SportsDirect - 8

• 56 642
  • 717
  •   1
Отговори
# 540
кои е получил тези дни поръчката си от спортдирект чрез чушливо люте?не мога да я открия...моля за телефон Praynig

# 541
снощи се чух с Чушливо люте,получила е част от поръчката,днес очаква останалата част и ще разпраща

# 542
От поръчката във петък имам отказани само 2 чифта сандали и 1 маратонки !
Писах на всички  ! Peace

# 543
Може ли отзиви за тези:
http://www.sportsdirect.com/campri-snowdon-boots-183031?colcode=18303191 ,дали са водоустойчиви?
Имаме ги много удобни   и мисля че са  водоустойчиви за тези пари са супер  Peace

# 544
Хиляди благодарности на sunflower   bouquet. Получих си дългоочакваните маратонки, но ги няма вече в сайта. Искам да ви питам нещо, от преди месец имам 2 долнища на Диадора, едното е от детската серия от 1 лира, другото за 4 лири. Едното долнище на второто обличане започна да се къса по шевовете, където е минала иглата плата стана на дупки. А другото долнище много интересно като го наложа и е ок, като го облека единия крачол е с 2-3 см. по къс от другия? От никъде не дърпа, няма криви шевове.

# 545
И на мен ми се видяха много афиф тези долнища на Диадора. Кофти е, че ги взех за подарък и ако се е случило нещо подобно яко съм се изложила. Sad

# 546
Хиляди благодарности на sunflower   bouquet. Получих си дългоочакваните маратонки, но ги няма вече в сайта. Искам да ви питам нещо, от преди месец имам 2 долнища на Диадора, едното е от детската серия от 1 лира, другото за 4 лири. Едното долнище на второто обличане започна да се къса по шевовете, където е минала иглата плата стана на дупки. А другото долнище много интересно като го наложа и е ок, като го облека единия крачол е с 2-3 см. по къс от другия? От никъде не дърпа, няма криви шевове.
Дай линкове на теди долнища на Диадора да знаем кои са , че и аз мисля да си взема. Кое от двете се къса?

# 547
Ако някой ще прави поръчка днес или утре, моля да ми пише на ЛС  Praynig  Praynig  Praynig

# 548
  • pomorie
ако някой има излишни ботичките на пума в черно 5.5 или 6 да пише лс  Praynig 

# 549
Чушливо люте е тук,разделиха ми поръчката и получих половината в петък днес дойде и останалата част като заспи домочадието ще опаковам и пиша на всички за адреси.Имам няколко объркани тениски от промоцията на голдига изпратили са ми еднакви цветове и няколко броя тениски липсват на някои от поръчващите случвало ли се е?Сега сядам да им пиша Twisted EvilДругата поръчка ще я пускам в ранните часове на спокойствие ако някои иска нещо спешно и е готов утре да ми вкара парите ще му го пусна Peace

# 550
Някой може ли да ми каже дали номерацията на маратонките Nike си отговаря? Харесала съм си модел, от който имат номер 7 и 8. Аз нося 40 номер, а за маратонки 41. Дали да рискувам с номер 7 или да избера номер 8, което е 42 номер според бг номерацията? Rolling Eyes Гледам, че от някои модели имат и 7 1/2, но точно от модела, който избрах нямат  Confused Благодаря! Peace

# 551
Залагай твърдо на 7, Дамарис!
Съдя по дъщеря си, тя е така носи около 40 номер, адидас маратонки от тук взе 7 и те са всъщност 40 и 2/3, а Найка и са 41 и си е достатъчно голяма, 71/2 ще е вече 42.
Найк по принцип си отговарят на номерацията. На нашите пише, че стелката е 26.5 см.

# 552
Някой може ли да ми каже дали номерацията на маратонките Nike си отговаря? Харесала съм си модел, от който имат номер 7 и 8. Аз нося 40 номер, а за маратонки 41. Дали да рискувам с номер 7 или да избера номер 8, което е 42 номер според бг номерацията? Rolling Eyes Гледам, че от някои модели имат и 7 1/2, но точно от модела, който избрах нямат  Confused Благодаря! Peace
Според мен маратонките найк си отговарят на номера.Аз нося 38 и съответно си поръчах 5,5/нали за маратонки се поръчват малко по-големи/и ми заспаха.Щом носиш 40,по-добре си поръчай 41  за маратонки.Това е моето мнение

# 553
  • Варна.....
Найк си отговарят на номерацията- за по- сигурно пробвай такава обувка в магазин, виж си номера и поръчвай   bouquet

# 554
Благодаря ви, момичета  bouquet Peace

Общи условия

Активация на акаунт