Много ми липсвахте
.Имало е някакви проблеми -сървъри-мървъри,домейни-не ги разбирам.Важното е,че вече всичко е наред.И аз се притесних,че нещо в мен е вината,пък всички други сайтове ми ги отваряше.Викам някой бан ли съм отнесла
,ама пък няма за какво.Та питах Ронката във ФБ и се успокоих,че не съм само аз.Вчера вечерта за първи път и аз гледах репортаж за това раждане и дома и направо се отвратих.Съжалих,че се загледах в новините
.Майката ,голяма любителка на естественото и непрекъсването на връзката майка-бебе го държи със залъгалка,вместо да го кърми например.Аз друго средство за запазване на тази връзка освен кърменето,гушкането,галенето не знам.Така че тези родители за мен са пълни лицемери .....
За преобличането съм спецка вече-то мойто не спира до повръща
.Накупих си лигавничета и ризки,блузки,та поне да преобличам само горното.Гинче,може да навиваш ръкавчетата ,та да не се мокрят чак толкова.
Иначе и на нас ни хърка носа като за световно.Няма изчистване.И аз имам като помпичката,спомената от Герчо и дърпам ,ли дърпам,но не мога да извадя всички секрети.Та мисля сега да взема тази на Данет,защото съм чувала,че имала поразителен ефект.Пръскам и разтвор по няколко пъти на ден.
Вашите деца обръщат ли се вече.Мойто Диди си е толкова спокойна,лежи си,гледка си и не проявява никакъв интерес да си променя позицията

....
Хайде до после

Оле 7 нови отговора,нямате срам.
Пък и последните 3 стр. не съм чела още.
?
.
....Успех ти пожелавм и да не се шашкаш като застанеш пред камерата

.
А матраците,а възглавниците,а одеялата.В ТК видях да носят чисти чаршафи,ама не видях да прибират възглавници и одеяла за пране.Да не говорим ,че може какво ли не да се внася в стаите и да влизат външни хора.За каква дезинфекция говорим тогава.Не мисля,че жилището на тези хора е по-мръсно от болница.Поне всичко си е тяхно,а не е ползвано 100000 пъти.
. Много ми е странно тази педиатърка дали изписва някакъв супер умен лек, дето е наясно как да утрепе само вредните бактерии, а да запази нивото на полезните бактерии в организма. Сигурно ти е и казала, че антибиотиците разхлабват
Е, вчера след първите два приема на антибиотика резултата беше налице-силни колики, страшен рев и ужасно разстройство. Какво да говорим повече. И това е един многоуважаван педиатър в нашия град. Взех й Биогая и за сега нещата са по-добре
Но вече обица на ухото. Някой беше споменал за темата, която се разисква напоследък във форума "На лекаря ли да вярвам или на съфорумките си", еми ето един пресен случай, в който не винаги лекарите са прави и добре, че ви има вас