Много мина, мъничко остана през ЯНУАРИ аз да стана мама! - 30

• 28 337
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Mis-Demeanor честито мамче,да ти е жив и здрав малкия мъж и скоро да се гушкате с цялото ти семейство вкъщи.Много си мислех за теб,беше ми мъчно за нещата,които преживя в последните дни. Вярвам,че бебо ще ви донесе много сплтеност и хубави емоции Hug

Олеле...сега виждам,че има снимки,нямам търпение да стигна до тях....отнесох се и не съм ви изчела последните странички...бързам,нямам търпение да ви видя newsm47

# 496
  • където си поискам
Привет от мен, добре дошли на мамите и техните бебоци

Искам да споделя нещо с вас, което ми се случи днес. Термина ми е днес и реших да отида в болницата която си бях избрала - ІІ градска, аз съм от малко градче  в близост до софия.  И преди ви казах, че повече от болки които наподобяват цикъл нямам, и корема ми се втърдява от време на време. Вчера ходих при доки, той ми каза че съм добре, и толкова. Днес към 3ч отидохме с мъжа ми в болницата, прегледаха ме на видеозон и няколко пъти ме питаха дали имам болки, обясних им че имам но са нерегуляеми , и търпими, сложиха ми една ръкавица, 2 см. разкритие и толкова, при което ме попитаха дали имам софийска регстрация за настоящ адрес, аз останах много учудена,  за такова нещо бях чувала по татово време. Оказа се че ако искам да постъпа по рано в болница, както исках аз, защото мъжът ми от утре е наработа, времето е лошо и просто се притеснявам предпочитам да съм там под наблюдение ТРЯБВА ДА ИМАМ АДРЕСНА РЕГИСТРАЦИЯ В СОФИЯ, та утре живи и здрави ще ходя да си направа при една позната, и се надявам да не ме върнат пак.  Иначе самата болница е супер, чисто, свежо, имаш чувството че си в частна такава, и отношението на лекарите е супер. Забравих да напиша  че ми казаха при прегледа че бебето е около 3500-3600, околоплодните  води са добре - /имам джоб/ , плацентата е 1-2 незнам какво означава, а по видеозон съм в 39 г.с. и 3 дни и 2 см. разкрити

Благодаря за хубавите разкази на мамите , минали вече по пътя на раждането, дано за всеки де е леко.

# 497
Хей страхотни снимки, страхотни бебчета, а и мамчетата толкова щастливи изглеждат, вече завиждам  Heart Eyes
T77ivanova, и на мен юни месец ме питаха за адресна регистрация в Шейново, но все пак ме приеха, казах си адреса тук и направиха компромис. Все пак за адресна регистрация, дори временна, искат копие на нотариалния акт на имота и декларация от собственика, че е съгласен да живееш там и май копие от неговата лична карта, или той лично да отиде да се подпише. Абе голяма галимация, мен 3 пъти ме връщаха  Rolling Eyes дано при познати минеш по-бързо и да не те занимават с глупости  Peace
Микробиология ми пускаха последния път, но анален секрет не са ми взимали. Утре съм на запис на тонове и ще видим ще се ражда ли скоро или няма такива изгледи...
Стискам палчета на всички за леко раждане  Praynig

# 498
Мами до колко са нормални тези болки в костите,уж търпя много и то от доста време-ама сега вече от днес е непоносимо...така зверски ме боли между краката че буквално немога да ходя....трябва ми половин час да успея да се вдигна от леглото...направо незнам какво е това чудо и вече наистина нямам тарпение да раждам ,защото това направо не се издържа.... ooooh!

а и да питам къде е този албум със снимките на бебчовците-че аз нещо никаде не видях  newsm78

# 499
Mis Demeanor, честит син!  Да ти е жив и здрав! След всички перипетии, на които те подложи съдбата, много се радвам, че вече си имаш още едно слънчице, което да те радва и да ти дава сили.
marinakapina, честит син и на теб!
Тединка87, честита ти принцеса Даная!

Мама Цоцоланка и Катинче, много свежо изглеждате, а бебоците са страхотни.

Все се каня да ви питам..тоя анален секрет за какъв дявол ви го искат? newsm78 (за нормално раждане ли..)

Тук вземат вагинален и анален секрет в 36 г.с. за наличие на стрептококи.

# 500
  • Madrid

Тук вземат вагинален и анален секрет в 36 г.с. за наличие на стрептококи.

И тук.

