113 САЩ.Новогодишна баница късмети раздава:здраве, успех и бейби бум предвещава!

• 31 978
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Честит празник и днес! Със здраве! Simple Smile

и други нормални котешки имена.
Ще те моля да ме извиниш за допълнението, Маргарита е също едно съвсем обикновено име за котка. Моята е на Цветница, да не я забравите.  Mr. Green

Хайде и аз по задачки. Лек ден!

# 331
Не забравяйте моите котки Магдалена, Соня и Мая и кучетата Красимир и Денис Родман.

Не бе Бенс, не теб и не никого тук визирам, говорех за средна Америка и изобщо Америка.  Simple Smile

# 332
Не забравяйте моите котки Магдалена, Соня и Мая и кучетата Красимир и Денис Родман.

На Денис кога му празнувате имен ден, да си запиша?  Laughing

Дидитка, добре дошла! Айде, имате още два-три месеца, за да се класирате и вие за годишния бейби-бум Simple Smile

# 333
  • Boston, MA
Честито на Иван Пумпалов, и на всички останали!

Дани днес трети имен ден кара, второто му име е Иван  Mr. Green!

Честито на Богданка! Дидитке, добре дошла!

Нашият котарак няма имен ден, горкият (Болдрик). Преди време имах Стефчо, много див беше той.

# 334
4естит имен ден на празнуващите!

Vasilia, добре дошла! Леко добременяване и лек финал!

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 06:20 от benson10

# 335
Честити Именни Дни на вас, вашите дечица, котки, кучета и рибки  Wink

За алкохола:
Като кажа, че никога, ама никога не съм се напивала не ми вярват. Да, никога не съм го правила, тъй като 1-во за 1-ви път опитах алкохол когато бях на 22 години и второ някак тялото ми поставя мярка и повече от чаша- две не мога да изпия.
Не обичам пияни хора, леко пийнали и весели да, но заляни не мерси Sick бягам далеч.
В семейството ми никой не прекалява, майка ми на скоро започна да "ближе" чаша вино, а татко не пие алкохол последните 15 години, тъй като имаше проблем с панкреаса (и преди не пиеше, само чашка за наздраве).

Добре Дошли на всички нови момичета   bouquet

# 336
Клер, колко станаха бременните? Ти си главна отчетничка.  Mr. Green
Василиа, добре дошла.  Hug Лека и безоблачна до срещата с момъка. Wink
Честито на именниците!

# 337
Аз днес получих честитки, но държа да се знае, че нямам общо с Иванка.

Клер, как са тръбите? Аз най-накрая си купих дълго и топло палто, като спален чувал с отрязана долна част. Не е елегантно, ама колко е топло...

# 338
  • Boston, MA
Кюбит, невероятна статия!

# 339
Моите котки нямат именни дни (може би само Виктор?), но пък си имат рождени дни.

Биз, твоята виртуална персона не я свързвах с домашни любимци, а пък 5!  Шегуваш се Simple Smile

За пиенето не знам какво да добавя. Крайности не обичам, но вино от време на време пия с хубава вечеря, главно навън. Дори на вино тейстингз  съм ходила Simple Smile, но не съм голям познавач.   Харесвам girly вина и един единствен коктейл (помъгранет мартини). Големи компании никога не съм обичала, още по-малко големи компании, които много пият.

За границата за алкохола до 21 година си има дискусиите тука отдавна. В Тайм имаше статия преди около година и не всички родители са щастливи с това.  Дори да няма алкохол у дома, обаче, страшното е, че тийновете имат лесен достъп до какво ли не (и по-лошо от алкохол) и ако не е в къщи, могат да го намерят навън без проблем, дори в къщата на приятели.  Дори и да осъзнават логично последствията от пиене, понякога мозъка на тийнс работи съвсем в друго измерение... Явно съчетание от добро възпитание, добри гени (алкохолизмът може да е генетичен), добра среда + много късмет е ключето!!

# 340
  • Чикаго / София
Честит Имен Ден на Иван на Пумпал! Да си носи със здраве името! Hug

Честито и на всички други именници!  bouquet

Добре дошли на Дидитка и Василиа!

# 341
Клер, колко станаха бременните? Ти си главна отчетничка.  Mr. Green
С Хуничка и Василия станахме 8  Grinning .

Честито на празнуващите днес. иво на Сипируми е с двоен празник, да е жив и здрав!

Хиър тръбите за сега са добре, пуснала съм навсякъде да тече вода, сутринта навън се усещашв като -14 градуса, бррр, всички пътища в лед, всички училища затворени. Но по-големия студ го чакаме довечера.
Пък ти не празнуваш ли на Еньовден  newsm78 ?

# 342
Хиър тръбите за сега са добре, пуснала съм навсякъде да тече вода, сутринта навън се усещашв като -14 градуса, бррр, всички пътища в лед, всички училища затворени. Но по-големия студ го чакаме довечера.
Пък ти не празнуваш ли на Еньовден  newsm78 ?

Да, на Еньовден, когато се сетя. Тук от месец се усеща като -14, ама тц, нищо не искат да затворят. Дори и голяма буря като има, аз ходя на работа, щото влаковете работят. Искам и аз снежна ваканция...

Честито на всички именици!

# 343
Забравих да добредошля на новодошлите. Честити именници!

Ох, как си искам сиамско коте, ама не би - омъжих се за алергик. Всички животни са от пре-американския ми живот. Денис Родман е единственият жив любимец. Той е един много ексцентричен далматинец, обитаващ къща с лозе във Варна.  Laughing

# 344
.

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 06:21 от benson10

Общи условия

Активация на акаунт