Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 24 286
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • Smallville
Голяма травма с тази Галактика. Липсва ми и финала ми беше ... гаден.
А на мен точно финала ми хареса,това е един от рядко добре завършените сериали-всичко това вече се е случвало и ще се случи отново
Извинявам се за спама Hug

Искаше ми се да е по-оптимистичен, а не това, което съм подчертала в мнението ти. Живея в подобен свят, може би исках малко по-радостен финал. Кога ще се поучим от грешките си?

Аз го изтълкувах точно така,хора вижте докъде можем да стигнем и се надявам здравия разум да надделее и това да не се случи отново..

Край Hug

# 61
  • Някъде в търсене ............
Почвам сериала, по който е настоящата ни тема от първа серия. Отново Shocked Има ли някой желаещ да го направим заедно? Ще ми се да коментирам с някого, но повечето май току-що са го свършили Sad

На линия съм Hug

# 62
Fairy, пък виждайки твоя аватар ме попита "Това мъжа и ли е" Grinning Ша черпуваш дет се вика Joy

Ха, ще й се  hahaha

# 63
Eх, май само моят отказва да ми прави компания в гледането на този сериал.....

Ейнджъл, и моят е така  Sad Не  мога да разбера защо не иска, сигурна съм, че ако изгледа една серия поне, ще му хареса. Обаче се е запънал и не, та не. Освен това откакто разбра, че дъщеричката на Fairy беше казала веднъж на Джаред - Дамаджаред сега само ми подхвърля презрително от време на време - "Пак ли за Дамаджаред гледаш."  hahaha

# 64
  • Разпиляна във въображението
Почвам сериала, по който е настоящата ни тема от първа серия. Отново Shocked Има ли някой желаещ да го направим заедно? Ще ми се да коментирам с някого, но повечето май току-що са го свършили Sad

На линия съм Hug

Супер. Днес първа и втора?

# 65
Мириел, аз таман свърших с първите два сезона и сега съм на трети, обаче са ми съвсем пресни, така че в гледането ако не се включа, то в обсъждането мога със сигурност Flutter

Не  мога да разбера защо не иска, сигурна съм, че ако изгледа една серия поне, ще му хареса. Обаче се е запънал и не, та не.

И моят мъж така в началото, аз го моля да гледа с мен, той не ще. И един ден сме седнали, аз гледам на компютъра, а той седи до мен, ама гледа филм по телевизията. По едно време почна да фърля по едно око на моя сериал, ама още се прави, че гледа телевизия Laughing Накрая така му стана интересно, че изключи телевизора и се присламчи да гледа Joy

А онзи ден проведохме невероятен разговор. Разхождаме се и аз му обяснявам, че не мога да разбера защо чак пък толкова всички са лапнали по Дийн.  Laughing В смисъл, не че се учудвам, че харесват всички Дийн, ама защо пък Сам среща толкова малко привърженици. При което той мъдро заключава - ами защото Дийн е по-добър актьор Shocked Laughing И аз - мислиш ли, че е заради това? Thinking А той - ми за какво да е, да не би да е заради външния вид Joy и даже не се гъбаркаше Joy

# 66
  • В средата на времето
При което той мъдро заключава - ами защото Дийн е по-добър актьор Shocked Laughing

Joy един сок от мен има...Кой мъж ще каже за друг, че е хубав Mr. Green Никой!...За това е минал тънко и леко с добрата актьорска игра Wink Grinning

# 67
  • Някъде в търсене ............
Супер. Днес първа и втора?
Само слагам яденето да се пече   chef и сядам да гледам

# 68
При което той мъдро заключава - ами защото Дийн е по-добър актьор Shocked Laughing

Joy един сок от мен има...Кой мъж ще каже за друг, че е хубав Mr. Green Никой!...За това е минал тънко и леко с добрата актьорска игра Wink Grinning

Мани, застреля ме с това изказване Laughing
Всъщност на него първите думи като ги видя двамата беше - ще ме прощаваш, ама големият брат е по-готин (има си хас!) Laughing
Но специално за играта го приех много вътрешно, защото за мен Джаред е наистина много талантлив и много богат като игра, изражения, емоции и способности за превъплъщения. А той така да го нарочи Cry Joy

# 69
При което той мъдро заключава - ами защото Дийн е по-добър актьор Shocked Laughing И аз - мислиш ли, че е заради това? Thinking А той - ми за какво да е, да не би да е заради външния вид Joy и даже не се гъбаркаше Joy

Еее, не, сериозно ли? Joy Joy Joy

Всъщност на него първите думи като ги видя двамата беше - ще ме прощаваш, ама големият брат е по-готин (има си хас!) Laughing

Бил е .... честен?

Мисля, че захласването ми по Дийн е основния проблем. Може би ако не го правех явно, моя нямаше да коментира кривите му крака.

Аз почвам с гледането след като моя инсталира киното. Оказа се, че ни липсва един кабел. Тъпо. Добре, че половинката ми е душичка и отиде да купи за да мога да гледам.

# 70
  • Велико Търново
Кога излиза продължението?

# 71

Е, на него не му представлява трудност да е честен така hahaha Все пак жена му не точи лиги по Дийн, какво му пречи да признае, че е готин Joy

# 72

И моят реагира по същия начин и то още щом видя първите 10 мин от сезон 1. И точно след 3 секунди репликата беше: "Да, ама пък е нисък... не можеш да имаш всичко."  #Crazy <край на цитата>
Просто щях да падна - мина се естествено през убеждаването, че наш Дийн е 1.85, което си е съвсем нормално за мъж, изтъкнат беше и убедителният агумент, че самото мое мило също е към 1.85, беше попитан "да не би да се мисли за нисък", на което единствен "дипломатичен" отговор беше: "Ами сигурно играе с батуши с токове, или пък този другият (Сами) е наистина много висок." и след тази реплика Милото беше смушкан с лакът в ребрата и помолен To say no more......  Mr. Green

# 73
А, между другото, търсех качествена снимка на нещото, което виси на врата на Дийн като медальон на кожена връв - любопитно ми беше какво ли представлява... е, любопитството ми не можа да се задоволи напълно, защото не можах да изровя някоя снимка по-отблизо, но пък попаднах на този "умопомрачителен" фотос, който напълно си заслужава да бъде прибавен към колекцията "дъхоспиращи", не мислите ли ? Simple Smile  smile3521
http://i83.photobucket.com/albums/j297/anteka/ThisistheBlueJacke … nlyWearsInThe.jpg
давам го като линк, че снимката излиза много голяма Wink

# 74
Такааа. Добро утро.

гОказа се, че комбинацията между голям телевизор, домашно кино и обръч от колони не са най-подходящи за среднощни прожекции на сериала. Беше ужасно. Добре, че не съм се отказала. Ужас. В първата серия, когато радиото започна да пращи и онази жена в бяло, потрепваше и всичко останало - настръхнах. За втората да не говорим. Трета не пуснах въпреки, че се зареди, но реших да си почина със "Здрач", обаче диска нещо не се е записал както трябва. Може би беше намек да продължа със сериала, но реших, че ми стига за тази вечер и спрях всичко за да устоя на изкушението.
Сам е мрънкало, а Дийн е просто чудесен. Ох, въздъх.

Общи условия

Активация на акаунт