Отговори
# 285
Мерси момичета за съветите.
Аз всеки път я мия на чешмата, понеже на мокри кърпи вяра нямам, ама на....
КОЛИБРИ, откъде намираш павлодерм кремче. В Пловдив няма, носили са от Ловеч, но и там нямало напоследък. Иначе знам, че много помагало. Двете племенници с него ги оправяха. Сега мия и мажа постоянно, откакто се е родило Мимито. Мисля че проблема е от много рядкото ако.

# 286
Мерси за съветите. Джени, ще пробвам да спра шоколада. С много ниско кръвно съм и при това недоспиване, само той ме държи полужива  Crazy иначе внимавам как се храня. Нищо газообразуващо не ям. Колибри и моя младеж веднага повръща щом е по корем. Сега реших, че тази нощ ще пробвам да го кърмя само седнала, ще го уригвам и ще пробвам да го слагам в кревата. Лошото е, че веднага се събужда, щом се опиташ да му смениш позицията. затова исках да си го храня легнали и да си спим после, както преди със сестра му. Тя сучеше по цяла нощ и спеше под мишницата ми. Ама с този не става. Щом се наяде почва да се напъва и следва адското оливане. А, най-ме е яд, че нещо не мога да спя денем. сега имам възможност да дремна с децата, ама ме хващат лудите и ставам.

За подсеченото дупе - на Гого дупето беше много зле. Кожата беше кърваво червена, с обрив и кожата падаше на парцали. Оказаха се гъбички и го мажем с едно мазило с вит.А, глицерин и нистатин. Бавно и славно му действа. Та имайте едно на ум, че силно подсеченото всъщност може и да са гъбички.

# 287
Денерис, аз също кърмех легнала, обаче и той само повръщаше и не можеше да уригва. И започнах да го кърмя само седнала, него го слагам на една композиция от възглавници, така че главата му да е по-високо. Кърмя го с прекъсвания за уригване. На 2-3 пъти. По малко. Така да ти кажа имаше подобрение . Сега по-рядко повръща. Научи се също да суче по-бързо и по силно явно... за 10тина минути приключваме с храненето. Преди се кърмехме с часове.
Има пъти, в които никак не смогва да се уригне, тогава го слагам да си спи, и той като почне да се гърчи, пак го вдигам.
Успех в намирането на правилния за вас начин!

Павлодерма го купих от нашата аптека. Май наистина беше последен брой. Но много го харесвам! С него мазах и Ели навремето.

# 288
Уф, мерси, Колибри   bouquet уж опитна кърмачка съм, пък ей на, пак проблеми. Просто са различни диванетата и докато намериш на всяко чалъма  Crazy

# 289
  • Варна
slava80 не се притеснявай яде, точно колкото и трябва, понякога, ще изяжда
повече, друг път по-малко, точна сметка на милилитрите, не се опитвай да държиш,
само ти ще се стресираш.По мое мнение не махай нощното, ако няма нужда от храна бебка
няма да се буди.Гледай ти да се нагласяш по нея, а не обратно.Предполагам, че се
опитваш някакъв режим да създадеш!?Рано е още, поне на 3-4 месеца да стане, че
да се говори за отпадане, на нощното кърмене.А и бебетата на кърма по-бързичко
огладняват, имай го в предвид. Всъщност точна рецепта няма, за жалост...
Elf Princess ето от днес  съдържимото на кошовете  Wink
http://photo-zona.net/images/user62141/album18914/preview/126295 … 5349_SNC16165.JPG
http://photo-zona.net/images/user62141/album18914/preview/126295 … 4638_SNC16166.JPG
обърнахте ли внимание на ботушчето на Андро, направо кърти Crazy
http://photo-zona.net/images/user62141/album18914/preview/126295 … 7265_SNC16169.JPG
http://photo-zona.net/images/user62141/album18914/preview/126296 … 9911_SNC16172.JPG
http://photo-zona.net/images/user62141/album18914/preview/126296 … 3289_SNC16173.JPG

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 16:45 от evil

# 290
Добър ви ден
Имам пак въпрос,ако не ме лъже паметта ,Евилка ти май даваше Клеева Тинктура?!Кажете става ли за моята малка мишка?Имам предвид като капки за нос,до сега се рових и четах ама нещо не можах да намеря от кога може да се дава на деца.Иначе на 10мл. физиологичен разтвор 3-4 капки,така разбрах,но за Дария си мисля да сложа 1капка.Пак е с ужасни сополи направо не може да диша нормално дятито всички други илачи ги пробвах Коларгол,Адреналинови капки,Тобрекс,Стеримар и .................. не помня вече какво #Cussing out.

# 291
Добър вечер, млеконадойно и млеко- разбъркващо царство  Simple Smile

Аз докато се наканя да пиша и минат три- четири дни, както и съответните теми по които уж имам какво да кажа.... Crossing Arms

Да кажа голямо, макар и доста позакъсняло ЧЕСТИТО на имениците от изминалите два дни /сред които бе и мойто мъж, ама така и не сколасах пак да ви метна една паста на картинка по повода, та съвсем да ви помогна в спазването на диети  Crazy /  bouquet
Да им носи името много сполука и щастие!!!

evil, ботушите къртят, ама и бибата на твоя малък джентълмен не отстъпва просто  Crazy А за двете мамчета- мхммм.....варненци са щастливи мъже с такава гледка наоколо  Heart Eyes Пу, пу....да ви наплю едно хубаво, че да не вземете сега да се възгордеете  Laughing
Дайте още фото- материал, ако скатавате такъв от очите хорски!
Моля!

Питата- вече споменах за нашата май- отложила съм събитието за по- топли дни. Не робувам на такива поверия и ще я направя под формата на мило събиране с дамите, а не толкова в онзи й закостенял вид с разни орисвания и чупене на хлебища над главата на неадекватната и недоспала майчица.

Нокти- ха сега де...не знаех, че поверията са стигнали и до бедните ноктаци на децата.....Рязах ги в първия сгоден момент. Ми тя си прави харакири с тях нон стоп. добре, че памперси не е имало по него време, че и него сигурно щеше да трябва да не сменяме до появата на първото зъбче, че да не стане детето над метър и деведесет (не търсете логика- такава няма  Crazy )

За повръщането и оригването- и Биба продължава да е сред първенците в тези дисциплини- драйфа на воля, а оригване няма по половин- едни час понякога. да не споменавам, че е адски смотана в сукането и нон- стоп изпуска вакуума и млящи и гълта въздух като топка....Идеи защо така това дете не успя да хване цаката на сукането?!?

Пепинчето, учудвам се, че адреналиновите не са ви помогнали! А за тинктурата- най- добре е да питаш лекар според мен. Това нещо поне в неразреден вид гори лигавицата като лудо- личен опит, ама не питай за подробности  Whistling

Ваксини, слагам ги, макар и със свито сърце. Много ми е болна тази тема, но все един от двата риска трябва да приемеш....

Оффф, пак ме викат....

ПП. само да допълня в отговор за тези черните- още са си там- вече месец и малко! Сега седят като лепкави топченца на косъмчетата и не мога да ги махна. а нямам намерение да я бръсна..... Laughing Гадост пълна!

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 18:34 от *MILADY*

# 292
Милейди, не си сама. Стела също така не суче правилно. Снощи вкъщи дойде консултант по кърмене, не от ЛЛЛ. Едното съмнение е за къса юздичка на езичето, макар че тя се плези и си го държи на небцето, демек няма какво да го спира. Другото е, че просто я мързи и е по-сънлива. Направо се измъчваме и двете на всяко ядене. Като дойде време за мляс и направо ми се реве. Цъка, изпуска зърното, мляска, прибира езика навътре и така се нарушава вакуума, и в резултат се изнервя, пуска, почва да пищи и става цирк. Тогава ставам, мъжът ми дундурка, аз изцеждам каквото е останало, а то не е много и давам с шише. На всичко отгоре нямам и достатъчно кърма, но от къде да имам, като тя не суче да стимулира, помпата не върши същата работа. Но на мен и зърната ми са болезнени след това, ти поне от това не се оплакваш. Показа ми две упражнения, за заякване на мускулите на устата. Ако те интересува мога да ги напиша.
Сега дойде ред да благодаря на всички, които отговориха на питанките ми. Довечера дзверо като заспи ще има маникюр.
Дарлинг, аз кво да кажа като одеве погрешка изхвърлих 50 мл изцедена кърма, та се наложи да дам 30 мл АМ, щото не и стига. Направо се разревах от яд. Абе...като не върви, не върви и тва е.

# 293
Здрасти пак от мен!

Милейдичка наминава на няколко дни  Heart Eyes, пък аз дращя и заради нея, вери редовно.

Добре, че evil-ка носи фото, че аз съм толкоз нередовна в тази дейност  Embarassed
Забележете само как му е умалял на моят Гъливер коша  Mr. Green А е един от най-дългите кошове, които съм виждала. Добре, че е подарък към количката, много щеше да ме е яд, ако бях дала пари за него  hahaha

За дупето само ще добавя - миенето само с вода! Сапунът изсушава кожата и това допълнително влошава положението.

Дарлин и другите, които се притесняват за количеството мляко - моят синковец снощи яде кърма от шише и цифром бе изцокал само 100мл. И спеше спокойно. Един път яде само от едната гърда, друг път и от двете.
Спокойствие и силна храна! Не се притеснявайте за млеконадоя, ако децата са спокойни и пишкат и акат нормални количества. Просто и те са хора - веднъж ще ядат повече, друг път по-малко  Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 18:06 от eta

# 294
  • Пловдив
Здравейте момичета. Да се отчетем след първата ни ДК. Детето е наддало 800 гр. за 20 дни. Отдъхнах си. Явно притесненията ми са били напразни. Продължавам да си я храня така на 2 - 2.30 часа. И повръщането й понамаля. А за оригването - нашта не се оригва винаги. Докторката каза, че може и да не поглъща въздух и затова. Тя наистина суче много добре, дай му само цица и му глей сеира.

Онзи ден като я държах и напипах, че две от прешленчетата, малко над кръстчето са по издадени от другите. Попитах докито и тя каза, че на бебетата било така. После там се образувало вдлъбването на кръста при възрастните и се прибирали. При вашите деца така ли е?

Ета , Евил - страшни снимки.

# 295
  • Варна
Пепинчето давах душо , ама на Агафия да пие, в нос не съм капала. И аз
лаишката зная,че се разреждат с ФР , за капане в нос, ама в какво съотношение...
Ноктите, хич не ги жаля ,още в болницата ги резнах, че така се скопосва...то ако не
е той Агафата ще го подреди, ей преди малко докато я видя и се промъкнала
хайванката и бебеДачо писна, отивам, одрала го по лицето, очите ще му извади...
На г**а си очи да имам пак няма оправия, ужасна е...ревнивката.
*MILADY* ха така минавай насам липсва ми свежия ти стил. Бибата e Rockstarbaby,
ама нещо зор я смуче, трябва да е законтрена с дреха, че да му е в устата.Да ме пита
човек що го мъча,като не иска биберон. Луда работа, Агафия едва го отказа преди
празниците,Даню на инат го мъча да смуче...Не съм добре май...

# 296
Просто и те са хора Simple Smile...

ай, стига бе  hahaha Joy

Етке, Евилке - кефите ме с тия снимки, искаме още и да видим не само ботушите ми всички аксесоари до бельото чак - то не бяха покупки, чудо  - сега трябва ежедневен отчет на тоалетите - молим! Ботушите и не само са супер, а за бибата думи не;ам  Peace

и аз се замислих тоя кош ще стигне ли на Дамянин... какъвто е грамаден, щерка ми си спа там отлично до 6ти поне месец... ама сега както растем може и да не ни стигне.
Както дъщеря ми веднъж го нарече "Дамянът" хахахаха - един е той - ДАМЯНЪТ хаха  Mr. Green

Днес спи детето като пън цял ден... какво спане, какво чудо - от 10 до 17.30 спа навън в градината... само с прибиране за папане в 13ч. Голямо къртене му откърти. И вече ми се смее много волю даже! Много ме кефи - такива сладки усмивки ми пуска - когато е така умопомрачително наспан и аз като почна да му се глезондря, едни такива очарователни ги пуска, че не само маминото сърце би разтопил  Heart Eyes..

Милейдиня, всеки път като се появиш се разхилвам на глас - кви ги редиш само , просто пълниш сърцето  Grinning, както бебе пълни памперса /за сведение вече му слагам 3-ка!! и пак го пълни до кръста......./

Днес пупупупупупууууууууууу няма колики цял ден гък не казва - не реве! урааа  -явно спирането на шоколад и други такива вредни бебешки оказват влияние.

Пепинче, за това какво да слагаш само педи да каже. Клеевата е много силна ... не знам дали може. Слагай по-често физ.р-р и почиствай с тампонче нослето. Да е овлажнено...

# 297
  • Велико Търново
Здравейте момичета!

Амбър честита ви първа месечинка!

Пепинчето дано не ме лъже паметта, ама на опаковката не пишеше ли, че не е подходящо за бременни и деца под 1 годинка  newsm78 Иначе и аз знам, че помага много за хрема и понеже имах такава точно седмицата преди да родя си бях взела, ама като прочетох и се отказах.

А да питам и аз, въпреки че не е кой знае какво и да не ви занимавам, ама знае ли човек - вие мацки помагате за всичко. Ани има много суха кожа на челото и постоянно се бели, та да ви питам някоя от вас ползва ли крем за лице и ако да какъв. Бях и взела един на Бюбхен за лице, ама нещо се обрина та го спрях и сега съм в чуденка с какво да я мажа.

Пък за ноктите да се изкажа и аз, режа ги откакто сме се прибрали от болницата, поне веднъж в седмицата, че доста бързо растат. Ако не ги изрежа е ужас, цялата надрана, някой ден и очите ще си извади.

# 298
Choosy, миличка да помагам ако трябва. Мойта суче, но пак остава... baby_neutral Аз и без това съм си те заплюла за мама - дружка, ама все не ми остава време да те поканя на "среща" Blush

# 299

Ам тъй де, все ги вкарваме в някакви норми, милилитри, сантиметри, часове  Simple Smile
Напълно нормално е да ядат различно на различни интервали, ама малко го забравяме този факт.

Общи условия

Активация на акаунт