НЕЗАБРАВИМА (Unutulmaz) - турски сериал по НОВА

• 169 404
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Ако имате малко търпение след малко ще ви разкажа но ми е по удобно да задавате въпроси че иначе има много за разказване

Един въпрос?-Незнам как точно да го формулирам: Харун как ще осъзнае че не обича Мелда, а всъщност обича Еда?

Мерси предварително!!! newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 271
Мен сериалчето ме грабна обаче,малко ревовете и сополите ми идват повечко,но се заплеснах яко Heart Eyes

# 272
   ББ
Та наи общо казано на мен сериала ми стана интересен около17еп когато започват истинските интриги.Еда ще опита да се самоубие но естествено Харун ще я спаси.Еда ще иска да замине при неина приателка извън Истанбул/но не си спомням точно кой град/ Толга ще доиде на автогарата и ще и ще и предложи да се оженят /Еда преди да реши да замине ще каже на Толга че е бременна/ От тука се почват еди семеини саги .МЕЛДА ще заведе Еда да направи аборт но Еда във последният момент ще се откаже но на всички ще каже че е махнала бебето.Бащата на Еда е против да се ожени за Толга затова те двамата решават да се оженят тайно.Харун казва че заминава за /не си спомням коя държава/но всъшност остава при приятеля си и наблюдава Еда тайно  появява се във гражданското и Еда решава да развали сватбата.На  концерта на Еда идва и Харун когато я вижда как танцува със Толга полудява.Толга казва пред всички присъстващи че Еда е много важна /обеснява и се от части/Харун отвлича Еда/но тя казва че където и да отидат тя ще избяга Еда слиза от колата Харун но колата я блъска един камион а Харун е вътре.Има още много неща но ако искате след малко ще продължа ако не спирам

# 273
БИНЗИ, въпросче и от мен: Какво ще стане с Мелда? На мен ми става  жал за нея,не заслужава това и то от сестра си и от годеника си.Как ще го преживее?
П. П. Всъщност ,той филма не е свършил,та поне до 27 серия Мелда дали изобщо разбира нещо.

# 274
binzi, благодаря и, моля те, продължавай! Разбира се, ако имаш възможност и не ти е досадно!

# 275
Ако имате малко търпение след малко ще ви разкажа но ми е по удобно да задавате въпроси че иначе има много за разказване
Здравей binzi  bouquetМного се радвам,че ти ще ни "осветлиш" какво се случва в сериала Hug Hug HugАз се интересувам какво се случва с Мелда и накрая Харун и Еда "вземат"  ли се? newsm78Сравняват филма с "1001 нощ" обаче според мен единственото общо е великолепната музика на Карач PeaceМоля те "внеси" малко интрига за сюжета,че иначе трябва само Хорун да гледам Blush Heart Eyes(не,че се оплаквам  Kissing Heart)

# 276
  ББ
Та наи общо казано на мен сериала ми стана интересен около17еп когато започват истинските интриги.Еда ще опита да се самоубие но естествено Харун ще я спаси.Еда ще иска да замине при неина приателка извън Истанбул/но не си спомням точно кой град/ Толга ще доиде на автогарата и ще и ще и предложи да се оженят /Еда преди да реши да замине ще каже на Толга че е бременна/ От тука се почват еди семеини саги .МЕЛДА ще заведе Еда да направи аборт но Еда във последният момент ще се откаже но на всички ще каже че е махнала бебето.Бащата на Еда е против да се ожени за Толга затова те двамата решават да се оженят тайно.Харун казва че заминава за /не си спомням коя държава/но всъшност остава при приятеля си и наблюдава Еда тайно  появява се във гражданското и Еда решава да развали сватбата.На  концерта на Еда идва и Харун когато я вижда как танцува със Толга полудява.Толга казва пред всички присъстващи че Еда е много важна /обеснява и се от части/Харун отвлича Еда/но тя казва че където и да отидат тя ще избяга Еда слиза от колата Харун но колата я блъска един камион а Харун е вътре.Има още много неща но ако искате след малко ще продължа ако не спирам

Разказвай ако не те затрудняваме! Едно въпросче кога Харун ще разбере че детето е негово?

# 277
binzi

Еда ще роди ли бебето newsm78

До тук 27еп утре ще гледам 28 Еда е във 16седмица
ББ
тя каза на Харун че бебето е негово той знае

# 278
Интересен филм се очертава newsm12.

# 279
binzi

Еда ще роди ли бебето newsm78

До тук 27еп утре ще гледам 28 Еда е във 16седмица
ББ
тя каза на Харун че бебето е негово той знае

Еда и Харун ще живеят ли заедно????

# 280
Точно за тази интрига говотя
  ББ
 Мелда се осъмнява след като във вестника публикуват снимка на Харун и Еда.Приателката на Еда и казва че Еда е била във Ава а приятеля на Харун по невнимание/нарочно/но нарича Хакъ на годежа. Мелда им скроява капан виждаги да се целуват но нищо не казва претърпява злополука и се прави че неможе да говори

# 281
Пиша бавно но ще отговоря на всички любопитковци Grinning

# 282
Искам да ви кажа, че аз не съм от любителите на сериали, но този сериал е просто невероятен. Нямам думи. Всяка вечер, чакам да стане 8 за да го гледам. Така не ме е грабвал филм, наистина. А да не говорим за Харун. Ей това е мъжа, за който може всяка жена да си мечтае, включително и аз. Heart Eyes

# 283
Пиша бавно но ще отговоря на всички любопитковци Grinning

Мерси!!! smile3525 smile3525 smile3525

# 284
ББ
Заживеят е силно казано след като му каже за бебето ще остане няколко вечери при него но родителите и незнаят че се е разделила със Толга и постояно ги канят на вечври пък и Мелда започва да играе номера на сестраси защото знае всичко даже и че бебето е на Харун но се прави на добрата сестричка и така Харун Еда Толга и Мелда постояно са заедно всички си мислят че бебето е на Толга /Толга и Еда всъщност не се женят/те така казват на всички за да прикрият бремеността и/ но това никои не го знае

Общи условия

Активация на акаунт