Честито на Редчето,Танчелина,Mis Demeanor и Тединка 87!!!Бъдете живи и здрави момичета,вие и вашите прекрасни бебета! Hug

# 501
Добро утро!Тази вечер поспах,но сега пак съм на линия-след малко ще се пробвам да си легна пак.Стискам палци на всички мами за днес-ние засетга сме добре още 2 в 1.
 Честито на всички именнички или мами с именници!Да сте живи и здрави!  bouquet
 Чета Ви редовно,но по-рядко пиша.Лек ден!

# 502
Добро утро и от мен!
И аз не спя тези дни, ужас, от 4.00 ви чета!

Честито на всички нови мами, желая  ви много здраве, късмет и любов! Щастливи мигове с малките бебета!

Честит празник на всички именнички и всички който имат именници в къщи!

И ние сме още 2в1!

# 503
  • Тракийка в Софийското равно поле....
И аз от 5.30 се боряя и накрая се предадох!
Няма да се спи, така че да сервирам кафето и лека закуска!

Да са живи и здрави всички именници днес - прекрасен празник!

Милото настоява да раждам днес  Mr. Green, но да видим. Все пак беба знае най-добре!  Heart Eyes

# 504
  • Madrid
Честито на всички именици и от мен!Весел празник!  bouquet

И аз съм кукувичка,че и малкия се буди постоянно... ooooh!

# 505
добро утро, честит празник на всички именици!
Пожелавам много здраве, усмивки и щастие на всички обебили се майки и късмет и леко раждане на нетърпеливо чакащите  Heart Eyes
 Hug

# 506
Добро утро и от мен! Аз вече съм почти готова с всички изследвания, имам и бележка от личната лекарка, че съм клинично здрава, дала ми е направление и за очен, макар че докторът каза, че не държи да имам становище от очен, понеже вече имам едно секцио, но аз тъй или иначе искам да ми прегледат очните дъна и да ми засекат диоптъра, за да знам този път какви са пораженията и колко се е увеличил. При неуспешната ми бременност миналата година само за 2 месеца стигна -7  Embarassed. А тази година не съм ходила още. В четвъртък ще са ми готови всички кръвни изследвания и секретите също - тях ги искат не само при нормално раждане, но и при секцио.  Peace Още се чудя тази седмица да си взимам ли час за доктора, който ще ми прави секциото при положение, че в понеделник ме преглеждаха по ЗК, а и нямам никакви оплаквания.

# 507
  • Стара Загора
Elia s благодаря ти много за информацията. Ще предам на милото да действа, макар той да ми твърди, че при военните това го нямало / за което аз се съмнявам /Те нали са по други, техни си правила...та да видим.  Thinking
Ох моя доктор като го питам няма ли да направи някакви прогнози за килограмите на бебето ми отговаря "амии за тия седмици трябва да тежи около 3200гр"  #Crazy Ами това и аз мога да си го прочета, интересува ме МОЕТО бебе колко е голямо, а не колко пише в учебника  #Cussing out

И моя така прави, но вчера му казах, че ме интересува по ехограф колко е, не по таблиците  Crossing Arms

Микробиология са ми правили 2 или 3 пъти през бременността, но за анален секрет за пръв път чувам. Явно тук не го искат.

И да не забравя имениците днес:
Честито на всички, които празнуват! Да си носят със здраве и гордост името, да са щастливи и много късметлии!

# 508
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ ИМЕНИЦИ!!! ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО СЪС ЗДРАВЕ, ГОРДОСТ И ДА БЪДАТ КЪСМЕТЛИИ!!!    bouquet

# 509
Честити бебета на Mis Demeanor, marinakapina и tedinka87 !!!

Аз не разбрах Mis Demeanor защо е тръгнала да ражда толкова рано...

Вчера и аз си правих изследвания.Моите бяха само-кръв,урина,кардиолог,алерголог,анестезиолог.Никаква микробиология от където и да било другаде  Blush За ваг. секрет доктора още като прокървих в 10 г.с. реши да не ми взима за в бъдеще.А сега пък тая плацента...и дори не ме е проверявал за разкритие или състояние на шийка  newsm78
По този повод mama89, ако все още не си родила да те питам-как така ти излязоха изследванията 180 лв.На мен никъде не поискаха и 1 ст.Преди за кръв и урина ми взимаха по 2 лв. с касата, а сега нищо.То си имам и направления за всички тези неща,но...на теб не ти ли дадоха.

И да се похваля за пръв път при всичките специалисти бях с предимство.На опашката за лаб.изследвания,при кардиолога и останалите.Само като ме видят и викат-Аааа ти си бременна- влизай.Говоря за докторите,не хората на опашката.Те недоволстваха естествено  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт