С коя програма гледате изтеглените филми?

• 6 178
  • 4
  •   1
Отговори
От известно време не можем да гледаме изтеглените от замунда филми с разширение xvid - конкретно последния има следното име: XviD.BgSubbed-TBO. Имаме на компютъра BitComet, записваме ги, обаче ако тръгне картина не можем да добавим субтитри или просто отказва да отвори файла. Може ли малко помощ за един тотален АйТи инвалид, тоест - за мен Embarassed Grinning

# 1
да, ужасно е. И при мене се получава същото.
Този проблем го имам на лаптопа, но не и на домашния компютър. А пък в офиса, на служебните компютри само някои видеофайлове може да отваря... тръгва ми даден сериал само със звук, картината не, защото трябвало някакъв КОДЕК.
Явно е до настройки и да инсталиране на въпросните кодеци, защото ето... на едни компютри става, на други не става.
Забелязал съм, че някои сериали, които ги качва даден юзър (KrasimirEm) ми ги отваря и с Windows Media Player, i s BS Player..., а същите тези сериали като си ги тегля от LAPACHE, мисли, мисли, иска ми CODEC и тръгва само звук. Та се налага да ги гледам c JetAudio, от която нямам оплаквания.
А ако питаш с коя програма теглим филмите?
аз лично торенти тегля с BitComet от Lapache, Zamunda, Banana, Arena.
С тази програма не ми се теглят торенти от Nitrobg и Torrents Masters, просто защото стоят на 0% и не тръгват, та се налага тях да ги тегля с U-Torrent, която май.... най много хора ползват за теглене

# 2
АЗ, пък, не съм имала проблеми с нито един филм, който съм теглила до момента. Не знам точно какви кодеци трябват /по принцип синът ми се занимава да ми зарежда на лаптопа каквото трябва/. Аз тегля само с BitComet отвсякъде - от Lapache, Zamunda, Nitrobg, Masters-TB, Elit-Bg и разни руски сайтове без проблем. Ползвам Windows Media Player и по-често KMPlayer.
Ето един кодек, който мисля, че синът ми ми свали, когато  веднъж си преинсталирах компютъра и имах някакви проблеми, може да ви свърши работа. Имам и разни други, но тях не ги знам точно за какво са, а синът ми ще бъде у дома утре. Пробвайте, дано успеете и весела Нова година!
klcodec470f.exe
KMPlayer.2.9.4build.1434
Теглят се от интернет, но не знам точно откъде

# 3
  • гр. Шумен
От Замунда може да се изтегли k-lite mega codec pack
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=200277&hit=1
Аз си ползвам този кодек-пакет и нямам проблеми с никакви филми от Замуда, Арена, даже от Pirate Bay.
В него има вграден Media Player Classic. Гледам с него или с тривиалния Windows Media Player.
Между другото, за да вървят субтитрите името на файла със субтитри трябва да е АБСОЛЮТНО същото каквото е името на видеофайла. В повечето случаи това е така в самия торент, но понякога се налагат и корекции.
Колкото до разширението на файла - XviD.BgSubbed-TBO - това не е разширение, а описание на формата, качеството,  екстрите (в случая наличие на субтитри) и пр. Всеки торент-тракер има разширение .torrent, а самият файл може да е *.avi (както мисля е в случая), *.mpeg и т. н Това се вижда, когато на "кометата" дадеш download - дава описа на файловете, налични в торента, дори може да си подбереш кои ти трябват и кои не.

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 14:19 от Sessilly

# 4
Sessilly много благодаря за линка, изтеглихме и всичко тръгна чудесно!
Благодарности!  bouquet Hug Grinning

Общи условия

Активация на акаунт