Много мина, мъничко остана през ЯНУАРИ аз да стана мама! - 30

• 28 333
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • В страната на чудесата
Здравейте и от мен!Честити бебчета на всички мами! Много да папкат и слушкат, а на вас бързо възстановяване Hug
Честит празник на всички именници!
И ние сме още 2 в 1.Вчера бях на консултация и всичко е наред.За разкритие не са ме преглеждали.Контракции имам, неболезнени.Бебка се тумби и рита постоянно.Имам чувството, че ме пронизва с главичката.И аз като вас не спя през нощта. Вече ми се иска да свършва тази бременност и да се гушкаме у дома.Багажа е приготвен отдавна,комплекта за изписване също-само чакаме.
Желая ви хубав ден! Ако има раждащи-леко раждане и здрави бебета! Hug

# 511
Peteto1981 е родила днес своя син Георги - 2,950кг. и 51 см.

Да е жив и здрав Георги, безгрижно детство, щастие, игри и  много радост в семейството да носи!!!!!! Честито и на Петето!!!!! Hug Hug Hug Hug Hug

# 512
  • Стара Загора
Айде още един мъж в отбора  Hug
Да е жив и здрав Георги! Честито на Петето и бързо възстановяване от раждането.

# 513
Честит син Георги на Peteto1981!

# 514
  • Ловеч
Петето честито момченце,много детски смях и много да слушка мама и тати,а на тебе бързо възстановяване.

Днес бях на преглед,бебето е седалищно и на 11 насрочихме дата за операцията.
Засега всичко е наред,стискайте палци.

Леко и безпроблемно раждане на всички,а на родилите бързо възстановяване Hug

# 515
Честито ако има именници и естествено на новите мами също smile3525
Аз имам такова въпросче - някоя от вас дали е наясно след раждане със секцио дали е удобно да се използва слинг? Много съм си харесала един в ibebe.bg, освен това съм на мнение, че са много удобни и практични като цяло и за бебето и за майката, но пък се зачудих дали е удачно да се ползва след секцио като се има предвид, че може би няма да е желателно да вдигам тежко известно време?? А така ми се иска да си поръчам.... Кажете ако някоя знае струва ли си да купя?

# 516
Мами до колко са нормални тези болки в костите,уж търпя много и то от доста време-ама сега вече от днес е непоносимо...така зверски ме боли между краката че буквално немога да ходя....трябва ми половин час да успея да се вдигна от леглото...направо незнам какво е това чудо и вече наистина нямам тарпение да раждам ,защото това направо не се издържа.... ooooh!

а и да питам къде е този албум със снимките на бебчовците-че аз нещо никаде не видях  newsm78

Мила, и аз съм така. Sad Някои дни по- поносимо, някои не мога да стъпя на двата си крака. Не съм се питала дали е нормално, приемам го за такова и това е! Но ми казват, че при събирането после, си наболявало и съм се настроила, че няма да ми мине много скоро.

Албум със снимки още няма, Копнежчето ще бъде така добра да направи.  Grinning

Честито на всички празнуващи днес!!!

Петето, честит ти Георги! Много радост да ви носи в къщи, а и вие на него!

Какво ли става с Гита ??? newsm78

# 517
Да е жив и здрав Георги! Честито на Петето и бързо възстановяване от раждането.
  bouquet

# 518
Здравейте!  Grinning

Днес си имаме още един Георги!

"Днес в 6.00 се роди прекрасният ни син Георги! 3.500 , 51см. Много сме щастливи! Желая на всички момичета леко раждане и здрави бебчета!" - пише minana

Честит Георги и на Петето!  Grinning

Да са живи и здрави децата, да растат умни, талантливи, щастливи и да дават много поводи за гордост на родителите си!

Албумчето днес ще е готово Simple Smile

# 519
Честит Георги и на minana! Hug

# 520
  • Madrid
Честито на Патето и на Минана!Много щастие и здраве на щастливите семейства!  bouquet

Минана дали изми прозорците все пак? Thinking

# 521
Минана, честито!!! Да бъде здрав, послушен и щастлив малкия ти сладкиш Георги!!! И кака му Яна, също!!!

# 522
Здравейте момичета,аз днес откарах до 12ч за сметка на вчерашното безсъние Laughing

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИНЕННИЦИ!!!

Снимките са страхотни ... сладки,сладки бебита  Катинче все едно не си раждала ... голяма красавица !!! Сега виждам и на кой прилича принцеската от профила ти Grinning

Tatitt Hug Така ме стопли тая картинка ей сега ще си спретна нещо такова  chef
Успех,ако бебо реши да е днес Praynig

Тани` При мен е подобно,никакви секрети и т.н. за разкрития,скъсявания нищо не знам.

Честит син Георги на Peteto1981,да и е жив и здав!

eola Една моя приятелка след секцио си беше купила,но го сложи няколко месеца,след като роди,до тогава майка й помагаше в всичко.

Копнеж Мерси за албумчето!

# 523
  • Стара Загора
Честит Георги на Минана   bouquet

# 524
  • София
Честито на новообебилите се майчета! Много здраве за малките бебоци и бързо възстановяване на майчетата им!   bouquet

Еола, мисля, че няма да има проблем да си носиш бебето след като излезете от болницата. Все пак няма да е над 5кг. Когато родих моето голямо момче имах помощник само 2 седмици. След това, за да напазаря съм слагала бебето в кенгуру и така търчах по магазини и пазари. Синът ми се роди 5,180кг, операцията беше дълга близо 3 часа, но това не ми пречеше 3 седмици по-късно да се справям с всичко сама. Надявам се, бързо да се възстановиш и да не се притесняваш да гушкаш и разнасяш бебето!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт