НЕЗАБРАВИМА (Unutulmaz) - турски сериал по НОВА

• 169 385
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
  • София
  Аз нещо не разбирам, защо Еда се сваля с годеника на сестра си? Тя не го ли познава?

# 76
Преводач: Джемиле Алиева...

Allah Kahretsin (по дяволите)...  Еда (озвучена от Инджи) казва: "Защо не внимавате"?  Shocked
Kısmet yoktu (нямаше късмет)... Толга тук казва "Така е било писано"  #Crazy
изобщооо.... историята с АСИ се повтаря. Хората едно казват, тука друго говорят.

# 77
  Аз нещо не разбирам, защо Еда се сваля с годеника на сестра си?

Тя не знае, че е той...не го е виждала.

# 78
 Аз нещо не разбирам, защо Еда се сваля с годеника на сестра си? Тя не го ли познава?

тя отде да знае, че й е годеник? а и тя знае, че гаджето на сестра й се казва Харун, а този се представя за Хаккъ (прякора му от детството).
Ако тука не бяха нарязали сериите, още в първи епизод щеше да разбере, че Харун е Хаккъ. Когато той се появява у тях. Друг е въпросът после какъв рев ще падне серии напред, заради това, че... не може да има човека, когото обича, защото бил любимия на сестра й. Та ще има ред сълзи, ред сополи през 5 мин. А и ше припадне на годежа, когато родителите на Харун искат ръката на Мелдá. Първи знак за бременността

# 79
  • София
  Гадост! Не съм разбрала,защото правех нещо в кухнята и миксера много бръмчеше.

# 80
Много ми стана тъжно за Толга.

# 81
Какви са тия реклами к'во и туй нещо Twisted Evil,филма ме грабна.

# 82
Този ми напомня Тузара от Сексът и градът....чудех се защо ми харесва  Crazy

# 83
  • София
Много ми сана тъжно за Толга.
Ами да беше питал първо дали и тя го харесва, защо прави всичко без да знае? Ама и Харун е за бой, нали ще се жени, що се сваля с непознати момичета?

# 84
да, Толга е много готин. И мен ме е яд. ГОркото момче. А и тази Севал става абсолютна кучка, няма да го остави намира. Даже и интрижки ще прави. Защото тя си го харесва, а той пък Еда. Еда пък... Харун.
После ще остане без работа човека, майка му ще се разболее от рак, изобщо... да не си на мястото на Толга

# 85
Еххееее айде да не разказвате филма или поне да е с бели букви... Crossing Arms

# 86
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Този ми напомня Тузара от Сексът и градът....чудех се защо ми харесва  Crazy

Еееееееее Господ здраве да ти дава.....  bouquet Час и 22 мин се чуда на кого ми прилича, че тлкова ме кефи... кого ли не примислих и не се сетих!! охххх...  Heart Eyes Mr. Green

# 87
  • София
  Аз веднага се сетих на кой прилича, но не прилича съвсем!

# 88
Да ви кажа само малко инфо за Харун  във реалния живот  роден във Истанбул 1972 бивш треньор по тенис бил е иманекен

# 89
  • СТАНДАРТНО.
 Абе тая Мелда що прилича на травестит  Sick. И отзад главата й супер сплескана  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт