SportsDirect - 8

• 56 633
  • 717
  •   1
Отговори
# 495
http://www.sportsdirect.com/kangol-belt-shopper-ladies-708074
http://www.sportsdirect.com/kangol-belt-shopper-ladies-bag-708092
Пак ще питам дали някой може да ми помогне да  ми кажете дали  сте виждали тези чантичики

# 496
  • pomorie
мисля че първата съм я виждала.....ти защо питаш.......а още повече в сайта всички сме ги виждали  Mr. Green

# 497
Интересува ме на живо как изглежда  и да ли е голяма

# 498
  • pomorie
ами на живо е както на снимката и да ако е същата която мисля е голяма

# 499
За първата си пише размери Simple Smile
Approx: 29cmH x 34cmW x 14cmW

# 500
# 501
Бях обещала да пиша,като си получа екипа на пума.Много съм доволна страхотен е,плата е полиамид,а размер 8 си отговаря точно на S smile3521 По късно ще кача снимки във албумчето,ако някой иска ще дам и размери Peace

# 502
Бях обещала да пиша,като си получа екипа на пума.Много съм доволна страхотен е,плата е полиамид,а размер 8 си отговаря точно на S smile3521 По късно ще кача снимки във албумчето,ако някой иска ще дам и размери Peace

Да да плсссс, откога чакам отзиви за този екип  Praynig

# 503
  • гр.Варна
Ей тези маратонки, ако някой ги иска да пише на лични.  Много самекички и  си ги харесвам ,но са ми малки за съжаление.  Номер 5 UK - 38 Euro са ,но отговарят на 37 според мен.

# 504
SUN FLOWER  bouquet Сърдечни благодарности за жеста! Hug
Ето и новите неща: http://alexa07.snimka.bg/other/pokupki-ot-sportsdirect.458560.16964198

# 505
Пуснах поръчката вчера !
За тези който неможаха да се включат , към петък пак ще пусна !

# 506
Един въпрос за тези, които са поръчвали чрез посреднически фирми - на Billing address пак ли давате UK адрес или този, който е на картата, т.е. БГ адреса ви. Отказаха ми цяла поръчка с 6 артикула, има си ги все още на сайта, така че не може да са се изчерпали всичките. По принцип след колко време нормално се обработва поръчката и пращат мейл за тракинг? Аз чаках 5 дни и им писах, на следващия ден ми пратиха мейл за отказана поръчка. Сега се разправям да ми отблокират парите от банката преди да минат 45 дни.
И на мен ми се случи абсолютно същото.Има ги нещата,а идея си нямам защо така направиха.Ама аз съм  упорита и ще поръчвам пак

Да да плсссс, откога чакам отзиви за този екип  Praynig
И аз чакам,макар да няма размери от него

# 507
Пишете им относно отказаните поръчки. Сигурно ще искат лична карта и платена сметка с адрес.

# 508
и аз се интересувам от екипа на Puma и чакам с нетърпение снимки от monka84 Simple Smile

# 509
Момичета от кога ви шипват поръчките има ли забавяне при вас newsm78

Общи условия

Активация на акаунт