Активация на акаунт