® E-bay - тема 44

• 35 922
  • 757
  •   1
Отговори
# 405
  • софия
Дами има ли мама която прави поръчки,харесала съм 3-4 чифта очила  Laughing

# 406
Аз така и не открих този код.Изкарах си разпечатка  2пъти ми е теглена сума,която мисля,че е от пей пал,понеже 2 пъти иска код и са изтеглени някакви 2.93,но код няма.  #Cussing out  Sad

# 407
  • Варна
Аз така и не открих този код.Изкарах си разпечатка  2пъти ми е теглена сума,която мисля,че е от пей пал,понеже 2 пъти иска код и са изтеглени някакви 2.93,но код няма.  #Cussing out  Sad

Не може да няма. Там, където пише от кого са изтеглени е кода - гледай на самия ред, цифрите преди надписа Paypal  Peace

# 408

Не може да няма. Там, където пише от кого са изтеглени е кода - гледай на самия ред, цифрите преди надписа Paypal  Peace
Ами няма надпис пей пал. Rolling Eyes

# 409
  • Шумен
миличката, писа ли на PayPal?

# 410
Ами не съм все още,смятам когато реша пак да поръчвам да им поискам нов код,че много се изненадах как го нямаше този код.  Close Нали банково извлечение се изкарва?  newsm78

# 411
  • софия
Момичета никоя ли не прави поръчки?

# 412
Момичета никоя ли не прави поръчки?
Съмнявам се, но ако много искаш мога да ти кажа какво ти е нужно за да се справиш и сама Wink

# 413
  • софия
Добре,тези очила са от вида "купи сега" там мога ли да сложа няколко модела в кошницата или трябва всеки по отделно,а и регистрация нямам.Имам кредитна карта на ОББ и не ми се иска да я използвам ,но друга нямам действаща а с Виза на ОББ неставаше нали?За това не ми се правеше регистрация.

# 414
Добре,тези очила са от вида "купи сега" там мога ли да сложа няколко модела в кошницата или трябва всеки по отделно,а и регистрация нямам.Имам кредитна карта на ОББ и не ми се иска да я използвам ,но друга нямам действаща а с Виза на ОББ неставаше нали?За това не ми се правеше регистрация.

Пиши ми на ЛС , ще ти поръчам каквото искаш. Hug

# 415
кредитната на ОББ да, много е готина, Дебитна - не

# 416
МОЛЯ за помощ!  Praynig  Rolling Eyes
Опитвам се да платя на един продавач (за пръв път ми е..  Rolling Eyes ), той ми изпрати сутринта фактурата с комбиниран шипинг, та натискам бутона "Pay Now"; въвела съм и 4 цифрения код на PayPal за по големи суми  Peace ; след бутона ми излиза фактурата, после Continue, отивам на страницата на PayPal за логване, логвам се и ми излизат тези надписи:
Sorry, this page is not available at this time.
    *
      Please contact the seller to complete the transaction.

Къде бъркам?   Rolling Eyes  Hug

На никого ли не му се е случвало?  Rolling Eyes Моля ви за помощ, че не мога да платя...   bouquet

# 417
  • София
Възможно Пейпал сега има проблем.  Peace

# 418
Предполагам,че проблема е в продавача.Пиши на Пейпал, те ще ти обяснят случая още на следващия ден.

Аз да питам: на няколко пъти наддавам за нещо и се оказва,че не ми приема наддаването, тъй като адресът на доставка е различен от този,който продавачът е упоменал. В случая Шипинг адресът ми е в Англия и не виждам ,къде е проблема. Съмнява ме,че ebay гледа адреса на Пейпал. Как мога да оправя нещата, и може ли?

# 419
Предполагам,че проблема е в продавача.Пиши на Пейпал, те ще ти обяснят случая още на следващия ден.

Аз да питам: на няколко пъти наддавам за нещо и се оказва,че не ми приема наддаването, тъй като адресът на доставка е различен от този,който продавачът е упоменал. В случая Шипинг адресът ми е в Англия и не виждам ,къде е проблема. Съмнява ме,че ebay гледа адреса на Пейпал. Как мога да оправя нещата, и може ли?

Смени си регистрационния адрес в Ибей с този в Англия.

Общи условия

Активация на акаунт