Отговори
# 645
  • в огледалото на живота
Момичета,току що гледах,,Море от любов,,.Имаше гости в студиото,2 майки чиийто децица са родени със същия проблем като нашата Веда.Изказаха своите благодарности на д-ра спасил живота на дечицата им д-р Пламен Митев от 3та градска.И двете деца са със операциии, от 5 ден на раждането,едното е било с една клапа,всичко е минало успешно,вече са добре дечицата,живи и здрави на по 3годинки.!Момичета,свържете се с Алуин,моля ви,ако някой знае номера и,мисля че Джени бе споменала за тази болница.Много се развълнувах...             p.s,,Извинявам се,за крещящия пост,но нека всички го видят и който може по скоро да се свърже с нея,, baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 646
Аз се включих да напиша за д-р Пламен Митев от 3 та градска болница, но вече devi4ca е писала, Aluin ако не Ви лекува той свържете се с него, помогнал е на хиляди ще помогне и на Вас.

Проблемите са затова да се решават...КУРАЖ майчице, ще се справите

# 647
  • София
Момичета,току що гледах,,Море от любов,,.Имаше гости в студиото,2 майки чиийто децица са родени със същия проблем като нашата Веда.Изказаха своите благодарности на д-ра спасил живота на дечицата им д-р Пламен Митев от 3та градска.И двете деца са със операциии, от 5 ден на раждането,едното е било с една клапа,всичко е минало успешно,вече са добре дечицата,живи и здрави на по 3годинки.!Момичета,свържете се с Алуин,моля ви,ако някой знае номера и,мисля че Джени бе споменала за тази болница.Много се развълнувах...             p.s,,Извинявам се,за крещящия пост,но нека всички го видят и който може по скоро да се свърже с нея,, baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Ох, Devi4ca и аз го гледам това Море от любов и само чаках да свърши, за да намера мах.информация, за да я споделя тук за Aluin.

Миличка Aluin вярвай, че оздравяването на Веда е не чудо, а съдба, съдба от която малкото слънчице не би могло да избяга и че само е въпрос на време.Време, през което трябва да се преодолеят известни препятствия, които ще ви направят по силни и по мъдри.
С цялото си същество се моля тези препятствия да бъдат ниски, да бъдат лесно преодолими и да водят до добрия финал, където Веда ще вдигне купата на победител.

# 648
Aluin, вярвай! Само това мога да ти кажа, думите не стигат! Много ми стана тежко като те прочетох. Прегръщам те!

# 649
Aluin, аз от снощи се чудя какво да напиша - започвам и трия... не намирам правилните думи, които биха те успокоили, може би няма такива... Но, наистина, вярвай, имай надежда, че ще се оправи малката бубка! Майчината любов прави чудесата!
Не гледах предаването, но щом толкова го хвалят този доктор - свържете се с него! Дано успее да помогне! Praynig Имай сили, защото предстои тежка борба ...

# 650
Да, както писах в 3та градска са отлични специалисти и смело мога да твърдя, че клиниката там е едно от нещата, с което БГ може заслужено да се гордее. Условиата може да са лоши както каза и доктора, но са на световно ниво като успехи и вършат чудеса.

Д-р Митев ми е личен познат. Работих 7 години в неговата частна клиника Детско Здраве на Ами Буе, до Пирогов.

# 651
Оп, намерих му телефон:

Детски сърдечни хирурзи
1. д-р Пламен Митев - 3та градска болница - 0889138857
2. д-р Лазаров - 3та градска болница - 0888805025

Кардиолози
1. д-р Велковски - 3та градска болница - 0888722410

Попаднах и на мнение на една мама, че той пишел във форума... има регистрация тук, но не разбрах каква му е.

# 652
Току що гледах Море от Любов, стана ми много мило за всичките тези жени и техните детенца.. благодаря на оска че ми се обади да ми каже и
благодаря на всички ви за загриженоста  Hug

д-р Велковски който е преглеждал Веда също е от 3та градска и предполагам са от един екип с въпросния доктор Пламен Митев.. Ще гледам да си уредим среща с него и да разберем.. Благодаря ви, че ми давате сили да търсим алтернативи.. ще потърся и в здравния форум за нашия проблем, майките от предаването споделиха че са се намерили в БГМАМА, ще се опитам да намеря тяхната тема.. по принцип не разбрах дали са са имали точно същия проблем като нашия, понеже не чух точните им диагнози, освен на едното детенце..  така че трябва да се провери.. 
утре наистина е 40тия ден  Praynig ще се молим!

Поли, да бих се консултирала с германската клиника, нямам никаква идея какво и как се прави, но за целта трябва да говорим скоро! ще се свържа с теб!

Jennie а тази частна клиника още ли съществува или е било отдавна?

# 653
Миличка Aluin, и аз като много тук незнам какво да напиша, мисля, мисля и главата ми се изпразва като препрочитам твоята история. Идва ми наум винаги историята с малката Паола и борбената й майчица Поли. Търси специалисти, говори, не спирай. Ще съберем парички, това е най-малкото, което можем да направим в този момент. Знай, че форума е страшна сила. Само те моля за едно - не се затваряй сама в мъката си, не се оставяй на течението. Колкото и да е тежка борбата. Ние сме с теб и товето малко момиченце. Бъди силна, майчице!

# 654
Абсолютно правилно го е казала Боби - Алуин - не се отчайвай само и не падай духом! Влизай тук и споделяй - алтернативи винаги има и изскачат от незнайно къде - така може да се открехне щастливата вратичка за Веда и да е един непропуснат шанс!
Затварянето в себе си само ще хаби време, което е безценно в момента! Горе главата! С вас сме силом и духом!  Hug

# 655
да, има я. сега се храним, ще се вклѝча пак след малко, че съм с 1 ръка

# 656
aluin няма думи които да утешат майчината ти болка в момента, но знай че сме с теб и се молим за малката Веда и семейството ви! Моля се за вас, дано се намери начин или стане чудо! Не се отказвай, бъди позитивна и силна, малката душичка ще го усети!  Praynig Hug откакто прочетох снощи все сте в мислите ми!

# 657
http://www.zdraveto.com/ Това им е сайта. На контакти ще намериш тел. и адрес. Можеш да искаш час със д-р Митев. Там има всякакви спициалисти, а не е само кардиологична клиника. Работят със здравната каса.

Д-р Митев има акаунт в БГмама и консултира в форума за Деца с увриждания и хронични заболявания.

# 658
Момичета искам да питам, някой взимал ли е  Ricinus communis 5 CH за стимулиране на кърмата, защото аз прочетох че се ползва точно за това,

но като говорих с моята хомеопатка, тя каза че не ме съветва защото е възможно въобще да изчезне, вероятността била 50/50, моля за мнение.

# 659
Здравейте милички Hug

Мила aluin силно те гушкам и ти пращам цялата си полжителна енергия  Hug

Petya777 аз сим пила рецинус комунис 5ch двапъти на ден по 5 гранулки и много бързо ми слезе кърмата ,даже тези дни пак си купих че ми беше свиршило шишенцето ,ей така просто да имам когато усетя че ми намалява кърмата.Та при мен ефекта беше положителен,за другия не бях чувала.

Общи условия

Активация на акаунт