Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за успокояващите зъбни гелове и хомеопатичните лекарства за облекчаване на зъбобол?
Кои успокояващи средства за зъби са най-ефективни?
Какви са алтернативните методи за успокояване на венците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за успокояващите зъбни гелове и хомеопатичните лекарства за облекчаване на зъбобол?
Формулярът съдържа разнообразни мнения за успокояващи зъбни гелове и хомеопатични лекарства. Някои майки съобщават, че са доволни от Bonjel, MunidiSal gel, Dентинокx, Pansoral и Orajeл. Други отбелязват, че някои гелове не са били много ефективни като Calgel, GengiGel и CHAMOMILLA CH15. Освен това има мнения за хомеопатични лекарства като Calcarea phosphoricum и Dormikind, които са били ефективни при някои деца. Някои майки съобщават положителен опит с тези лечения, докато други смятат, че може да не са ефективни за всички деца, тъй като действат индивидуално.
-
Кои успокояващи средства за зъби са най-ефективни?
Форумът предлага различни мнения от майки, като някои от тях са доволни от Дентокинд, който се описва като ефективен, особено след няколко дни употреба. Освен това има положителни отзиви за Munisal gel, Bonjel и Pansoral. Някои майки споделят, че успокояващият ефект е индивидуален и може да варира от дете на дете.
-
Какви са алтернативните методи за успокояване на венците?
-
Какви са някои хомеопатични продукти, които майките използват за облекчаване на болката при никнене на зъби?
-
Какви са препоръките за даване на хомеопатични продукти по време на никнене на зъби?
Явно вече не я хващаше
.
Един път го изпробвахме с мъжа ми-е не си чувствах езика.Има го в два вариянта-дневен и нощен гел.Дневния е с по-малък процент бензокаин,а нощният е с по-голям.Имам позната,която го е ползвала и каза,че е просто вълшебен.Иначе от продуктите на нашия пазар съм ползвала Пансорал