Германска нова медицина - 5 част

• 56 538
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
Сега тъкмо четох за случаи на излекувани ,чрез ГНМ -ето има и от рак , това е станало миналата година ...само че сайта е на холандски
http://www.gnm-nl.be/index.php?option=com_content&view=artic … en&Itemid=102

# 376
P.S. Minalata godina se e izlekuvala jenata ,posochena kato( borstkanker 2) ,no ima sluchai na razlichni zaboliavania

# 377
Ето и датата на семинара по ГНМ в Холандия за немскоговорящи - на 24.05.2010 ще се проведе

# 378
Ето и датата на семинара по ГНМ в Холандия за немскоговорящи - на 24.05.2010 ще се проведе

За какво е тази тема? За обсъждане на ГНМ или за реклама на семинари?

# 379
За какво е тази тема? За обсъждане на ГНМ или за реклама на семинари?
За всичко свързано с ГНМ!
Казах аз, че на  някои потребители церебрума им не работи, ама нейсе... Laughing

# 380
И за споделяне на личен опит, който очевидно някои хора грам нямат.
Именно, трябваше да се запиташ преди 2-3 дена, B & C, за какво е тази тема преди да публикуваш.

# 381
Значи в холандския сайт са посочени случаи на излекувани хора ,които само с ГНМ са се лекували без помощта на стандартната медицина - 18 души са споделили опита си ,сред които са - малко дете излекувано от невродермит , алергия към мляко , 2 случая има на излекувани от рак и т.н...
изобщо има всякакъв вид информация , семинари а този за които споменах е за немскоговорящи и е всъщност на 24.04 ,допуснала сам грешка че е през май...
а сайта е :
http://www.gnm-nl.be/

# 382
winnen, къде са имената и изследванията на тези пациенти, които са се излекували от рак? Няма ги!  Не е нормално един човек, който има претенции да бъде интелигентен  да вярва на всичко написано и да не търси и желае доказателства. За случаите на смърт вследствие на намесата на Хамер и неговите последователи има доказателства, снимки, изследвания и те са публикувани дори и в интернет. Снимките са ужасяващи и не биха могли да се публикуват в този форум, но тези, които се интересуват и искат да разберат истината, много лесно биха могли да ги намерят и видят.

# 383
Стига с тези льжи.
Можеш да плюеш по ГНМ в темата на персоната.
Всеки следващ твой спам ще го пускам на модератор и администратор.

# 384
  • Виена
Следя поредната безумна дискусия и така попаднах на по-стари изказвания на B & C. Не съм компетентна по въпросите за ГНМ, но уважаемата съфорумка грубо, ама много грубо е обвинила в лъжа... лъжейки. Става въпрос за, меко казано, неподготвеното изказване, че в Австрия има задължителни ваксини. Извинете ме за спама, но заблуждавайки за нещо лесно доказуемо, защо ли не мога да си представя, че няма да го прави и за друго?
B & C, ти да не живееш в друга Виена? Понеже в тази, където съм аз, определено ваксинирането не е задължително. Междудругото, ти с кой ник списваш из темата за Австрия? Не е ли уморително да поддържаш няколко регистрации? Confused

# 385
Та, конфликтите разболяват, ясно е на всички вече. За съжаление не са единствените виновници обаче, има си и наследствени фактори и инфекции и автоимунни, а също и нам кви си още причини Grinning.
Но да се лекуват последвалите състояния само с отстраняване на конфликта е дебилщина, извинете   Mr. Green.
Хайде успех   bouquet!

eli_c , B & C аз няма да ви убеждавам в правотата на д-р Хамер. Няма да ви давам примери  за неспособността на официалната медицина да се справи със здравословните  проблеми на моето семейство. Искам само да отбележа , че темата за ГНМ се намира във форум Хомеопатия, билколечение, алтернативна медицина. Тук пишат хора , които се опитват да се справят по различен начин със здравословните си проблеми. Не мога и не искам да коментирам кой е прав и кой е крив , но искам да ви помоля и аз ,да спрете да мятате  "доказателства" и квалификации кое е дебилщина и кое не.

За протокола - от три години , когато се запознах с принципите на ГНМ детето ми не е пило никакви лекарства , аз също. И ако това е дебилщина - така да е , няма да споря. Мен ме устройва!
Хайде със здраве , че много време ви посветих!

еливас , подкрепям всяка твоя дума!  bouquet

# 386
http://neuemediz.in/lexikon.php

Тук може да се види като бьрз справочник кои заболявания и симптоми са в активна или решена фаза,както и зародишните листа.

# 387
http://neuemediz.in/lexikon.php

Тук може да се види като бьрз справочник кои заболявания и симптоми са в активна или решена фаза,както и зародишните листа.

Супер, от това имах нужда....синтезирано.

(аз пак да питам, от какво може да е продиктувана раничка на шийката на матката - не е дисплазия, просто слузести клетки, цитонамазката е в норма Embarassed)

# 388
Доколкото разбрах,четеш немски и ако искаш погледни на Пилхар това,но мисля,че и на бг сайт има превод.
http://www.pilhar.com/Hamer/NeuMed/Sonderpr/uterus.htm

# 389
А за неползващи немски  Embarassed?

И за доказана дисплазия ? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт