НЕЗАБРАВИМА (Unutulmaz) - турски сериал по НОВА

• 169 386
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Ще получим нещо,заради което жена би убила дори близък човек. Laughing

# 601
Ще получим нещо,заради което жена би убила дори близък човек. Laughing

За убйство незнам но мисля да пиша на дядо коледа за следващата коледа да ми донесе едно такова нещо/убиствена смес /

# 602
Бинзи, стискам палци да го получиш, че с тея крокодили, които ходят свободно по улицата, човек си казва, че зоопаркът е отворил клетките и е пуснал всичко на свобода. Laughing

# 603
Дайте снимки на другите 2ма изкусители...  bouquet

# 604
  • София
Да, пуснете снимков материал, че и аз да оплакна око  Mr. Green
Голяма конспирация направихте, нищо не вдянах  Wink

# 605
Да, пуснете снимков материал, че и аз да оплакна око  Mr. Green
Голяма конспирация направихте, нищо не вдянах  Wink

ние с патологията по турските сериали се знаем още от летните аперативи... Mr. Green

# 606
айде, народе, юрюш пред телевизорите Stuck Out Tongue да си вземем дозата "харун". заради него и ревовете на еда, и нелицеприятната за мен мелда изтърпявам Laughing

# 607
  • София

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 21:09 от Kati52

# 608
  • София

Със сватба е свързана най-прясната новина около Буура Гюлсой (Buğra Gülsoy) - актьорът, който изпълнява ролята на нещастния влюбен Толга в сериала "Незабравима".

На въпроса има ли прилика между актьора и героя му, Буура казва: „И Толга, и аз сме влюбени. Но има една малка разлика –

Толга преживява любовна мъка, а аз изживявам любовта си!

Толга прави всичко за човека, който обича, и аз съм такъв. Друга обща точка между нас е гордостта.”

По образование - архитект, по професия - актьор, хоби - графиката и фотография.

Любовта на живота за Толга е Селен Сойдер, спечелила конкурса „Мис Турция” през 2007 г.

Цялата статия е от днес 15.01.2010 , източник Max2tv

# 609
хм, тука нещо резнаха не на място.
Сега тамън включвам телевизора и хванах края на т.нар. 12 епизод, което мислех, че съвпада с края на 6-ти оригинален. Защото уж ги делят на две. Но... явно не е и на две. Кой знае какви лепенки и какви клъцни-срежи правят тия от НОВА. Разваля се всичко така... Хубаво е сериал да свърши на интересен момент, на стоп кадър, а не... ей така... Някой се разхожда по брега и айде надписи.

# 610
живи ли сте след тази серия? мен глава ме заболя от напрежение ooooh!
и двете сестри имат право. виновникът е харун или както на майтап преди малко го нарекох харПун Laughing страхливец е и това е. е! бил красив. да, ама хубост къща не храни. добре му го каза баща му - човек трябва да внимава и да избира, за да не направи грешка, за която ще съжалява цял живот. но и за това се иска смелост, а тя очевидно го е подминала

# 611
  • София
Едно намалено подписче, ако на някой му харесва, може да си го копне! Hug

# 612
Аз пък го наричам локум

# 613
Аз пък го наричам локум
и локум става, защото обича да ги разтяга. и може да ги обединим двете и да стане харпун-локум - хем хваща, хем локуми разтяга Laughing
след днешната серия имам нужда от разтоварване. за това ме избива на глупости Grinning

# 614
М
живи ли сте след тази серия? мен глава ме заболя от напрежение ooooh!
и двете сестри имат право. виновникът е харун или както на майтап преди малко го нарекох харПун Laughing страхливец е и това е. е! бил красив. да, ама хубост къща не храни. добре му го каза баща му - човек трябва да внимава и да избира, за да не направи грешка, за която ще съжалява цял живот. но и за това се иска смелост, а тя очевидно го е подминала
Мисля че всички са виновни Мелда се страхуваше да му признае истината за себе си Еда се стрхува да каже на сестра си за да не я нарани Харун се страхува от последиците ...........и така всеки със страховете си

Общи условия

Активация на акаунт