SportsDirect - 8

• 56 586
  • 717
  •   1
Отговори
# 60
  • Home is where the heart is...
Честита Нова година момичета!  Hug Много здраве, късмет, любов и пари за много покупки.  Heart Eyes

anny, има ги Гив Транспорт на първата страница на темата която посочи (записани са като Give Transport). Отиваш на сайта, всичко е обяснено относно цени и процедури, а ако имаш въпроси попитай на и-мейлите - хората са много отзивчиви.  Peace

С няколко думи - регистрираш се в сайта (за да видиш адреса им), като купуваш нещо записваш техния адрес в Англия с твоето име за получател и си гледаш в сайта кога и дали нещо е пристигнало (пак чрез регистрацията). Също така има и информация за датите за курсове.

Все пак ако има нещо неясно, ще се повторя - може да ги попиташ, отговарят на всички въпроси.

# 61
elde, много благодаря! Аз сайта го бях открила предната седмица и дори се регистрирах, но не бях сигурна дали правилно съм разбрала процедурата с поръчването, нищо де, като излизи нещо, което ми трябва да го поръчам от там пак ще питам  Blush то май ми стана интересно ще взема да прабвам при първа възможност.
 Още веднъж мерси!   bouquet

# 62
  • София
Кога я пуснахте тази анкета, кога свърши  Shocked Аз не можах да я видя даже!

# 63
  • Дивия Северозапад
Момичета, Честита Нова Година! Бъдете живи и здрави, щастливи, обичащи и обичани!

# 64
Честита Нова година момичета!  Hug Много здраве, късмет, любов и пари за много покупки.  Heart Eyes

anny, има ги Гив Транспорт на първата страница на темата която посочи (записани са като Give Transport). Отиваш на сайта, всичко е обяснено относно цени и процедури, а ако имаш въпроси попитай на и-мейлите - хората са много отзивчиви.  Peace

С няколко думи - регистрираш се в сайта (за да видиш адреса им), като купуваш нещо записваш техния адрес в Англия с твоето име за получател и си гледаш в сайта кога и дали нещо е пристигнало (пак чрез регистрацията). Също така има и информация за датите за курсове.

Все пак ако има нещо неясно, ще се повторя - може да ги попиташ, отговарят на всички въпроси.
Аз също съм ползвала посредническа фирма.Каквото откъдето ми харесваше си го написвах на един лист-формуляр с името на сайта,номера на стоката,цвета и цената.Имах поръчки вкл и от Спортса,Некст и един сайт за козметика.Платих си когато нещата ми ги донесоха на вратата,като ме оведомиха преди това за крайната цена.Сега от ибея нещата си пращам директно на техния английски адрес.Не знам дали е коректно,но фирмата се казва Изили и е варненска,което ме устройва.Имат си страничка в интернет,където всичко е написано,също и скайп,на който съм задавала въпросите си и винаги са ми отговаряли.
Честита Нова 2010 година!!!

# 65
За много години!

# 66
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА
Пожелавам на всички безпроблемно пазаруване и много приятни емоции през новата година!

# 67
Ако случайно някой прави поръчка и не си е изчирпил лимита за раници и може да ме включи, моля да ми пише  на ЛС. Hug
Имам неща за около 30 лири също.

# 68
  • у дома
Аз също искам раница  PraynigНякой има ли свободно място,момичета?

# 69
Ето малко снимки и от мен( повечето неща вече не са при мен, за да ги покажа и тях) http://alexa07.snimka.bg/other/pokupki-ot-sportsdirect.458560 - благодарение на desita1234 и sun flower

# 70
Момичета,ако някоя пуска обща поръчка и има място и аз бих искала 1 или 2 раници от тези по 2 лири Simple Smile

# 71
Извинявам се че ви откъсвам от еуфорията покрай
раниците, но някой да има представа дамско ходило
с дължина 25 см на кой номер отговаря?

# 72
Ч. Н. Г.!  Hug

# 73
  • Дивия Северозапад
Извинявам се че ви откъсвам от еуфорията покрай
раниците, но някой да има представа дамско ходило
с дължина 25 см на кой номер отговаря?
UK6.5