® E-bay - тема 44

• 35 881
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
  • софия
И аз съм с английски рег. адрес, но виждам доставката до България  newsm78. И май наистина е решил да се възползва  newsm78.

newsm78 newsm78 Дали, пък не си го е имало, но аз да не го виждам?

# 556
http://cgi.ebay.co.uk/Energie-Mens-Red-Braces-PETUKE_W0QQitemZ26 … 3490#ht_500wt_749

някой може ли да каже колко ще ми струва доставката на 1 чифт от тези тиранти?Simple Smile

# 557
http://cgi.ebay.co.uk/Energie-Mens-Red-Braces-PETUKE_W0QQitemZ26 … 3490#ht_500wt_749

някой може ли да каже колко ще ми струва доставката на 1 чифт от тези тиранти?Simple Smile

4.50 лири

# 558

4.50 лири
а за 2 чифта пак толкова ли?:Д

# 559

4.50 лири
а за 2 чифта пак толкова ли?:Д

Да, колкото и чифта да поръчаш, 4.50 е доставката при този продавач.

# 560
Супер.Благодаря ви много:)

# 561
  • Пловдив
Похвалвам продавача на вълшебните кърпи. Платих и помолих да ме уведоми кога ще ги изпрати. 2 мин. след това получих много мил мейл. За първи път попадам на толкова мил и точен продавач. Когато пристигнат с огромно удоволствие ще му пиша 100% положителен фийдбек. amiiii

за продавача ясно , а самите кърпи вълшебни ли са наистина  Laughing Заслужава ли си да се поръчват?

# 562
Похвалвам продавача на вълшебните кърпи. Платих и помолих да ме уведоми кога ще ги изпрати. 2 мин. след това получих много мил мейл. За първи път попадам на толкова мил и точен продавач. Когато пристигнат с огромно удоволствие ще му пиша 100% положителен фийдбек. amiiii

за продавача ясно , а самите кърпи вълшебни ли са наистина  Laughing Заслужава ли си да се поръчват?

Аз моята голяма кърпа я разрязах на четири части, за да я използвам да бърша из вкъщи. Може би затова не съм особено впечатлена.

# 563
  • Пловдив

Аз моята голяма кърпа я разрязах на четири части, за да я използвам да бърша из вкъщи. Може би затова не съм особено впечатлена.

ами то и аз за бърсане из вкъщи исках да я взема , ама викаш не струва така ли ?  Thinking newsm78

# 564
Искам да купя 2 неща от един продавач, който няма доставка до Бг. Каза ми, че ще ми ги прати до тук и даже и отстъпка ще има, но не знам как  да ги платя сега като не е показана доставката. ooooh! Дано ме разбрахте...

# 565
Аз имам голям конденз по стъклата на прозорците - 1/4 от голямата кърпа го обира, но не става сухо след това, има още какво да се желае. Малката кърпа я пробвах за да бърша около мивката, пак не беше нещо особено. Но някой друг може да има по-хубави впечатления от мен.

# 566
Искам да купя 2 неща от един продавач, който няма доставка до Бг. Каза ми, че ще ми ги прати до тук и даже и отстъпка ще има, но не знам как  да ги платя сега като не е показана доставката. ooooh! Дано ме разбрахте...
Ако ти е писал колко ще ти вземе слагаш  сумата в поленцето за шипинга ако не е чакаш да ти прати инвойс със включени пощенски.

# 567
Казал ми е, но къде е това поленце със шипинга? newsm78 Той ми каза и за двете общо колко ще е, а не за всяка поотделно, ако има значение... Как става номера да купиш 2 неща от един продавач едновременно? Thinking

# 568
  • Пловдив
Казал ми е, но къде е това поленце със шипинга? newsm78 Той ми каза и за двете общо колко ще е, а не за всяка поотделно, ако има значение... Как става номера да купиш 2 неща от един продавач едновременно? Thinking

Ами просо ги кпуваш - наискаш бай ит нау , и когато отидеш на плащане си има поленце в което да въведеш сумата за пощенските  Peace

# 569
Така, че има опасност и твоята пратка да е в пощата, или вече да е върната...Успех!

Аз питах в пощата, казаха ми, че тр. да чакам поне месец, понеже имало забавяне. Но на жената не й се занимаваше да провери, беше заета с ядене на семки ...

В кой пощенски клон в София си чакате пратката. Аз лично ползвам телефона на нашата поща, а последната ми пратка от Англия пристигна за 4 работни дни, вярно след празниците, ама все пак от 21.12 са доста дни.

Общи условия

Активация на акаунт