® E-bay - тема 44

• 35 946
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
Сега по мой проблем,който също е спешен!
Значи имам отворен кейс в Ибей! (не в ПП) за стока,която не отговаря на описанието.Днес изтича срока за ескалиране (ако има такъв,щото съм пускала диспут само в ПП и в ибей не знам как са нещата).Още като го отворих,след няколко дни ми писаха да чакам 48 часа да се свържат с мен.Е,вече минаха 20 дни и нищо,а никъде не виждам какво и къде да направя,да ескалирам или нещо подобно? newsm78 Някой знае ли какво да правя?Мога ли в ПП да пусна диспут за същото нещо?Въобще някакви идеи? Thinking

# 376
  • Пловдив
Ако може и аз да задам един въпрос ,че ми е спешно - ако продавача не доставя извън Англия , и се е съгласил да ми го прати на адрес на "приятел" в Англия ,  но моя шипинг адрес си е български трябва ли да го сменям от профила си или направо мога да си му напиша английския ми адрес на лично съобщение?
Мерси предварително   bouquet

# 377
  • Пловдив
Ако може и аз да задам един въпрос ,че ми е спешно - ако продавача не доставя извън Англия , и се е съгласил да ми го прати на адрес на "приятел" в Англия ,  но моя шипинг адрес си е български трябва ли да го сменям от профила си или направо мога да си му напиша английския ми адрес на лично съобщение?
Мерси предварително   bouquet

Преди време направих така и  си смених адреса в ebay регистрацията, после като плащах му написах адреса за получаване още веднъж за по-сигурно!  Peace

# 378
момичета как да търся сутиен със силиконов гръб  newsm78

# 379
Момичета вас винаги ли ви пристигат покупките от ebay.com ?? При мене все изчезват като в черна дупка и се налага да ми връщат парите?? От София съм ако има някакво значение

# 380
Това само каишка ли е или нормален часовник?  Embarassed http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2004257 … ame=STRK:MEWAX:IT

# 381
Часовник е.  Peace

# 382
Момичета вас винаги ли ви пристигат покупките от ebay.com ?? При мене все изчезват като в черна дупка и се налага да ми връщат парите?? От София съм ако има някакво значение
Напоследък и моите потънаха там, от декември нищо не дойде.

# 383
И моите потънаха от Плевен съм. От средата на ноември до средата на декември имам поръчани 19 неща само 9 дойдоха, на другите ми върнаха парите и казаха ако дойдат да им върна пак парите, но спред мен не са ги пращали нещата. По принцип при мен винаги всичко идва, за първи път ми се случва това, което ме навежда на мисълта , че никой нищо не е пращал Crossing Arms

# 384
  • Варна
И на мен ми изчезнаха 3 от края на ноември. Писах и жалба до нашите пощи, отговорът дрън-дрън няма как да ги проследим. Черната дупка където се губят е някъде в София.

# 385
Сега по мой проблем,който също е спешен!
Значи имам отворен кейс в Ибей! (не в ПП) за стока,която не отговаря на описанието.Днес изтича срока за ескалиране (ако има такъв,щото съм пускала диспут само в ПП и в ибей не знам как са нещата).Още като го отворих,след няколко дни ми писаха да чакам 48 часа да се свържат с мен.Е,вече минаха 20 дни и нищо,а никъде не виждам какво и къде да направя,да ескалирам или нещо подобно? newsm78 Някой знае ли какво да правя?Мога ли в ПП да пусна диспут за същото нещо?Въобще някакви идеи? Thinking
бързо!
Можеш и в Пейпал диспут за едно и също нещо,но не знам дали важи ако се затвори в Ибей ..може и да губиш право тогава..

# 386
От щатите една пратка имах декември и тя не дойде, върнаха ми парите, чакам сега от 18 декември от Англия  ooooh! Чакам за сега търпеливо, първо, защото бяха празници, после пък голяма зима е при тях, дано дойде в крайна сметка  Praynig

# 387
И на мен за първи път ми се изгуби нещо от началото на декември го чакам, и второ нещо сега ми закъснява, а от Англия никога не съм имала проблеми, всичко е пристигало до максимум 5-6 работни дни. #Cussing out

# 388

Но явно директно claim направих. Това може ли да е проблем?

Ами просто така ПП ще се свържат с продавача, ако не желае той да ти върне парите, вземат му ги от сметката. Няма да е проблем.

По принцип при ескалиране до клейм чакат, мисля 7 дни, за да отговори продавачът. Ако не го направи - те ти връщат парите.
Аз обикновено пиша на продавача преди да отворя кейс и, ако не ми отговори няколко дни - тогава отварям.

И на мен за първи път ми се изгуби нещо от началото на декември го чакам, и второ нещо сега ми закъснява, а от Англия никога не съм имала проблеми, всичко е пристигало до максимум 5-6 работни дни. #Cussing out

Аз отидох да питам в пощата даже - понякога се губят известията - и  Mr. Green жената ми каза, ако не дойде до края на месеца - товага да се притеснявам, че било нормално да закъснеят ...

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 23:01 от h.anna

# 389
Здравейте!
Може да сте обсъждали преди проблема, който аз имам, за което се извиявам предварително.

Баланса ми в пеъ пал е отрицателен. От 10 дни се опитвам да си добавя пари по него от кредитните карти /имам две и двете има пари/, но не успявам. Незнам какво да направя?!  newsm78
Моля, ако някой има някаква идея нека да сподели, че се притеснявам или поне да ме насочи как да действам.
Благодаря предварително на всеки, който може да ми помогне!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт