Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 816
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
 Embarassed Embarassed Embarassed

срам за мен, но изобщо не  им знам имената на останалите актьори Simple Smile

# 616
  • Някъде в търсене ............
Не си единствена , прочетох го Embarassed Embarassed Embarassed, нещо с годините забравям имена , бъркам сезони smile3511

# 617
Ще си ги стиснете само над мъртвото ми, вкочанено тяло Twisted Evil Mr. Green..тъй да знаете! Twisted Evil Joy
Joy Joy Joy
Ох, Изи, ще ме умориш.

Макар че ако трябва да изчакам от Маракана да остане една....така ще си умра без да видя Джаред Laughing
Фейче, хич няма да ги чакаме да се избиват - просто ще пътуваме по-честичко до Ванкувър и всеки път ще вземаме с нас различна мараканка.

Аз изгледах Heart току що и беше просто брутално, хора. cry Сам беше сломен и разбит, а самотната сълза на Дийн накрая ме довърши. Любима сцена - Сам и Мадисън си говорят на канапето след като са изгледали любимата сапунка на Мадисън. Той беше толкова сладък, смутен и трапчинков.  Heart Eyes А после, когато тя си легна, той поглеждаше към спалнята й с изражение на тъжно болно кученце.  #Puppy dog Беше божествен. Въздъх. Heart Eyes

# 618
Аз изгледах Heart току що и беше просто брутално, хора. cry

Нали. Аз като я изгледах тази серия, си спомням, че излизах и вървях по улиците, а в главата ми беше пълна каша и непрекъснато се връщах към историята. (Даже си спомням, че май и понадух главата на Изи тогава Blush) Страхотна история  е, аз съм страшен фен на Сара Гембъл - тази, която е написала историята, всичките нейни серии са ми сред любимите Heart Eyes

Беше божествен. Въздъх. Heart Eyes

Не се ли чудиш като ги гледаш сега повторно, как си могла да изпуснеш такова нещо Wink Много ми е любопитна трансформацията ти, та затова ми е интересно как тече процеса Laughing Heart Eyes

# 619
Много ми е любопитна трансформацията ти, та затова ми е интересно как тече процеса Laughing Heart Eyes
И на мен ми е любопитна, но не съм изненадана от себе си. Аз винаги съм имала a thing for Sam, просто първите 3 сезона, по голямата част от които изгледах на един дъх, бях тотално заслепена от bad ass Дийн. Мисля, че нещата започнаха леко да се променят при мен в началото на 4ти сезон, не знам точно в кой момент. Сам порасна някак си, пък и аз покрай него, връстници сме, все пак. И така все повече забелязвах Сам, а с Дийн нещата бяха някак си по дифолт. А ти беше тази, която ме подхлъзна съвсем накрая и сложи последния камък, който обърна каруцата.  Naughty Hug Обаче от както съм врътнала лопатата съм като влюбена гимназистка, все съм на черешата. Wine Glass perkoJoy Чувството е приятно. Mr. Green

Попаднах случайно на тази Самска снимка и ме гризе, че не се сещам от къде е. Помагайте.

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 21:46 от Evil!Stitch

# 620
Стич, тя е от крайните сезони, защото..... оооо, от пети сезон, когато му се появи Джесика, Free to be you and me  се казва серията Grinning

# 621
Ще се наложи да преговоря интервюто.

Заповядай bouquet

Дейна, тениските оттук ги поръчваме.

Оу! Мерси! Simple Smile Веднага сядам да разуча как става тази работа с поръчването Simple Smile

Иначе гледам пак се е вихрила темата ни днес - още малко и ще трябва да се прави продължение 3 ....  Wink

# 622
Eй, Дейна, добре че спомена, че темата е към края, та да забележа. Аз онзи ден я гледах, че се на 20стр., ама то с тия темпове... Laughing

Сега е моментът да ми кажете кой какво иска в темата на първа страница. Линкове, снимки, неща, каквото поискате - казвайте, за да ги събера и да ги сложа Peace

Мастърче, във връзка с днес гледаната от теб серия, спешъл поздрав, песента е страхотна Heart Eyes

И още нещо специално като новоизлюпена фенка на Сам Joy Hug

# 623
И аз искам във Ванкувър, пък, обещавам да не обърквам етажите.

Да, бе, като ти гледам и аватара и подписа, на който и етаж да си все няма да си объркала  Wink

Ще си ги стиснете само над мъртвото ми, вкочанено тяло Twisted Evil Mr. Green..тъй да знаете! Twisted Evil Joy За Джаред не знам, но за Дженсън има ред! Naughty Joy
Joy Joy Joy
Ама не мога да те разбера тебе, хем все му отказваш, хем после - сакън, не го давам! Няма страшно, аз съм го измислила - като си при Дженсън, аз ще съм при Джаред, а Феята ще я пратим гледа звездите  Twisted Evil
Ха, Дийн пак води!

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 22:46 от Злата с метлата

# 624
Ама не мога да те разбера тебе, хем все му отказваш, хем после - сакън, не го давам! Няма страшно, аз съм го измислила - като си при Дженсън, аз ще съм при Джаред, а Феята ще я пратим гледа звездите  Twisted Evil

Naughty А Мастърчето къде го забравихте, аз без нея не тръгвам, а тя ще ми пази гърба от такива налазващи нахали Crossing Arms Joy Освен това аз звездите ще ги гледам със Джаред, как я мислиш тая работа Laughing

Стич, забравих да спомена, че не беше нужно да уточняваш, че случайно си попаднала на онази снимка на голия Сам. Laughing Всички знаем, че си написала naked Sam в гугъла и така си стигнала до нея Joy Hug

# 625
Няма страшно, аз съм го измислила - като си при Дженсън, аз ще съм при Джаред, а Феята ще я пратим гледа звездите  :twisted
Naughty А Мастърчето къде го забравихте, аз без нея не тръгвам, а тя ще ми пази гърба от такива налазващи нахали Crossing Arms Joy Освен това аз звездите ще ги гледам със Джаред, как я мислиш тая работа Laughing
Ех, че са ненаситни тези маракани, а? Laughing

Стич, забравих да спомена, че не беше нужно да уточняваш, че случайно си попаднала на онази снимка на голия Сам. Laughing Всички знаем, че си написала naked Sam в гугъла и така си стигнала до нея Joy Hug
Joy Joy Joy Всъщност беше shirtless Sam, Фейче.  Twisted Evil Mr. Green Flutter

Мастърче, във връзка с днес гледаната от теб серия, спешъл поздрав, песента е страхотна Heart Eyes
И още нещо специално като новоизлюпена фенка на Сам Joy Hug
Fairy, мерси мила.  bouquet
- Um, Becky, can you quit touching me?
- NO!  Joy Joy

# 626
  • В средата на времето
Ама не мога да те разбера тебе, хем все му отказваш, хем после - сакън, не го давам!

Въх smile3544, това са долни инсинуации Crossing Arms Ти ме отказа от него, за да го вземеш за себе си Crossing Arms Joy...аз "НЕ" хабсурд да кажа  Naughty

Някак си нищо не може да се сравни с това, не смятате ли Whistling Mr. Green..цък

# 627
Хихих - пак чета и ви се радвам ( и лееекинко завиждам, че през деня няма как да следя диалога ефективно и мога да коментирам само вечер).
Цитат
Цитат на: Izida в Четвъртък, 14 Януари 2010, 19:40
Ще си ги стиснете само над мъртвото ми, вкочанено тяло Twisted Evil Mr. Green..тъй да знаете! Twisted Evil 35 За Джаред не знам, но за Дженсън има ред! Naughty 35
Цитат
Аа! Ами така де! Я всяка мирно и кротко да си чака реда - номерца се раздават на Маракана - иначе става голямо меле пред събекалнята  Joy

Феъри, за това, че темата е към края, може ли освен нещата, които вече са сложени на 1 страница, да сложим и линк към Супернейчърълската Уикипедия (http://www.supernaturalwiki.com/index.php?title=Main_Page) - така всеки може да си "чукне" и да провери по-важни моменти от сериала, а и много фенове публикуват там фен-фикшъни и линкове към свои блогове, та определено си е интересно четиво Wink (отделно, че може да се проследи целия plot на сериала и ако зарибим новоизлюпени фенки с новата тема, ще се чувстват по-запознати кои са актьорите и от къде са тръгнали) Simple Smile)

# 628
Фейче, понеже забeлязах, че не сме отбелязали дупето на Джаред:
The Shrine of Jared Padalecki’s Ass  Joy Heart Eyes Smack that!

Да, бе, като ти гледам и аватара и подписа, на който и етаж да си все няма да си объркала  Wink
Злата, злато, даваш ли даваш твоя бивш подпис с Evil!Sam на Evil!Stitch?

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 23:51 от Evil!Stitch

# 629
Някак си нищо не може да се сравни с това, не смятате ли Whistling Mr. Green..цък

smile3544smile3544smile3544
Напълно си права, ама що ти трябваше да го пускаш сега и да ми разбиваш съня, сега пак има да бленувам до малките часове  Heart Eyes

Я всяка мирно и кротко да си чака

Лесно ти е на теб като си се изтипосала на снимка с Дженсън да си чакаш реда  Mr. Green

Evil!Stitch, разбира се, че давам  Hug Ние злите трябва да се поддържаме, дори и да сме от различни отбори.
А тия двете неща за дупето на Джаред са върха и четири пръста отгоре  Joy Joy Joy

Подкрепям идеята на Дейна за суперуикито на първа страница.  Peace

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 23:52 от Злата с метлата

Общи условия

Активация на акаунт