113 САЩ.Новогодишна баница късмети раздава:здраве, успех и бейби бум предвещава!

• 31 886
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
честит рожден ден на аталантаbouquet

добре дошла на ултра_хуничка !

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 01:11 от stella_ars

# 226
ultra_hunichka, добре дошла и да останеш сред нас!
Малеее, каква бизи година се задава Laughing

ianajar, тайленол и с този гел мажех:
http://www.littleremediesproducts.com/littleteethers_oralpain.html

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 01:25 от benson10

# 227
  • У дома
Джутурна и ultra_hunichka  леко бременеене и безпроблемно!!!

И много благодаря за пожеланията!!! Тинка много ме изненада  Simple Smile На Чикагските мами, ако им се хапва торта и им се ходи на село, да заповядат на гости в събота  Crazy Давам дирекшънс на лични  Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 00:33 от Atalanta

# 228
Благодаря ви от сърце!!! Така е, доста бебета ще има през 2010  Laughing

Поздравления и на другите бъдещи мами и лека бременност!

Атланта, честит рожден ден, много здраве и щастие ти желая   bouquet

# 229

след като на детето се извади бг егн, то е вече бг гражданин и може да стои в страната колкото се налага дори да няма бг паспорт и да е влязло с чужд. аз бих му извадила ам паспорт и ако искаме да му вадим бг, бих го направила когато баща му дойде в българия.
Зависи с какъв паспорт си влязъл в Бг , ако е с US  трябва да се регистрира в полицията и т.н.... Моята информация по принцип си е "стара " , но последния път когато съпруга ми се прибираше в Бг беше само с американски и му казаха че след  30 дни трябва да се регистрира , а за повече от 3м - виза . ( без значение че е българин ) Rolling Eyes

# 230
Аталанта ЧРД!!! Завиждам на чикагкянки ( хаха едва ли така се казва) за поканата, която им отправи  Heart Eyes .

Хуничка добре дошла, радвам се, че ще допринесеш за бейби бум-а  Party . Така като гледам за май месец се очертаваш, сега остава да се появят мами за март и април и запълваме първите 8 месеца на годината  Joy .

# 231
Ноли е влизал - излизал поне 7-8 пъти от България с американски паспорт (и без ЕГН); досега не се е намерил никой да иска да го регистрира или изобщо по някъв друг начин да го третират като 'чужденец' Peace

Венера, няма никакъв проблем да се извади паспорт само с пълномощно от бащата, нотариално заверено.

# 232
 Добре дошла на ultra_hunichka.
  Аталанта, аз по една или друга причина ти подминавам много покани вече... ще се постарая да те уважа най-сетне. Дано този път успея.

# 233
Благодаря на всички за идеите за болкоуспокояващи илачи. Ще пробваме. Досега минавахме метър с половин доза Тайленол отвреме-навреме, но с кътниците явно не минава номерът. Не искам да я тъпча с ацетаминофен, ако има алтернативи.

Българските документи са ми тъмна Индия на мен. Колкото повече информация получавам, толкова повече се обърквам  #Crazy

Добре дошла на хуничка. Та колко бебета казвате чакаме тази година? Дано да не прихвана и аз без време  Wink

# 234
Та колко бебета казвате чакаме тази година?

7 броя с тенденция да се увеличават  Grinning . Май не е имало такава бебеносна година до сега Simple Smile . Пък аз се жалвах миналата година, че като ми дойде времето няма да има с кой да бременея  Wink .

# 235
Честито и на Juturna и ultra_hunichka! Да е лека и безпроблемна бременността ви и прекрасни бебета накрая!
Atalanta, честит рожден ден! Да си много щастлива, както и всички обичани от теб!   bouquet
Болните да оздравяват бързо!
Студ скова и нас, сутринта едва изтъргах стъклата на колата. Водих дребното на мюзик клас, за първи път, харесано му доста.

# 236
Май не е имало такава бебеносна година до сега Simple Smile

Ооо, имате нужда от още подкрепления  Flutter
Осем парчета (аз, Пумпал, мишолина, кейси, мисЗ, зора, атти, агентката) бременяхме заедно и родихме в рамките на 4 месеца  Wink, отделно Уинкс и Бенс станаха мами няколко месеца преди нас  Crazy

# 237
Броим тогава Бубс, Ники и Ванхорн сега. И тия с късметите да не се ослушват, ами самоотвержено да се жертват за подобряване на рекорда.  Joy

# 238
Аууу Лени срази ме  Crossing Arms . Нищо, не се даваме  Naughty. В юлската отчетна има още една американска мама, ще я вербувам да дойде в темата. Отделно в Бременни чужбински мами има още 2 американки, едната с близнаци, мисля, че ако привлечем и тях ще ви подминем  Grinning . Кюбит ти си с връзки там, на теб разчитам да ги 'примамиш'  Laughing .

# 239
Еее, Кюбит, необходимо и важно условие е все пак бременносттите да се застъпват  Crazy Освен това Муцунка може вече да е сред родилите.

Това, което се намеква скъпи дами, че има нужда от нови и свежи попълнения  Wink Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт