SportsDirect - 8

• 56 605
  • 717
  •   1
Отговори
# 690
!! Simple Smile в този сайт има превъзходни неща! Simple Smile харесах си толкова много! Simple Smile обещавам да се включа в някоя обща поръчкааа Simple Smile Grinning

# 691
Благодаря ви момичета, направо се засрамих  Embarassed Embarassed Hug

След малко и аз идвам да се фукам с покупките, вий ко си мислите  Laughing Laughing
Чакаме Laughingмен като ме мързи да снимам поне на вашите се радвам,някои пита за обувките Каримор искам да кажа че са страхотни всички за зимата незнам точно тези дамски как са но ние имаме и туристически и зимни нито изпотяват нито пропускат,мъжа ми си носи едни на лов поцял ден в снега и си е сух вечер,с 2 ръце съм за Peace
Бях се ядосала на сайта че ми държат доста блокирани пари и мислех да не пускам повече поръчки но има много желаещи отново и от понеделник ако се оправя с банката и ми отпуснат парите ще се събираме за нова поръчка Peace

# 692
е тези мъжките и дамски има са супер
http://w.ww.sportsdirect.com/karrimor-snow-boot-mens-183204
 Peace

# 693
Ще пускам нова поръчка във вторник или сряда,ако има желаещи да пишат на скайп или лс Peace

# 694
  • Бургас
Момичета, моля ви ако някоя от Вас има някой от следните модели, и ако не й представлява трудност да ми каже колко см. е стелката  на 8-ми номер Praynig
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-camden-115012?colcode=11501290
На тези имаме номер 8,5, само че черни – в момента не ги виждам. На кутията пише 27 см. Трудно ми е да премеря стелката, но с рулетка ми излиза около 26 см. Мъжът ми носи 42 номер и са му добре.

Много ти благодаря   bouquet Точно 42-и номер ме интересуваше.

# 695
  • София
Момичета,получих следния   мейл

Dear Sir/Madam

This order was cancelled due to suspected fraud as the details you have provided did not match the card you are using. You will need to provide us with 2 forms of ID one with a photo such as a passport/driving licence and another to prove you address such as a utility bill

Regards

Joanne Daykin

Customer Services
моля  ви кажете  как се процедира  в  този случай  bouquet

Виж първия пост - изпрати им каквото искат. На мен ми препоръчаха да скрия номера на личната карта и да я сканирам. Аз я снимах с фотоапарата и пак мина.
само не  разбрах  защо трябва да видя първия  пост,като там по случая  не  пише  нищо,
а  каква  е  тази снимка  дето искат,освен сканираната  лична  карта,праща  ли ли сте  снимка  отделно?

# 696
Здравейте ! Имам следния проблем....... за първи път пуснах поръчка в този сайт на 12.01.2010 16:50 Английско време, прие ми я и ми изтегли парите от картата ( 150 лв ) на 19.01.2010 ми пращат мейл, че стоките не били налични на склад unfortunately the items listed below are temporarily not in stock. As a result we have had to cancel these items and cancel the payment authority on your card. You will not be charged for any of these items  ето какво пишат, как може да ги няма, след като направих поръчката имаше още от тези неща а и до сега си ги има ! Така парите ми още ги няма в картата, нито поръчка, нито пари, някой имал ли е такъв проблем и какво се прави в случая ? Минаха над 10 дена, а ни вест ни кост от нищо, нито да са писали нов мейл. Аз им писах.. много съм разочарован от този сайт !!! Нека който знае нещо моля да пише подробно, Лека Вечер !  newsm78  #Cussing out #2gunfire #2gunfire

# 697
Здравейте ! Имам следния проблем....... за първи път пуснах поръчка в този сайт на 12.01.2010 16:50 Английско време, прие ми я и ми изтегли парите от картата ( 150 лв ) на 19.01.2010 ми пращат мейл, че стоките не били налични на склад unfortunately the items listed below are temporarily not in stock. As a result we have had to cancel these items and cancel the payment authority on your card. You will not be charged for any of these items  ето какво пишат, как може да ги няма, след като направих поръчката имаше още от тези неща а и до сега си ги има ! Така парите ми още ги няма в картата, нито поръчка, нито пари, някой имал ли е такъв проблем и какво се прави в случая ? Минаха над 10 дена, а ни вест ни кост от нищо, нито да са писали нов мейл. Аз им писах.. много съм разочарован от този сайт !!! Нека който знае нещо моля да пише подробно, Лека Вечер !  newsm78  #Cussing out #2gunfire #2gunfire
Eeee, това го дъвкахме вече 100 пъти. Като направиш поръчка не ти изтеглят веднага парите, а ги блокират по сметката. Като ти изпратят поръчката изтеглят сумата на реално изпратените артикули, останалите пари се разблокират (обикновено до 45 дни или звънваш в банката). А за отказаните неща- много често, т.е. почти винаги има отказани артикули.

# 698
Ще ме включи ли някой  за тези маратонки номер 6  http://www.sportsdirect.com/nike-steady-vi-leather-ladies-272042?colcode=27204243

# 699
Аз съм в същото положение.Парите ще ги отблокират така или иначе,но човек нищо не може да си поръча като хората.Писах им защо ми отказвт като продуктите са налични в сайта, а те ми отговориха,че имало други поръчки преди моята и нещата са се изчерпали,докато стигнат до мен.От 6 позиции,нито една няма налична.Малко е кофти този сайт наистина,но пък има доста изгодни и качествени неща.

# 700
Не съм чел темата назад и за това се извинявам, но сайта е много шантав !!! В момента нещата още ги има в сайта им, немога да ги разбера, кво блокирват...... ама уж ми пише, че нито един продукт го нема, луда история  Thinking ooooh! Crossing Arms Значи да не се притеснявам, до пролетта ще стане ясно какво става, така ли ?? А си мислех редовно да пазарувам от този сайт, ама ме отказаха.

# 701
  • Варна
Разпечатваш си имейла за отказаната поръчка, отиваш в банката, попълваш една молба и ще ти разблокират парите. После поръчваш същите неща втори път. Ако пак ги откажат - схемата е същата  Laughing Това съвсем сериозно - случвало се е да пратят артикул чак след второто, третото поръчване.

# 702
Cancelled - Unable To Authorise Payment,

these items have been cancelled from your order.
Ordered Qty

Cancelled Qty

Description

Price

Total
1

1

Puma Lowvitation Lux Metallic Silver 10.5

£0.00

£0.00

Product Code: 127071/02/305

2

2

Nike TOTAL90 SHOOT II IC WHITE/BLACK-BLU 10

£0.00

£0.00

Product Code: 260018/30/300

1

1

Fila Harry Cnv Jkt Snr94 Slate Medium

£0.00

£0.00

Product Code: 600023/90/390

1

1

LA Gear Velour Suit Ld91 Black 8

£0.00

£0.00

Product Code: 667022/03/330

2

2

Everlast 0422 Glove Snr93 Black -

£0.00

£0.00

Product Code: 908002/03/000

Значи от тази поръчка да не чакам нищо ?? Той вече някои неща ги няма които исках..... в сайта, тва в голям филм съм се вкарал  #2gunfire

# 703
само не  разбрах  защо трябва да видя първия  пост,като там по случая  не  пише  нищо,
а  каква  е  тази снимка  дето искат,освен сканираната  лична  карта,праща  ли ли сте  снимка  отделно?

Ето от първия пост:

-  С  куриер/превозвач . В  тази тема има доста предлагащи тази услуга.
По принцип има безплатна доставка за поръчки над 50£ до английски адрес.
Ако се пуска до Англия  трябва да си си потвърдил акаунта - т.е. да си изпратили документи за адреса си.Сканирана лична карта или шофьорска книжка, финансов документ - платена сметка, в която се вижда името и адреса ви, или банково извлечение.
Иначе не изпращат поръчки на адрес, различен от адреса на картата с която се плаща.

Вчера им писах и получих един огромен автоматичен имейл, че ако има проблем да им пишем имейл и те ще отговорят до 5 работни дни. Ако се обаждаме по телефона да чакаме докато ни дойде ред.

Една позната ми писа, че е чакала 15 мин и реда й не е дошъл.
Сайта е доста претоварен.

# 704
Здравейте.

Дали ще има скоро комбинирана поръчка от този магазин?

ако няма организация, може да се комбинираме няколко човека за да си поделим шипинга.

Общи условия

Активация на акаунт