® E-bay - тема 44

• 35 954
  • 757
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте и от мен. ))))
И аз да се похваля, буквално за няма и минута оставаща от търга, спечелих тази рокля. )))
Изглежда страхотно, ще видим и като дойде как ще е. )

рокля
елемент

и този лот от пола, блуза и жилетка буквално за без пари. ) рядко купувам нещо носено, но да видим как ще е като дойде. )
на маркс и спенсър
ето го

# 361
Здравейте,
помогнете ми,  харесвам си много от бебешките играчки и други по-едри неща в английския ebay, но повечето от продавачите не искат да пращат до България. Има ли начин чрез посредник или някой друг, който пазарува в Англия да ги вземе и да ми ги прати до България?

# 362
Здравейте,
помогнете ми,  харесвам си много от бебешките играчки и други по-едри неща в английския ebay, но повечето от продавачите не искат да пращат до България. Има ли начин чрез посредник или някой друг, който пазарува в Англия да ги вземе и да ми ги прати до България?
има много фирми-посредници, използва се английския им адрес за доставка, и те ти го карат до Бг срещу 1-1.5 лири/кг. Фирмите ги има на първата страница в темата за пазаруване от ЮК  Peace

# 363
  • София
ще платиш $140 ддс и около 20 лв. други разходи

И това разбира се след около 3 часа обикаляне по различни гишета в митницата, просто прекрасно изживяване!

# 364
Момичета интересува ме фирма за превоз на автомобил от Англия до България . Благодаря ви предварително  Peace

# 365
  • при принцесите
Момичета, не мога да се справя с пускане на диспут Confused Може ли някой да ми помогне Praynig
Значи от ebay попълних, че не съм получила артикул, за който съм платила. Въведох му номера и ме препрати към paypal. Там в Resolution Center имах единствено Report a problem, нямам примерно Open a case (както писа някой по напред в темата пак на питане как се пуска диспут). Както и да е, в Report a problem мисля, че отбелязах единствено пак за неполучена платена стока, не помня въвеждах ли номер на транзакция или някъде другаде го видях това поле, че се иска, като цъках и се чудех как се пуска диспута. В крайна сметка сега съм на екран на който пише
End Communication and Escalate to a Claim

Your seller is currently unable to respond to this dispute. By escalating your dispute to a claim, you are asking PayPal to review the case and decide the outcome.

Отдолу имам бутони само за ескалирането и отказ. А като отида в нов прозорец отново на Resolution Center отдолу, където уж трябва да излизат отворените кейс-ове, няма нищо. Нищо ли не съм направила? Защо стигнах до прозореца за ескалиране? Да ескалирам ли? Нали първо 20 дена от отварянето имаме за оправяне? Как точно да пусна диспут, така ли, или нещо тотално бъркам Rolling Eyes В ebay също не ми седи нищо като case Confused

ПП: Пробвах още два пъти и всеки път стигах до ескалирането. Въвеждам първо номера на транзакцията, после, че не съм получила нищо и то все до екрана с ескалирането ме отвеждаше. Единия път избрах кенсъл бутона, като пак го нямаше отворен диспута и накрая ескалирах. В ebay сега има някъв case.
Но явно директно claim направих. Това може ли да е проблем?

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 20:38 от didi_im

# 366
само да споделя...спечелих стока на търг, на почти първоначална цена,като предварително питах,дали изпраща до българия и колко ще струва . сега ми изпраща фактура с пощенски разходи 2 пъти повече от договорените . Това много ме подразни и питах защо е така , отговори ми че имали много сняг , служителите не знаели къде е българия и какво ли не . Още не съм платила , защото много  се ядосах . това честа практика ли е , след като е сложила минимална цена , значи си поема риска , да продаде стоката на тази цена , а не после да избива от пощенски ?

# 367
само да споделя...спечелих стока на търг, на почти първоначална цена,като предварително питах,дали изпраща до българия и колко ще струва . сега ми изпраща фактура с пощенски разходи 2 пъти повече от договорените . Това много ме подразни и питах защо е така , отговори ми че имали много сняг , служителите не знаели къде е българия и какво ли не . Още не съм платила , защото много  се ядосах . това честа практика ли е , след като е сложила минимална цена , значи си поема риска , да продаде стоката на тази цена , а не после да избива от пощенски ?

Да ти го прати  до Лондон  тогава  newsm78

# 368

И това разбира се след около 3 часа обикаляне по различни гишета в митницата, просто прекрасно изживяване!
Ами аз се отказах:),но да питам все пак,как ще ми начислят ДДС ако няма фактура с цената.Нали ще ми го прати човека като колет

# 369
  • Sofia
по оценка на митничарите

# 370
Здравейте момичета,
моля да ми кажете с две думи за комбинирана доставка от ибей.
Не мога да попадна на точното място.
Не се сърдете,сигурно се е говорило ,но не ми е било нужно.
Благодаря ви

Може и линк да прочета

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 22:44 от tblagoeva

# 371
tblagoeva пишеш директно на продавача лично с въпроса за комбиниран шипинг  Peace

# 372

Ами аз се отказах:),но да питам все пак,как ще ми начислят ДДС ако няма фактура с цената.Нали ще ми го прати човека като колет
В немския има по евтини,аз от там си взех моя/но е настолен/ и досега половин година нямам проблеми.Пробвай там,дано си намериш нещо.А също имаше и в английския евтини.

# 373
Момичета интересува ме фирма за превоз на автомобил от Англия до България . Благодаря ви предварително  Peace

Спешно ми е

# 374
Момичета интересува ме фирма за превоз на автомобил от Англия до България . Благодаря ви предварително  Peace

Спешно ми е

Аз питах Е. преди и казаха,че докарват.Звънни и говори с тях! Peace

Общи условия

Активация на акаунт