® E-bay - тема 44

• 35 838
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
каде е кьолското чедо или някои друг от немско говорящите
моя дивен немец ми е пуснал диспути
а аз чакам от него да потвърди че няма да ми засилва пратките в UK
а той ми праща invoice след инвой със шипинг до UK
бахти, искам да си платя

# 646
  • София
http://cgi.ebay.co.uk/Digital-Video-Camera-Camcorder-DV-12MP-SD- … otn%3D8%26ps%3D63
Някой купувал ли е такава камера? Понеже ни трябва резервен фотоапарат дали това е добър вариант?
Гледам отзивите са добри, на 25-30 лири за завършвали търговете, така че..... newsm78
Аз не успях да спечеля търг, но получих оферта втори шанс за 30 евро  Rolling Eyes дали си струва  Rolling Eyes много ми са съмнителни тези наддавания и коментари дали не са от самия продавач с цел да достигне по-висока цена  Thinking

Ами коментарите формитат feedback-а на продавача, някои продавачи имат петцифрен feedback със 100% одобрение, голяма конспорация би станала а и физически невъзможно ми се струва! За 60 лева си струва според мен!

# 647
  • Варна
По-напред се обсъждаше закъснението на пратките от Англия- получих на 13.01, изпратена на 31.12.09 Peace

# 648
  • София
По-напред се обсъждаше закъснението на пратките от Англия- получих на 13.01, изпратена на 31.12.09 Peace

Моите 21 декемврийски пратки дойдоха с едно изключение - една от 13.12. Последно в петък получих две от 3.12...Пуснах и един диспут за неполучени слушалки от Китай спечелени на 23.11 и китаеца ми върна парите! Така, че съм доволна!

# 649
  • Варна
Оооо и на мен колко китайци ми връщаха пари... то няма такова чакане просто... и 5-6 кейса отворих пак на китайци Laughing

# 650
Незнам дали е случайност или нарочно се прави, но пратки от ЕС винаги ми пристигат когато трябва без закъснения и тем подобни, а тези от Китай сякаш потъват и почти винаги се стига до диспут. Дано се заблуждавам, тъй като е некоректно най-малкото  Whistling

# 651
Здр., момичета! Simple Smile

Наскоро се регистрирах в Ибей и тази вечер за пръв път спечелих търг за детски дрешки  Simple Smile Бихте ли ми обяснили  след като вече е спечелен имам ли право да питам за размери и имам ли право да се отказвам от покупката? Embarassed И другия ми въпрос е по имейла, който ми е дал продавача ли трябва да се свържа с него и да го попитам за крайната сума, която трябва да му предведа? Простете за невежеството, въобще не съм наясно Cry

# 652
Похвалвам се, какво спечелих за малката:
http://i.ebayimg.com/09/%21BeEVbPQ%212k%7E$%28KGrHqUH-CEEq-ym,%2 … Dzlw%7E%7E_12.JPG

Здр., момичета! Simple Smile

Наскоро се регистрирах в Ибей и тази вечер за пръв път спечелих търг за детски дрешки  Simple Smile Бихте ли ми обяснили  след като вече е спечелен имам ли право да питам за размери и имам ли право да се отказвам от покупката? Embarassed И другия ми въпрос е по имейла, който ми е дал продавача ли трябва да се свържа с него и да го попитам за крайната сума, която трябва да му предведа? Простете за невежеството, въобще не съм наясно Cry

Нямаш право да се отказваш. След като си наддавала, значи си прочела и си се съгласила с това, което пише в описанието на обявата. Длъжна си да платиш. Не се пазариш за цената на доставка след края на търга, нито преди това. Можеш да се пазариш само за комбинирана доставка, ако спечелиш два или повече търга на един и същи продавач.
Освен това, повечето продавачи не дават мерки като в Продавалника. Ако им пишеш - директно не ти отговарят. Написали са за колко години е дрехата. Ако не ти харесва - не наддаваш въобще. След като си наддавала - сключила си валиден договор и си длъжна да платиш.
Няма практика да се свързваш и да питаш продавача за крайната сума. Влизаш си в My Ebay, намираш си спечелената стока и отстрани има бутон Pay Now. Отвежда те в Пейпал и си плащаш директно.
Друг е въпроса, ако искаш доставка до БГ, а той не е упоменал, че доставя извън страната си. Тогава е разправия.

# 653
Алекс1, благодаря ти много   bouquet

но имам още един въпрос  Embarassed като натисна бутон Pay Now трябва да си въведа цената, с която аз спечелих търга ли? + пътните, които е упоменал продавача? Тъй като в ляво под името на продавача и най-отдолу, където пише общо:гледам че е написана цената която е предложил предния участник в търга и се обърках съвсем Crazy и нещо друго трябва да ли пиша?

# 654
Нищо не въвеждаш ръчно.
Системата е автоматична и ако ти си спечелила търга, ще те накара да платиш толкова, за колкото си спечелила + пощенските.
Обърни внимание на пощенските: има ли доставка до България?
Защото ако няма и платиш тази за Англия, може да откаже да ти го достави.
Ако така е станало /няма доставка до БГ/, използвай фирма-посредник, на чиито адрес да ти изпратят спечелените артукили.

# 655
Аз явно не съм в час нещо  Embarassed
Значи аз наддадох с 7.50 евро  обявата!
А по този начин както ми обясняваш става много странно, защото системата ми изписва 6.50 евро общо? Shocked

# 656
Дай скрийншот да видим за какво иде реч.
Имаш ли го в My Ebay - Won?
В кой Ибей се случва това?

# 657
искаш линк?

# 658
Няма да мога да видя кой е спечелил от линка. Но дай да видя...
По-добве виж в мейла си, с който си се регистрирала, дали имаш поздравления за спечеления артикул.

# 659
да, имам в имейла, това означава ли че продавача вече знае че съм от България?
т.е. трябва да веведа тази сума, която ми изписва най-долу като общо: така ли?

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 23:39 от mamayani

Общи условия

Активация на акаунт