SportsDirect - 8

• 57 399
  • 717
  •   1
Отговори
# 300
И аз тук.Разногледа станах с тез разпродажби  Crazy
На мъж с горно 3 ХЛ ( Ларедутско) дали може да му стане блузка с якичка ,примерно,2 ХЛ-може ли някоя добра душа да ми измери една 2 ХЛ блузка  bouquet

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 00:12 от Трапезица

# 301
И аз тук.Разногледа станах с тез разпродажби  Crazy
На мъж с горно 3 ХЛ ( Ларедутско) дали може да му стане блузка с якичка ,примерно,2 ХЛ-може ли някоя добра душа да ми измери една 2 ХЛ блузка  bouquet
Laughing Laughing не си единствена.И аз така,ха тоз сайт,ха онзи.Моя мъж ми вика ,че докато не ми шитнат картата да ми опразнят ,няма да се оставя  Joy Joy.
Да чукна на дърво,дано не ми се случва.

# 302
И аз тук.Разногледа станах с тез разпродажби  Crazy

Незнам до колко ще ти помогна, но моя брат е доста голям човек и му вземам 2 ХЛ от този сайт и му стават идеално. Много е щастлив горкия, че в БГ все няма нищо за него. Например тази блузка XXL ширина под мишница е 66 см. Утре ще ти дам и дължината, че не я помня  Peace

И аз съм разногледа покрай тези разпродажби, че и обедняла вече  Crazy

# 303
  • Балчи-Варна
Значи мисля че от сайта са дошли на себе си,вече това забавяне май се е оправило,защото поръчката ни от 5 януари е тръгнала на 8 от там-тя ще дойде почти заедно с поръчките направени по време на празниците....

# 304
  • Дивия Северозапад
Значи мисля че от сайта са дошли на себе си,вече това забавяне май се е оправило,защото поръчката ни от 5 януари е тръгнала на 8 от там-тя ще дойде почти заедно с поръчките направени по време на празниците....
Аз не мисля, че са в час. Поръчката ми от 5-ти още не е изпратена, вече получавм втори мейл с откази. Мислех да пускам поръчка във вторник, но ще се откажа. Сега като откажат половината неща от поръчката, понеже тя е малка, ще трябва аз да платя половината доставка.

# 305
Искам да попитам за големината на този сак някои знае ли нещо ?? http://www.sportsdirect.com/nike-brasilia-s-grip-701042

# 306
Продавам тези маратонки ,http://www.sportsdirect.com/puma-drift-cat-117027някой ако се интересува ,на лични 

# 307
Кандидати за обща поръчка ? Heart Eyes

# 308
Еми аз съм навит обаче нали в началото на темата 1 стр. пише, че за София някои си прави доставките и доставката излиза по 1 паунда на всеки 10 паунда .. нещо такова ? примерно 100 паунда поръчка + 10 паунда доставка ..

# 309
за към сряда  за обща поръчка търся съмишленици-доставака 10 лв без оглед на брой и  сума.

# 310
На мен ми изпратиха всички направени поръчки. И аз мисля, че вече влезнаха в ритъм. Последната я подготвиха за 1 ден, а беше директно към България.

От офертите се изложиха с маратонките за 5 лири. Не изпратиха нито един чифт. А поръчах преди официално да обявят офертата. Няма как да са се изчерпали.

# 311
Навит съм за обща или за тва на 1 ва страница ..

# 312
Здравейте,да кажа,че имам още място за поръчката утре Peace

# 313
  • сусурлево
запис

# 314
  • София
Някоя мама да пуска днес или утре от София?

Общи условия

Активация на акаунт